Big Brother Show

Zaczęty przez mseptember, Pn, 03 Wrz 2007, 00:44:09

Toni

Fajnie byłoby gdyby gościem Big Brother Show prócz ex-mieszkańców Big Brother 4.1 pojawiał się zawsze jeden ex-mieszkaniec z poprzednich 3ech edycji jak np Manuela,Klaudiusz,Gulczas,Alicja,Frytka...był9by ciekawie gdyż mógłby także wyrazić swoje zdanie co do konfliktów czy wydarzeń majacych miejsce w tej edycji.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Toni

Oo Mirek gościem Big Brother Show czemu nie...drugim gościem mogłaby być Magda. Gwiazdą muzyczną Papa Dance będzie. :zabek: Nikt ciekawy na myśl mi nie przychodzi kto mógłby zrobic show i być gościem. Nie umiałem zdzierżyć mieszkanki mojego miasta...mianowicie Katarzyny Szafron ale chciałbym żeby była gościem Big Brother-Show.

FK

To, że Mirek będzie w jutrzejszym BB Show Wam pisałam. Jak sądzicie, kto będzie drugim gościem..?

mseptember

Tom Kruz

Cytat: mseptemberGrzegorz Marcisz? ;P

Ratunku. Tylko nie to. Ileż można ? :zabek:

Toni

Grzegorz Marcisz? Znowu? nie no bez przesady! Co do Joanny to jestem pozytywnie zaskoczony jaki ma kontakt z Jolą. Coprawda to narazie kilka dni ale widac że będą się dobrze ze sobą dogadywać i żyć. Kasia L musi się 3mać swoich aniołków. :zabek:

FK

Wysłałam Mirasowi sms'a - zobaczymy, czy odpisze. Obym tylko nie przeczytała "Grzegorz Marcisz"...

Pudelek

No cóż. Kasi Lenartowicz właśnie teraz potrzebny jest ostatni gwóźdź do trumny...

FK

Mirek milczy - pewnie nagrywają BB Show "na żywo" :los:  :los:  :los:

Exile

Grześka zaproszą, może tym razem się poryczy...
Ale nie, chłopak wydaje się naprawdę "ludzki", mógłby już sobie dać spokój z tym BB...

chatiflatt

Exile, czy uważasz, ze tylko 'pajace', 'durnie' i 'chorągiewki' interesują sie BB? Ludzie z zasadami nie powinni chodzić na castingi?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Chyba Exile nie o to chodziło, że Grzesiek Płaczliwy poszedł na casting, tylko o to, że tak długo ''trzyma się'' tego BB, mimo, że w domu był bardzo krótko (1,5 tygodnia?) i dawno odpadł. Tak przynajmniej odebrałem drugą część ostatniego posta Exile.

chatiflatt

Inne pytanie, inaczej postawione.
Grzesiek to człowiek z zasadami, do tego widać że fajny z niego gość.
Czy tylko dlatego że nie interesuje się projektowaniem ciuchów, robieniem kasy 'na siłę' i nie ma takiego dystansu do pewnych spraw jak inni ['poryczał' sie parę razy] skreślacie go jako uczestnika BB i przez to też dalszych wydań Show?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Już kiedyś napisałem, że może faktycznie Grzesiek jest porządnym facetem, ale kompletnie nie jest osobowością telewizyjną. Zwyczajnie nie nadaje się do tego. Wciąż jest spięty i zestresowany. Wypowiada się chaotycznie, ma problemy z formułowaniem wypowiedzi etc, a mimo to po odpadnięciu z programu jest wręcz namolnie ''promowany'' przez producentów i jako stronnik Jolki przeciwstawiany tym złym, czyli Tomkowi, Bartkowi - oby nie Mirkowi. Jeden raz, dwa razy ok, ale co za dużo to niezdrowo. Dlatego nie chcę już go ogladać w BB Show. Zasłużył na przerwę :zabek:.

chatiflatt

Czyli Big Brother to program dla ludzi z osobowością telewizyjną?

A może zostanie [został - nie wiem] zaproszony dlatego, bo Mirek nie lubi Joli. On ją z na i lubi, i właśnie ma być po tej drugiej stronie, ma bronić Jolki.
Poza tym, ta jego chaotyczność wypowiedzi na żywo w BB Show sprawia ze jest odbierany jako szczery chłopak, który nie miał niczego ułożonego przed wejściem na wizje, jak Peczak czy Lenert - świetni mówcy [świetni w cudzysłowie] ale przekaz bezwartościowy.

Nie odbierasz tego tak? [analizując nasze wcześniejsze dyskusje na pewno niee :F]
Barbara Weston