Tydzień 15 - Ty decydujesz: Finał (głosy na TAK)

Zaczęty przez Jason, Cz, 13 Gru 2007, 00:02:23

Kto POWINIEN wygrać "Big Brother 4.1"?

Adrian Nadolski
3 (8.8%)
Jolanta Rutowicz
24 (70.6%)
Katarzyna Lenartowicz
7 (20.6%)

Głosów w sumie: 18

Głosowanie skończone: Nd, 16 Gru 2007, 21:17:34

FK

Cytat: LuxisTwierdzisz, że nieodpwoeidziałem na jakieś Twoje pytanie (nawet nie wiem na które) a potem piszesz no comments, to chyba się wyklucza, poza tym chyba skończyliśmy dawną dyskusję, pff - poza tym to nie na temat, wracam do tematu

"No comments" znaczyło - bez komentarza, że zadajesz pytania a sam nie odpowiadasz na te, które ja stawiam Tobie (...) Cieszę się mimo to, że przyznajesz, iż pytań było kilka i nie wiesz, na które nie odpowiedziałeś :los:
I niech wygra przekornie Kaśka L. Chociaż ponoć dziś w programie na żywo nie była w najlepszej formie.

Lenka186

Wcale sie Kaśce L nie dziwie. Skoro pokazali jej najgorsze momenty w Domu WB :] każdy by sie podlamal.  :?!:

Jason

jeszcze mogli jej pokazac jej falsz i wulgarnosc, jak wszystkim dupe lizala a potem obgadywala, albo jak najpierw z kims trzymala a potem wyzywala. No ale jeszcze zobaczy jak wyjdzie. Dopiero sie wtedy zalamie.

chatiflatt

żadna z tych osób nie zasługuje na wygraną - wg mnie. A dlaczego?

¡di to wazeliniarz. Nie potrafi ustosunkować się do niczego. Kiedy WB każe mu opowiedzieć co sądzi o danej sytuacji, on opowiada co się wydarzyło. Pamiętna akcja z Marianem i wyzwaniem ¡diego od pedałów. Chłopak naburmuszył się, podniósł lekko ton wypowiedzi, a wieczorem [pod koniec odcinka] skwitował Ciesze się Marianie, że zrozumiałes. [celowo piszę w wypowiedziach ¡diego czasowniki 2.osoby liczby pojedynczej bez ś na końcu, ponieważ ¡di tak właśnie wymawia, chcąc podkreślić chyba przez to swoją męskość]

Jolka jest tak głupia że aż śmieszna. Ale to że jest śmieszna i zabawna w swej głupocie nie zmienia faktu że jest niewybaczalnie mało inteligentna. Żyje we własnym świecie. Super. Ale program się kończy a my kończymy podziwianie tego małego świata. I tyle jej powinno wystarczyć. Zresztą będzie zachwycona kiedy już wyjdzie i zobaczy Klawitera na żywo, bo ona myśli że on mieszka w tv. A ludzie na widowni?? Och, to będzie dla niej nagroda.

A Lenartowicz? Od początku jej nie lubiłem. Osoba która zawsze musi być w centrum uwagi innych. Musi być o niej głośno. Żadnej stagnacji, noo, może podczas 'fajków', ale też nie - podskakiwanie z nogi na nogę kiedy są przymrozki. Do tego narkotyki. Skoro sięgnęła po prochy jak powiedziała sama pod presją grupy, to ma słabą psychikę. I to bardzo. Nie potrafi udźwignąć możliwości odrzucenia przez grupę, więc czy udźwignie wygraną, i 100 tys złotych? Pojawią się "nowi przyjaciele" ale za chwilę znikną. I co wtedy?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

Wycofuję się ze swojego głosu. BB4.1 wygrala produkcja, czyli a-te-em-ki, ktorzy na wiosnę przyszłego roku wyprodukują rownie udaną, niezmanipulowaną i nieustawioną edycję.