Big Brother Show

Zaczęty przez mseptember, Pn, 03 Wrz 2007, 00:44:09

Lenka186

Don niestety albo i stety to nie spiskowa teoria dziejów. I bez wyrzutow do mnie.A jak ogladam jedna stacje to nie "latam" po innych" Ja z ciekawosci sie zapytalam. Na drugi raz uwazaj co piszesz. Bo ktoś moze to źle odebrac:]

Zastanawiam sie jaki cel mialo zaposzenie Bartka Kędzierkiego??. [ wyprzedzajac pytania innych : tak wiem kto to Bartek kedzierski]

Don

Cytat: Lenka186Don niestety albo i stety to nie spiskowa teoria dziejów. I bez wyrzutow do mnie./-/ Na drugi raz uwazaj co piszesz. Bo ktoś moze to źle odebrac:]
Sorry - już nie będę ... Ale Twoje
Cytathmm
zasugerowało  mnie właśnie ... co drugi forumowicz pisze tutaj o oszustwach i manipulacjach przy produkcji, głosowaniach etc., to myślałem, że Ty także ...

FK

Gosia Andrzejewicz - kolejna "gwiazdka" najbliższego BB Show.

Jason

lepsza ona niz poprzednie 'gwiazdy'

FK

Nie mnie jest oceniać, ale chyba Boys mają większe osiągnięcia, niż Andrzejewicz :P

Exile

"Jesteś szalona" słyszał każdy, a smęty Gosi nie...
Jak dla mnie to i tak lepsza niż np. Silski...

Jason

w ostatnim bb show zatanczy Cza Cza, zaspiewa Marco Bocchino oraz Margo. A co z Izą?

FK

Śpiew Marco Bocchino słyszałam.
Kim jest Margo - nie mam filetowego pojęcia.
A taniec Czaczy można obejrzeć

Jason

a moze to bedzie erotyczny taniec rodem z wieczora panienskiego. W koncu bb show jest tez po 23 ;) A Margo to Gosia Da Luxe (https://gosiadaluxe.com/) znana najbardzie z przeboju 'Groove me' (nawet w reklamie jakiejs byla ta piosenka), ogolnie malo znana laska ale w europie i na swiecie kariere jakąś tam robi.

Luxis

robi kariere na świecie i w Europie?? helloł, raczej chciała ale nie zrobiła, intereusje się muzyką i to wiem... śpiewała w reklamie Gino Rossi czy CCC (także w zagranicznych stacjach to puszczano).
Gosia Andrzejewicz jest promowana na siłę, ale jednak jest gwaizdką znaną szerszej publiczności... (w ogóle dla mnie nie zasłużenie ale nie ważne), BB show będzie jak zwykle ciekawy

chatiflatt

ja myślę także, ze dzisiejszy Show był pożegnaniem pary prowadzących z BB, zastąpi ich Rock w BB5.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

W tym programie nawet twarz Wielkiego Brata nie jest prawdziwa. :P

Matthew

Jolanta w dzisiejszym BB Show była po prostu FENOMENALNA!!!  :hahaha:  Leżałem i kwiczałem ze śmiechu, zresztą nie tylko ja! Ona jest niesamowita! :lol:

chatiflatt

a wracając do Gosi Andrzejewicz - gwiazda to czy nie gwiazda ale zaśpiewała dwukrotnie, a Bocchino raz..
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Lenka186

chattiflat a skad taie przypuszczenia? ze to bylo pozegnanie Kariny i Kubu klawitera?