Big Brother 4 - spekulacje

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Paź 2004, 15:35:34

Pudelek

Wydaje mi sie, że Big Brother 4 nie zależy od emisji "Najsłabszego ogniwa". Kiedy "najsłabsze ogniwo" zniknie z ramówki o 20 to pewnie będą nadawać o tej porze W11 albo inny program.
Zreszta dla większosci, Big Brothera mogliby nadawać równie dobrze o 19, chociaż ta godzina chyba na stałe jest zajęta dla Faktów. Chociaż może tak 19.30....?

sharkan

CytatWydaje mi sie, że Big Brother 4 nie zależy od emisji "Najsłabszego ogniwa". Kiedy "najsłabsze ogniwo" zniknie z ramówki o 20 to pewnie będą nadawać o tej porze W11 albo inny program.
Zreszta dla większosci, Big Brothera mogliby nadawać równie dobrze o 19, chociaż ta godzina chyba na stałe jest zajęta dla Faktów. Chociaż może tak 19.30....?

Never o 19 fakty sa najlepszym serwisem inf. i byle durny rs nie zbeszczesci jego miejsca <rotfl>

Pudelek

Ale ramówka mogłaby wyglądać tak:
18.45 - Sport, Pogoda
19.00 - Fakty
19.30 - Big Brother
20.20 - Uwaga...
Big Brother o 19 leci np. w Niemczech więc myslę, że 19.30 to bardzo przyzwoita pora i przyjęłaby się.

alexander

Niestety TVN nie planuje żadnych reality show w terminie 2006 roku! Taką wiadomosć dostałem na maila. TVN nie planuje w 2006r. żadnego programu typu Reality Show.

podmark

Cytat: PikachuAle ramówka mogłaby wyglądać tak:
18.45 - Sport, Pogoda
19.00 - Fakty
19.30 - Big Brother
20.20 - Uwaga...
Big Brother o 19 leci np. w Niemczech więc myslę, że 19.30 to bardzo przyzwoita pora i przyjęłaby się.

o 19:30 leci teraz BB w Holandii, a słowacka "Bitwa" leci o 19:45, więc pora nie jest zła, tylko co zrobić z przyzwyczajeniem Polaków do oglądania "Wiadomosci" ??

Showmag

Cytat: podmarkCo do edycji VIP to mogliby zaprosić diwe znane pary - Wisniewsjkiego i Mandarynę oraz Dodę i Majdana. Ale by było fajnie.

gdyby takie osoby znalazly sie w bb, to ten program nie odbiegalby ani troche od poziomu  polsatowskiego baru :plask:

Cytat: PikachuTrochę mnie dziwi, że Polsat lub nawet TV4 nie boją się zainwestować w kolejną edycję Baru.    Za to TVN ma opory w stosunku do takiego, o wiele lepszego formatu.

odpowiedz jest bardzo prosta: tvn przestala ukladac program pod kątem osob ogladajacych r-s, bo widocznie nie jest to dla nich najatrakcyjniejsza grupa docelowa.

2iomus

Oj to mnie Pan admin zmartvvil ze zadnych reality vv 2006 :( Coz TVN mierzy vvyzej niz Polsat i nie invvestuje vv r-s ,vvsumie slusznie...nie samym reality czlovviek zyje ;) ,ale z checia ogladnalbym sobie BB4. TOZ TO BYL R-S  :hungry:

alexander

Wczoraj w studiu TVN7 pojawił się Jarek Ostaszkiewicz , wielki brat. W sumie nie wiem po co jak i dlaczego (ale mam nadzieje ,że w sprawie BB4). Znajomy mówił ,że pojawił sie dokładnie 30 minut przed konferencją jakąs tam...!!  Trzymam kciuki za BB

podmark

Cytat: alexanderWczoraj w studiu TVN7 pojawił się Jarek Ostaszkiewicz , wielki brat. W sumie nie wiem po co jak i dlaczego (ale mam nadzieje ,że w sprawie BB4). Znajomy mówił ,że pojawił sie dokładnie 30 minut przed konferencją jakąs tam...!!  Trzymam kciuki za BB

Tylko, że to wcale nie musi oznacza powrotu "Big Brothera" do Polski. Jarosław Ostaszkiewicz jest przede wszystkim reżyserem, a mógł bra udział w konferencji, bo może TVN7 robi wreszcie jakąs produkcję własną z prawdziwego zdarzenia...

alvaro

tak, tylko równie dobrze może być tak że ewentualna emisja bb4 odbywałaby się tylko i wyłącznie w tvn7...

Luxis

w to baaaaardzo wątpie, TVN niejest taki głupi, żeby HIT dać do TVN7...

Luxis

tak na marginesie, to wg. mnie tak długo jak bedzie Taniec Z Gwiazdami w niedziele o 20, tak długo nie będzie w Polsce BB 4, bo poprostu w niedziele musi być BB - Ring, aby miał dobrą oglądalnosć... a narazie to pasmo "obsługuje TzG" :P

podmark

Cytat: Łukiwg. mnie tak długo jak bedzie Taniec Z Gwiazdami w niedziele o 20, tak długo nie będzie w Polsce BB 4, bo poprostu w niedziele musi być BB - Ring, aby miał dobrą oglądalnosć... a narazie to pasmo "obsługuje TzG" :P

Niekoniecznie - w wielu krajach podsumowania tygodnia w "Big Brotherze" odbywają się w inny dzień tygodnia, niż niedziela. Dopóki ludziom się nie znudzi "W 11" i "Detektywi" to pewnie się BB nie pojawi. Uważam, że jeżeli BB już by się pojawił to z całą pewnoscią nie byłby on emitowany o 20:00 - może około 18:00 - niedługo "Rozmowy w toku" sprawią, że ludzie będą zasypiać przed telewizorem (tematy są coraz gorsze), a i kryminalne zagadki się znudzą to TVN może będzie chciał powalczyć o to pasmo dając reality w najczystszej postaci :)

alexander

oooooooooo racja a ja mysle ,że TVN po sukcesie TzG, da nam edycje na próbę taką kilkku tygodniową: Big Brother VIP z gwiazdami. Bo ludzie lubią oglądać sławy w codziennych sytuacjach :D (Przynajmniej ja) i takie cos może przejsć. A co do czasu emisji to mysle ,że gdyby znikneła ta telenowela i w jej miejsce dać "Sędzia Anna Maria Wesołowska" a o 16:00 "Rozmowy w toku" to o 17:15 mogłby być Big Brother lub po 18 zamiast "Detektywi". Bo W11 szybko nie zniknie...

podmark

Cytat: alexanderBo W11 szybko nie zniknie...

Oj a ja myslę, że zniknie. Oglądalnosć na razie jest dobra, jednak jestem pewien, że jesienią wyniki będa lecieć w dół w zastraszającym tempie. Polaków przestaną interesowac te kryminalne gierki. Zresztą dopóki było tylko "W 11" to dało się to zniesć - od kiedy dodali "Detektywów" i teraz te rozprawy sądowe to można pomysleć, że TVN to jakas telewizja o gwłacicielach, morderacach i porywaczach.