Tydzień 14 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Pn, 03 Gru 2007, 13:03:58

FK

Pięknie Mariusz nadrabia, pięknie...

Tom Kruz

Szkoda, bo po wczorajszych wynikach liczyłem, że wyleci Adi. Wydawało sie, że skoro ma już za sobą ten cały ''coming out'' nie będzie już atrakcyjnym dla produkcji ''człowiekiem-zagadką''.

Jason

godz. 21.55:

Adi: -2,7
Iza: -3,1
Jolka: -1,7
Lenartowicz: -0,5
Marco: -4,6
Mariusz: -3,6

no prosze, Lenartowicz najbardziej lubiana. Smiechu warte. Oby wylecial Marco. Martwi mnie sytuacja Izy, bo jej sie zwieksza na minus a Marco sie zmniejsza...

Jason

godz. 22.10:

Adi: -2,5
Iza: -3,4
Jolka: -1,5
Lenartowicz: -0,3
Marco: -5,5
Mariusz: -3,4

Lenartowicz nikt juz sie nie interesuje? jej miejsce zajal Marco, wiec pewnie nie wyleci. hmmmm... Iza i Mariusz gonią Marco. Niedobrze

Lenka186

hmm Marco teraz ma ponizej -5  jako jedyny! wydaje mi sie ze moze wyleciec marco. produkcji sie juz znudzil a nie mogli sie go pozbyc inaczej.Nigdy nie byl nominowany.A teraz dzieki automatycznej nominacji mogą pomoc w opuszczeniu domu ;-)

Tom Kruz

Cytat: JasonIza i Mariusz gonią Marco. Niedobrze

Jason wyluzuj, bo zaraz serducho Ci stanie z emocji. Rożnica pomiędzy Marco i Mariuszem akurat się zwiększyła hehe.
Coś czuję, że dziś jednak nie będzie niesamowitego zwrotu sytaucji i będzie ''arrivederci Italia''.

Lenka186

Ciekawe o ktorej wyjdzie marco z  domu:) Bo nie wiem kiedy otwierac szampana :D

Jason

godz. 22.21:

Adi: -2,7
Iza: -3,5
Jolka: -1,4
Lenartowicz: -0,4
Marco: -5,7
Mariusz: -3,6

Lenka186

marco: -5,7    :) jako jedyny Mariusz i Iza po okolo -3,5

Goku

Jakoś wyjątkowo podobają mi się te dzisiejsze wyniki :D... Tylko Izie by się trochę na plus przydało :D...

Lenka186

Jak Marco wyjdzie zapraszam wszystkich forumowiczow na Szampana!!! :D

Tom Kruz

Jak widać wyniki zmieniają sie minimalnie - o 0,1-0,2. Jest już zatem pozamiatane.
Lenko możesz otwierać szampana (o ile jesteś pełnoletnia, a sądząc po nicku - jesteś).

P.S. Tępa Jolka jest nie do zniesienia.

chatiflatt

i do tego kłótnia Jola-Marco kiedy to Marco krzyczy na biedną Jolę... ;(
coś tu śmierdzi... :hmm:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Lenka186

tak jestem pełnoletnia:D nie wiem jak Ty to widzisz po nicku :) Ale gratuluje ;) Juz juz jeszcze chwile i otwieram :P

Ps.Kolejna awantura autorstwa Yo-lanty :plask:

Jason

godz. 22.35:

Adi: -3,1
Iza: -2,8
Jolka: -2,1
Lenartowicz: -0,7
Marco: -6,1
Mariusz: -4