Big Brother Show

Zaczęty przez mseptember, Pn, 03 Wrz 2007, 00:44:09

ixa86

Gerard dostał niezłą fuche  :gwizd:  jednak na coś mu się ten program przydał  :szok:  :devil:

FK

No tak... Wreszcie znalazł pracę w Polsce...

Showmag

Gwiazdy w "Big Brother Show"
Opublikowano: 2007/10/20 20:00:00

Jakie postacie polskiej estrady pojawią się w kolejnych sobotnich odcinkach "Big Brother Show"? Kliknij po więcej informacji!

W każdy sobotni wieczór ok. godz. 22:00 na antenie TV4 emitowany jest "Big Brother Show". Już dziś widzowie zobaczą i usłyszą zespół Papa Dance. W kolejne sobotnie wieczory w "Big Brother Show" wystąpią:
27 października - zespół Queens
10 listopada - Kasia Cerekwicka
17 listopada - Bracia Cugowscy
24 listopada - Szymon Wydra
8 grudnia - zespół Boys

W ,,Big Brother Show" uczestniczą również mieszkańcy, którzy opuścili niedawno Dom Wielkiego Brata. Opowiadają o swoich doświadczeniach z pobytu oraz w jaki sposób udział w programie odmienił ich życie. "Big Brother Show" prowadzi znany dziennikarz Maciej Rock.

Toni

Grzegorz Marcisz po raz 3ci  :zabek: może dostał etat tak jak i Gerard w Big Brother Show...więc tak naprawdę można powiedzieć gościem-ex mieszkańcem jest jedna osoba  :zabek: za wyjątkiem gości podpatrujących się temu wszystkiemu dziwnemu co dzieje się w programie  :zabek: Ps Co to miało być wczoraj na 15 minut przed Big Brother Show? W programach tv pisano o "Najlepsze z najlepszych". Myślałem wow jakieś 15 minut takich najfajniejszych dotychczasowych scen bo zapewne chodziło o tą edycję a tu sceny szukania paznokci i z zakochania się Joli w przygotowanej przez Markowieckiego niespodzianki :zabek:  ???
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Tom Kruz

Cytat: AaragornW ,,Big Brother Show" uczestniczą również mieszkańcy, którzy opuścili niedawno Dom Wielkiego Brata

Powinno być raczej tak :
W ,,Big Brother Show" uczestniczą również mieszkańcy, którzy opuścili niedawno Dom Wielkiego Brata oraz były mieszkaniec Grzegorz Marcisz niezależnie od tego, jak dawno opuścił Dom Wielkiego Brata :zabek: .

Toni

Dokładnie tak. Grzegorz Marcisz nie będzie brany pod uwagę jako gość tylko osoba współ jakby prowadząca tylko siedząca razem z gościem :zabek:
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Fireman

Ktos wie co to za zespol Queens ? Warto bedzie ogladac ?

Pudelek

Queens to zespół popowo-dance'owy składający się z trzech dziewczyn dobrze wyglądających i średnio śpiewających :devil:. Kiedyś śpiewała w nim Patrycja Wódz i taka druga z Idola. Teraz skład został trochę odmłodzony. Ale idea zespołu się nie zmieniła.
Według mnie ringów nie warto oglądać. Już lepszy jest BB Show.

slawek

BB Show widziałem raz kawałek i potem w niedziele powtórki ale też w kawałkach. Ringi oglądam początki i końce, czasem coś w środku, zanudzają.
Sławek

Fireman

Pudelek - thx :D W takim razie ten zespół juz mi sie podoba :D Zawsze wolalem forme zewnętrzną od wewnętrznej :P:P:P

FK

Nasz exportowy DJ chyba dostał posadę w BB Show... Dziś będzie znowu. Mogliby też dać Grzegorza Marcisza  - dawno Go nie widziałam :los:

Tom Kruz

Cytat: FKMogliby też dać Grzegorza Marcisza  - dawno Go nie widziałam :los:

:ubaw:

No właśnie. Mam nadzieję, że nie będzie skandalu i zaproszą znowu Grzecha bo jest super szczery, w tv czuje się, jak ryba w wodzie a tekstami wymiata.

:zabek:

chatiflatt

no przynajmniej nie płacze na wizji
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Qrczę, TV4 zawodzi... Dziś ma być Psikus i Lenert :P

Tom Kruz

Myślałem, że w ramach tego ''szału ciał i uprzęży'', który widzieliśmy Magda będzie prowadzić na łańcuchu ....... Grzegorza Marcisza  :los: A tu ''tylko '' 3 laski hehe.