Big Brother 4 - spekulacje

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Paź 2004, 15:35:34

sharkan

To niech po rusku gadaja w tych 3 krajach kazdy sie uczyl tego jezyka :D
albo zrobic tak jak w Skandynawii przeciez oni nie mieszkali razem Szwedzi i Norwegowie mieli osobne domki bb to u nas mogloby byc taki slav brother the wall ( trzy siany )

Mau

Cytat: sharkanTo niech po rusku gadaja w tych 3 krajach kazdy sie uczyl tego jezyka :D
albo zrobic tak jak w Skandynawii przeciez oni nie mieszkali razem Szwedzi i Norwegowie mieli osobne domki bb to u nas mogloby byc taki slav brother the wall ( trzy siany )

no tak, ale z tego co sie orientuję szwedzki i norweski sa  na tyle zblizone ze można sie ze sobą spokojnie komunikowac :)
radioactive. dalej zła

sharkan

Ze slowakiem sie nie dogadasz ?? No z czechem trudniej al od tego jest slowak aby tlumaczyl  :zabek:

Mau

ze slowakiem dogadam sie jak zapewnia mi stale dostawy zlocistego - bynajmniej nie bezalkoholowego ;) - napoju :D

Albo sliwowicy  :love:
radioactive. dalej zła

Showmag

taakk.. tylko zdaje sie ze widzowie jeszcze musieliby zrozumiec o czym mowia ciuczestnicy, prawda? i jakie rozwiązanie? lektor? napisy? ten pomysl nie ma u nas szans
no i rosyjski juz w Polsce nie dominuje w szkolach podstawowych/srednich, wiec stwierdzenie ze wszyscy go znaja do najtrafniejszych nie nalezy.

podmark

Lepiej zrobić czwartą edycję. Normalną, nie międzynarodową. Proste zasady , z pierwszej edycji. Ludzie są wyposzczeni na reality show w czystej formie.

Mau

zrobic prawdziwego BB - z mozliwoscia non-stop ogladania uczestników a nie tylko wybranych, pocietych i zredagowanych fragmentów...

.... Ale to nierealne jest.... :(
radioactive. dalej zła

Showmag

ja jestem za najprostszą edycja BB, ale z dopuszczalnymi nowymi pomyslami jak np. srodowy "Dom Gry" (polski BB2) czy zaostrzenie regulaminu tak jak w australijskim BB5.

Mau

no oczywiscie ze zgdadzam sie z toba, ja sobie po prostu marze o mozliwosci ogladania non-stop bez tych cholernych cut'ów i pokazywania scen sprzed np 2 tygodni...
radioactive. dalej zła

sharkan

No bez przesady mogla by byc edycja The Wall

podmark

Cytat: sharkanNo bez przesady mogla by byc edycja The Wall

No raczej być nie mogła, bo juz bardzo wielu ludzi wie o tym programie, a w krajach, w których odbyła się ta edycja ludzie nie mieli zielonego pojęcia,że taka edycja kiedykolwiek powstała, a więc u nas juz na etapie castingów sporo kandydatów mogłoby cos podejrzewać.

sharkan

E tam wcale nie . Polacy sa zieloni na temat RS ( nie wszyscy) np. mysla ze Agent to polski reality show. A zadnych innych oprocz tych ktore byly nie znaja. Albo jak jest program do szukania mlodych talentow( gdzies ma swiecie) to mysla ze to Idlo

Luxis

ale chola chola, przecież jest mozliwosc i bardzo prawdopodobne, że może powstać kanał 24h pokazywania danego reality show... przecież tak samo było z DS i chyba Amazonkami i Gladiatorami, że te reality można było oglądac 24h na jakims kanale dostępnym tylko na Dekoderze Polsatu... To mi sie wydaje, że TVN by cos takiego zrobił z BB na jakims kanale dostepnym na Cyfrze +

Showmag

zaraz zaraz :) pierwszą edycje BB mozna bylo ogladac non stop w TV, niestety wraz z kolejnymi edycjami z tego pomyslu zrezygnowano.

Luxis

jo???! nawet niewiedziałem... skleroza nie boli  :plask: i tak to juz jest, że się niepamięta jak cos było 4 lata temu  :nie!:  a na jakim kanale to leciało non stop?