Tydzień 11 - Wydarzenia

Zaczęty przez Exile, Pn, 12 Lis 2007, 07:29:41

Exile

Miejsce na komentowanie wydarzeń w Domu, w bieżącym tygodniu

FK

Jak konkretnie brzmi zadanie tygodniowe..? Wiem, że chodzi o zrzucanie zbędnych kilogramów, ale..? No właśnie. Czy chodzi tylko o dziewczyny? Czy dostały jakąś konkretną cyfrę do zrzucenia?

Toni

Może w dzisiejszym odcinku będzie można usłyszeć list od Wielkiego Brata co do zadania tygodniowego związanego ze schudnieciem płci pięknej. Zadanie znane mi bardzo z niemieckich edycji bo pojawiły się bodajże w 3ech ostatnich edycjach. Przyszedł też czas na Nas  :zabek: ale nie powiem bo zadanbie bardzo fajne jest. I jakie pożyteczne dla mieszkańców. :zabek:
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

chatiflatt

ja bym nie powiedział że pożyteczne. Nie dla wszystkich. Wypowiedzi Wiśniewskiej typu: "Czuję się wstrętnie w swoim ciele" podchodzą mi pod pewne zaburzenia..
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

No ale konkretnie wieci o co chodzi z tym zadaniem tygodniowym?!

Toni

No i wszystko już jasne z zadaniem tygodniowym. Jak dla mnie to 10kg mniej razem to nie jest tak źle. Sądzę,że aż tak nie muszą się napracować by je zaliczyć w całości. No ale jeśli Wielki Brat ma im pomagać w tym podsyłając smakołyki oj to nie wiem nie wiem czy się im uda... :zabek:

Pudelek

I tak wielki brat zaliczy im zadanie biorąc pod uwagę "wysiłek" uczestników.

chatiflatt

wczoraj baaaardzo zdziwiła mnie nominacja Mariana przez Nadolskiego, niby taki zasłuchany w jego mądrościach życiowych a jednak nie chce 'pana starszego' w Domu.
Dziś już wiem - czemu :lol:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

chatiflatt

o co chodziło w zadaniu z dzisiejszą ścianą, na czym polegało? Czemu faceci się kłócili czy wykonać czy nie wykonać tego zadania?
Barbara Weston

FK

Bo na ścianie były napisy i rysunki byłych uczestników a faceci chcieli to zostawić na pamiątkę. Gdyby nie pomalowali ścian, Wielki Brat uznałby to za złamanie Regulaminu. Zastanawiali się, czy podjąć ryzyko nominacji, czy nie. Stąd te kłótnie...

Toni

Dla mnie śmieszna sytuacja z tym,że było problemem zamalowanie ścian ze względu na to że umieszczone tam były napisy-"pamiątki" po byłych mieszkańcach. :zabek:

FK

Tylko podziwiać Adriana za to, że nie puściły Mu nerwy i nie trzepnął dziadziunia (...)

Jack-Dragon

FK no co ty starszych się nie bije nawet jak się strosza i robią taniec RAMBO :boks: .

FK

To była przenośnia, Jack. Pan Starszy mocno przegiął - szkoda, że Adrian w ogóle z Nim dyskutował. I bez sensu, że jeszcze później próbował MarYjanowi cokolwiek tłumaczyć :krzywy:

Showmag

Powinien się na niego wypiąć i więcej z nim nie rozmawiać...

Nie ma już się co dziwić, że Marian tak szalał za Joanną.
Wszak level ten sam.  :ubaw: