Big Brother Show

Zaczęty przez mseptember, Pn, 03 Wrz 2007, 00:44:09

Tom Kruz

Cytat: chatiflattA może zostanie [został - nie wiem] zaproszony dlatego, bo Mirek nie lubi Joli. On ją z na i lubi, i właśnie ma być po tej drugiej stronie, ma bronić Jolki.

Właśnie tego się obawiam :zly: Ileż razy można powielać ten sam schemat ? Jąkający się i zestresowany (zwłaszcza w pierwszym wydaniu) prokurator lub adwokat (zależy z której strony spojrzeć) Grzegorz kontra ci źli i znienawidzeni przez 95 % internautów adwersarze Jolanty. Zwyczajnie odczuwam dyskomfort oglądając Płaczliwego w tej roli (nie wypowiadam się w tym momencie jak w BB Show wypadli Tomasz i Bartek bo to oddzielna para kaloszy). Dlatego też nie chciałbym ani dziś, ani w najbliższych wydaniach BB Show ogladać Grzegorza.

chatiflatt

no właśnie - kaloszy xD
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

mseptember

Grzegoooooorz Marciiiiiiiisz LOOOOOOOOOL! :D i wykrakałem

Showmag

O cholera.

Znowu Grześ :wisienka:

:ha-ha:

Tom Kruz

O k .......... Grzegorz Marcisz  :plask:

FK

To chyba jakieś jaja są... I teraz każdy odcinek:

Oprawa muzyczna - Gerard Seczkowski
Oprawa sof - Grzegorz Marcisz

(...)

Pudelek

I tak największym kitem była szyba, która wybuchła zanim Gerard w nią wjechał.
A wnioski Grzegorza bardzo trafne. Dobrze, że go zaprosili.

Showmag

Oni chyba za wszelką cenę chcą sprawić, aby ten chłopaczyna w koncu przestał się bać telewizji :ubaw:

Kto wie, może do finału przestanie nawet stękać i zacznie mówić płynnie i z sensem :zabek:

Pudelek

No i po co? Ten program ma za zadanie pokazać, że prawie każdy, nawet ten słabo czytający i mówiący bez sensu oraz nie znający podstawowych faktów może zostać idolem. Ja tam lubię Grześka...

Tom Kruz

Cytat: AaragornOni chyba za wszelką cenę chcą sprawić, aby ten chłopaczyna w koncu przestał się bać telewizji :ubaw:

Jeszcze trochę i zaproponują Grzegorzowi prowadzenie programu typu talk show na antenie TV 4  :ubaw:.  Zdaje się, że już pisałem dziś o namolnym promowaniu go przez produkcję.... Tyle na ten temat.

A ta szyba rozpryskująca się zanim dojechał do niej I kaskader IV RP Gerard (zauważyliście jaki on jest '''fajny i interesujący'' poza domem BB, szkoda, że będąc w środku taki nie był hehe) rzeczywiście wyglądała komicznie :zabek:

FK

... czyli jednak naruszeniem zasad programu nie jest przekazywanie "czegokolwiek" do świata zewnętrznego..?
Słyszeliście Kaśkę L...? Zapytała Mirka:"Czy masz to, co dałam Magdzie dla Ciebie?"

Pudelek

Przecież wiadomo, że w tym programie jest jeszcze ważne kto złamał ten regulamin.
Tak sobie myślę, ze w pierwszym tygodniu regulamin złamali Adrian i Kaśka i wtedy nikt nie został nominowany automatycznie...

mseptember

Wy chcieliście, żeby Gerard rozbił tą szybę różowym czubkiem? Może w sumie niezły pomysł ;P Rozbiciem szyby zajął się spec-drążek przymocowany z przodu roweru, cofnijcie sobie taśmę :).

Tom Kruz

W ''dawnych czasach'' złamanie regulaminu to był z reguły wypad z domu (casus legendarnego Pici). Wielki nie patrzył czy ktoś jest popularny czy nie. A teraz są ''automatyczne nominacje''. Pachnie mi to Barem, kiedy delikwenci dostawali czerwone kartki (czyli powinni wylecieć), a Ibisz oznajmiał - niech zadecydują widzowie (czyli niech widzowie nabiją dodatkową kasę). Money, money, money.

Grzesiu Gwiazda Talk Show domagał się głosu, a jak go dostał to zapomniał co miał powiedzieć  :ubaw:  :ubaw:  :ubaw:

Cytat: mseptemberWy chcieliście, żeby Gerard rozbił tą szybę różowym czubkiem?

Ja myślałem, że Gerard chce tę szybę ''jeb...... z bańki'' skoro nie zrobił tego Jolce w domu  :ubaw:

mseptember

Picia powiedział kogo nominował i wyleciał. Kaśka Sz. prawie powiedziała kogo nominowała i wyleciała. W sumie wszystko się zgadza.