Big Brother Show

Zaczęty przez mseptember, Pn, 03 Wrz 2007, 00:44:09

Toni

Tak jak się spodziewałem. Odcienk Big Brother-Show z głównym gościem Joanną Chmielewską okazał się wspaniały. :zabek: Gwiazda muzyczna mniej atrakcyjna. Mam nadzieję,że Joanna będzie częstym gościem w Show (tym bardziej,że zostały jeszcze tylko 4 odcinki :?!: ) Przecież też robi show jak Bartuś. :zabek:
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

FK

W dzisiejszym BB Show Szymon Wydra z zespołem Carpe Diem, Kaśka Wiśniewska, Paweł Mańka oraz Agnieszka Koziołek - ZOŁZA.

... a Grzegorz..?

EDIT:

dodatkowo: Peczak & Ptasznik & Gerard :plask:

Jason

tej Zołzy to strasznie mało było :( Nawet nie pokazali jak sobie radziła w 3 edycji, ani nie bylo pytan co robila jak wyszla albo czy oglada 4 edycje, kogo lubi itp. Bez sensu. No ale po Wiśni nieźle pojechała :D

Pudelek

Pewnie specjalnie zaprosili ją po to by tylko dogadała Kaśce. Zresztą cała pierwsza część miała na celu ośmieszenie Wiśniewskiej, która uważa się za nie wiadomo jak "sprytną bestię". W programie już pokazała na co ją stać.

FK

Akcja Zołza/Wiśniewska była przednia! Wow!
Teksty Zołzy o Kasi W.: dwulicowa, fałszywa, pusta, wkręca się na imprezy na krzywy ryj, na kolana i pod biurko...
I najlepsze: "Oława przeprasza za ciebie...."
No nie chciałabym znaleźć się na miejscu Wiśni. Nawet Jej uśmiech nie ukrył zdenerwowania i totalnego wyprowadzenia z równowagi.

Jason

i jeszcze tekst Zołzy: "ja nie robię laski pod biurkiem jak ty!, na kolana i pod biurko"

dopiero w powtórce zwróciłem uwagę na całość zdania :P

ixa86

Ciekawe kto chciał by skorzystać z usług Koziołka pod biurkiem  :ubaw:

Don

kurcze - w ogóle nie pamiętam tej Koziołek ! Chyba że była o wiele mniejsza ...

lukasz000

jak można jej nie pamiętać , przecież ona jako jedyna  , wówczas z Wojtkiem sprzeciwili się wielkiemu bratu jeśli chodzi o sposób nominacji i jej kłótnie z kenem.

chatiflatt

oglądałem dopiero wczoraj całą akcję w powtórce.
Wiśniewska od początku grała pewną siebie. Grała. Bo kiedy Zołza rzuciła tekst o lasce pod biurkiem, gwałtownie się uniosła, wstała, i w kółko powtarzała "A widziałaś mnie pod biurkiem? A widziałaś? A widziałaś mnie??". Zołza nie wdając się w niepotrzebne dyskusje odpowiedziała że Oława przeprasza...

Cała akcja nie mogła być ustawiona, tak myślę, bo Zołza to samodzielna kobieta z zasadami. Gdyby produkcja zaoferowała jej taki scenariusz uważam że trzasnęłaby drzwiami i wyszła. Sądzę że najzwyczajniej Koziołek dała sie podpuścić.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

... Koziołek..? Myślę, że podpuścić dała się Wiśniewska. Zołza była opanowana - Kaśka W. nie wytrzymała ciśnienia. Zresztą nie tylko Koziołek na Nią wsiadła; do pieca dorzucili Jej też Peczak, Ptasznik, Mańka i sam Rock.

chatiflatt

podpuścić produkcji.
To o czym piszesz FK to prawda, masz rację. Ale jak już ktoś wspomniał - Koziołek została zaproszona do Show tylko po to by zmieszać Wiśnię z błotem. I chociaż nikt jej tego nie powiedział [Agnieszko, fajnie by było jakbyś nawymyślała Wiśniewskiej] to wiadomo było że tak się to skończy. Produkcja wiedziała [w sensie - domyślała sie], i przez to Koziołek dała sie podpuścić.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Cytat: chatiflattKoziołek została zaproszona do Show tylko po to by zmieszać Wiśnię z błotem

... a kogo dziś zmiesza z błotem..? Bo dziś też będzie gościem BB Show. Czad  :zabek:

Tom Kruz

Dzisiaj Zołza została zaproszona po to, aby razem z Grzegorzem Marciszem zmieszać z błotem Tomasza Peczaka. To moje typy na dzisiejszy BB Show.

Pudelek

Może wreszcie dadzą jej coś powiedzieć o sobie. Bo ostatnio mówiła tylko o Kaśce. Wątpie, żeby tym razem dopiekła Zofii.