Big Brother Show

Zaczęty przez mseptember, Pn, 03 Wrz 2007, 00:44:09

chatiflatt

my tego nie zobaczymy - co nie, FK? :zabek:

ja też myśle że zgniecie plutonowego Pe[Ł]czaka
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Prawda, chatiflatt. Dzisiaj nie zobaczymy (...)
Mam nadzieję, że Zołza będzie równie delikatna w słowach, jak ostatnio.

Jason

pffff, Zołza tylko przytakiwała Peczakowi, jedyne co fajnie powiedziała to na samym początku, ze tydzien temu mogla rozmawiac tylko na temat agencji towarzyskiej (nawiązanie do Wiśni :D) a teraz przynajmniej moze o detektywistycznej. A ogólnie to nic ciekawego. W ogóle to bylem przekonany, ze tematem programu bedzie Adi, ale pewnie zostawili go sobie na jutrzejszy ring.

FK

Rock zapowiedział, że BB Show w przyszłym tygodniu poprowadzi Kuba Klawiter.
Szczęście to, czy nieszczęście..? :hmm:

Jason

jak znowu bedą te "smieszne" zarty i komentarze Kuby to bedzie nieszczescie. Wole Rocka

Goku

Szczęście :D... Rock jest na serio beznadziejny i zupełnie nieobiektywny. O ile Kuba i Karina w rozmowie z uczestnikami wobec wszystkich zachowują się tak samo, tak jak to powinni robić prowadzący programu, to Rock już tak nie potrafi...

Jason

oni są obiektywni? Moze Karina owszem, ale nie o niej mowa. A Kuba? przeciez on ciagle faworyzuje jednych, a zlosliwe komentarze ma do innych.

Don

Cytat: PudelekMoże wreszcie dadzą jej coś powiedzieć o sobie.
Naprawdę sądzisz, że ma o czym mówić ? Osiągnęła coś przez ostatnie 5 lat (oprócz przyrostu objętości ?). Bo nic o niej chyba nikt przez ten czas nie słyszał ...

lukasz000

oceniając prowadzących pod względem jakości i obiektywizmu , to najgorszy jest Kuba Klawiter , bo ile można słuchać tych jego głupich tekstów, może na początku było to coś nowego , ale teraz te jego teksty chyba śmieszą jedynie jego.

joker

hehe w bb show pojawia sie ciągle ta sama dziewczyna na widowni, którą Rock kiedyś pochwalił, że ładnie wygląda :D

Jason

tez to zauwazylem. Pewnie cala widownia (no wiekszosc)  to po prostu statysci tak jak to było w barze

FK

Wiadomo, kto dziś zagości w BB Show..?

EDIT:
Na oficjalnej pojawiła się informacja o Marianie, Siostrach Chmielewskich, zespole Boys i Bartku Kędzierskim (Włatcy Móch).

mseptember

Nie oglądałem wczoraj BBShow, a po dzisiejszym skrócie nasunęło mi się skojarzenie z talk-show Jerrego Springera i kłótniami w programie "Sędzia Wesołowska". Jak dla mnie rozmowa Marco/siostryJoli/Chmielewskie wyglądała na wyreżyserowaną.

Lenka186

hmm dlaczego ostatni BB Show poprowadzil Kuba Klawiter?? A nie Maciek rock?

Don

o ... spiskowa teoria dziejów ...
Maciek w tym dniu prowadził show dla innej stacji. Oglądaj telewizję !