Big Brother 4 - spekulacje

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Paź 2004, 15:35:34

szymoncz

A wiecie co się dzieje teraz z domem Wielkiego Brata? - Nagrywają tam serial pod tytułem Anioł Stróż...

podmark

Cytat: szymonczA wiecie co się dzieje teraz z domem Wielkiego Brata? - Nagrywają tam serial pod tytułem Anioł Stróż...

Już była o tym mowa w któryms z tematów na forum. Ja uważam, że gazety się mylą pisząc, że ten serial nagrywany jest w domu BB. Ja myslę, że nagrywają to w tym studiu obok, skąd nadawano programy RING. W samym Domu Wielkiego Brata musieliby znowu burzyć sciany po programie "Trzy Serca", więc łatwiej było ustawić sciany z dykty w tym studiu.

szymoncz

Czyl raczeej są mierne szanse na BB. Dom Wielkiego Brata zamienił się w studio...

podmark

Cytat: szymonczCzyl raczeej są mierne szanse na BB. Dom Wielkiego Brata zamienił się w studio...

Nie dom się zmienił w studio, tylko nagrywane to jest pewnie w tym studiu obok. A choćby nawet "Anioł Stróż" nagrywany był w Domu BB, to wcale nie oznacza, że nie ma szans na kolejną edycję. Po prostu można by było wybudować nowy dom. Ale w TVN się pewnie kolejnej edycji nie doczekamy...

alexander

Obawiam się ,że TVN nie wypusci w najblizszym czasie BIG BROTHER 4 Boją się słabej oglądalnosci ,że ludzie nie chcą oglądać powtórek... Ale nie bylby to głupi pomysl gdyby BB powrócił... Fajnie byloby zobaczyc jakas ciekawa edcyje bo ja naprawde z tych wszystkich programow lubie BB i Survivor ale boje sie ze TVN nie pokusi sie o kolejna edycje i tu panie Miszczak tkwi wasz błąd nie słuchacie swoich fanów a to dzieki nam istniejecie....

Crash

Rozumiem co moga czuć w TVN, ze wydadzą kupe kasy i nikt nie bedzie chcial tego oglądać. A na dodatek stracą ten szacunek.
Ale gdyby zrobili fajną edycje to kazdy z pewnoscia by oglądal i mieli by zajefajną oglądalnosć.

alexander

W przyszłym roku to będzie czas na Big Brother4 i TVN zaskoczy nas super nowymi osobami super nowym domem i super edycja !!!!! :) Big Brother VIP stać TVN na to zaprosiliby lepszych gosći niż byli w barze chciałbym zobaczyć w takim VIPie np. Mandaryne :D:D:D:D albo Mezo heheh marzymy marzymy....

podmark

Edycję VIP można by było nadać w zimę w 2007 roku - po zakończeniu emisji "Królestwa", a na wiosnę zrobić BB 4. Co do edycji VIP to mogliby zaprosić diwe znane pary - Wisniewsjkiego i Mandarynę oraz Dodę i Majdana. Ale by było fajnie.

alexander

Oj podmark chyba bym pojechał wtedy do TVN i ich wszystkich tam ucałował: Doda, Mandaryna, Wisnia i Majdan nie no ekipa jak się patrzy :D Ale gdyby dali Huberta Urbańskiego i Zubilewicza byłoby też fajnie :) Ogólnie edycja VIP byłaby swietna i tak zaraz po RIKECIE.

podmark

Cytat: alexanderAle gdyby dali Huberta Urbańskiego i Zubilewicza byłoby też fajnie :) Ogólnie edycja VIP byłaby swietna i tak zaraz po RIKECIE.

Urbańskiego mogliby wziąć za prowadzącego. Fajnie by było :)

alexander

Oto co ja bym proponował:

a)Szymon Majewski
b)Ewa Drzyzga
c)Justyna Pochanke
d)Kazimiera Szczuka
e)Irek Bieleninik
f)Hubert Urbański
g)Pascal Brodnicki
To z TVN
a tak pozatym:

a)Mandaryna
b)Mezo
c)Małgorzata Socha
d)Tomasz Kot
e)Michał Milowicz
f)Magdalena Schejbal
g)Paweł Wilczak

podmark

Oj Alexander te Twoje propozycje już na wstępie odpadają - ktos musi przeciez prowadzić inne programy, a nie tych ludzi pozamykać na 9 tygodni w domu BB. Proponowani przeze mnie:
1. Mandaryna
2. Doda
3. Radek Majdan
4. Michał Wisniewski
5. Joanna Brodzik
6. Michał Milowicz
7. Katarzyna Skrzynecka
8. Piotr Gąsowski (smieszny koles z niego jest nawet)
9. Maciej Zakoscielny
10. Renata Beger :)

alexander

opj tak podmark zwłaszcza ta RENIA <hahaha>

Pudelek

Trochę mnie dziwi, że Polsat lub nawet TV4 nie boją się zainwestować w kolejną edycję Baru.    Za to TVN ma opory w stosunku do takiego, o wiele lepszego formatu. Chyba, że TVN ma tak dużo pomysłów, że nie potrzebują po raz kolejny stawiać na BB. Chociaż jak w takim razie się ma to do "Rozmów w toku"?

alexander

Mam nadzieje ,że keidy zniknie Najsłabesze ogniwo na jej miejsce wejdzie BB4 trzymam za TVN kciuki a ja napisalem maila do tvn i czekam na odpis w sprawie reality show u nich :)