Big Brother Show

Zaczęty przez mseptember, Pn, 03 Wrz 2007, 00:44:09

Toni

Bardzo ciekawa koncepcja prowadzenia programu Big Brother-Show. Z racji tego że to 1sze wydanie to przymykam oko na niektóre niedociągniecia. Z każdym odcinkiem będzie coraz lepiej.Ale ogólnie podoba mi się konfrontacja ex-mieszkanców którzy mieli np "na pieńku" będac w domu Wielkiego Brata.Łączenie sie z domem też jest super. Tylko właśnie trzeba uważać na to co mówią ex-mieszkańcy.Słuszne przerywanie w momencie gdy padają jakies info ze świata zewnętrznego. Muzyczni polscy goście też jak najbardziej super. Podsumowanie tygodnia czy wogóle jakiekolwiek przypomnienie scen ot tak niepotrzebne.Bo przecież one są powtarzane w każdym z odcinków.Omnibus,Ring...Prowadzący widać że ma doświadczenie w prowadzeniu programu live-show z gatunku reality. Ogólnie Big Brother-Show jak najbardziej potrzebny program.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Tom Kruz

Oglądałem wczoraj w nocy powtórkę BB Show będąc po paru piwkach i wydaje mi się, że we wczorajszym programie Paulina wyglądała przepięknie. Tak było Waszym zdaniem, czy to ja miałem - z oczywistych powodów - zaniżony krytycyzm hehe?

chatiflatt

hę - wyglądała promiennie, lepiej niz w Domu. ale żeby pięknie?
rumba jej zupełnie nie wyszła - myliła kroki

skoro juz jestes na forum - co sądzisz o dialogu Bartłomiej-Grzesiek?
i o przeprosinach Jolki [wypowiedziałem się o tym w temacie Jolki] - scenariusz?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Oglądałem tylko krótki fragmencik dlatego nie mogę się wypowiedzieć ani na temat rumby Pauliny, ani dialogu Bartek - Grzesiek. To Grzesiek będzie teraz w każdym BB Show? A popłakał trochę czy tym razem był twardy i przebojowy hehe? Może wieczorem uda mi się to zobaczyć.

Fireman

Sam program BB Show jakos mnie nie powalil na kolana ale wydawal sie ciekawy jesli chodzi o formule. Bede pewnie ogladal :) Czy Grzesiek bedzie w kazdym programie ? pewnie nie :)

gulczas

Mi osobiście wydaje się że ten program jest ciekawszy niż te denne często RINGi.Nie ma to jak publiczne pranie brudów przez byłych uczestników. :D Kłótnie i przekleństwa na żywo to jest dopiero show. :D

Paulina stała się fanką Jolki, czyżby chciała się wylansować na jej popularności?Zauważyłem że na oficjalnej stronie po tym programie pojawiło się wiele pozytywnych komentarzy na jej temat.

Goku

Przecież Paulina w domu Wielkiego Brata zadawała się z Jolką... A na oficjalnej stronie od czasu jej odejścia z programu były już chyba tylko pozytywne komentarze ;)...

gulczas

Cytat: GokuPrzecież Paulina w domu Wielkiego Brata zadawała się z Jolką... A na oficjalnej stronie od czasu jej odejścia z programu były już chyba tylko pozytywne komentarze ;)...

A czy ja twierdze że nie?

Po prostu uważam że wykorzystała troszeczkę wczorajszy program (i popularność Jolki) aby przypomnieć o swojej już nieco zapomnianej osobie.A w pozytywnych  komentarzach które zostały napisane po wczorajszym programie są przeważnie pochwały za to jak się w nim zachowała.Krótko mówiąc odnoszę wrażenie że fani Jolki chwalą ją za to że poparła Jolkę :D i że to właśnie chciała dzięki temu programowi osiągnąć.

Oczywiście mogę się mylić.Jednak nie sądzę. :D

NC94

CytatPo prostu uważam że wykorzystała troszeczkę wczorajszy program (i popularność Jolki) aby przypomnieć o swojej już nieco zapomnianej osobie.A w pozytywnych komentarzach które zostały napisane po wczorajszym programie są przeważnie pochwały za to jak się w nim zachowała.Krótko mówiąc odnoszę wrażenie że fani Jolki chwalą ją za to że poparła Jolkę :D i że to właśnie chciała dzięki temu programowi osiągnąć.

Ja tam Paulinę lubiłbym nawet gdyby zadawała się z Kaśką L

Rosa

Paulina była najładniejszą z uczestniczek a ludzie ją na samym początku wywalili :(
Ale milo było ją wczoraj zobaczyć.  :zabek:

mseptember

no to dowód że ludziska nie tylko na wygląd patrzą..

chatiflatt

- Mogę się przyznać do błędu. Chciałbym Jolę przeprosić?
- Naprawdę??? Mamy Jolę w pokoju zwierzeń..

kwestia przeprosin wynikła nagle, nagle Bartosz zechciał przeprosić Jolantę.
Dziwne - Jolanta już tam była. Oglądamy BB i wiemy, że po wezwaniu przez WB Jolka nie spieszy się zbytnio żeby się z nim spotkać w PZ - wolno idzie, po drodze robi 'przystanki' i przegląda się w weneckich lustrach, poprawia włosy, używa błyszczyka.

a wczoraj:
Cytat: BartoszMogę się przyznać do błędu. Chciałbym Jolę przeprosić?
...Jolanta siedzi i czeka - chwila moment..
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Eeee..... Czemu powtarzają BB Show w BB Ring..? Do kitu...

Toni

Przerwa pomiędzy Big Brother - Ring a Big Brother - Ring - wyniki emitowany jest skrót z programu Big Brother-Show co mi się podoba. Nie trzeba przełączać kanału na inny podczas gdy był emitowany program i trzeba było czekać na 2gą część. Co do sobotniego odcinka Show podobało mi sie jak jego 1szy odcinek tydzień temu. Poświęciłbym więcej czasu na konfrontację i rozmowę dwóch ex-mieszkańców ze sobą. Ps przed sobotnim Big Brother-Show w tą sobotę o godz 22:00 można usiąść już przed tv o godz 21:45 bo zostanie wyemitowany program 15to minutowy "Big Brother-Najlepsze z najlepszych". :zabek:  Czyli w sumie to co jest pokazywane po kilkanaście razy w tygodniu :zabek:  Grupo ATM zaprzestańcie z tym! Ileż można oglądać te same sceny. Zostawcie to na Finał i wielkie podsumowanie 106 dni bądź na Omnibus.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

chatiflatt

tak, tylko ja niucham spisek ;)
Barbara Weston