Tydzień 10 - Ty decydujesz (głosy na TAK)

Zaczęty przez Rosa, Śr, 07 Lis 2007, 22:03:27

Kto powinien POZOSTAĆ w domu WB

Izabella Szubarga
9 (27.3%)
Joanna Chmielewska
2 (6.1%)
Jolanta Rutowicz
15 (45.5%)
Katarzyna Lenartowicz
7 (21.2%)

Głosów w sumie: 20

Głosowanie skończone: Pn, 12 Lis 2007, 22:03:27

Rosa

Goku

Nie spodziewałem się, że kiedykolwiek tak zagłosuję, ale właśnie dzisiaj to zrobię - głos na Katarzynę Lenartowicz!

Pudelek

Joanna. Tak jak na początku byłem całkowicie na NIE, tak teraz ciężko mi ją określić i chciałbym ją jeszcze trochę poobserwować.

FK

Trudny wybór: przekornie - Iza.

oli1289

Kasia Lenartowicz powinna zdecydowanie pozostać ponieważ od początku programu ją lubie i zdania nie zmienie:P , moze nie jest szczera i idealna ale przynajmniej nie liże tyłka innym jak Joanna ( Jolce ) i Iza ( Adrianowi ) tylko po prostu tej osoby nie lubi i nie stara się przed nominacjami podlizywać:) A poza tym jest przydatna w domu do kłótni z Jolą, gotowania,sprztania i quizow ( bo nie oszukujmy sie jest jedna z najlepszych w tym quizach)
Wiec zdecydowanie zostaje ona :):):)

Luxis

Iza, bo tak :P hehe
Iza jest najbardziej wporządku osobą wśród pozostałych.

Toni

Lubię Joannę ale...ostatnio no zaczyna drażnić trochę. Żarty żartami ale jej zachowanie już nie bawi mnie tak jak bawiło wcześniej jeszcze,ale niech zostanie jeszcze w domu. Jola oczywiście że musi zostać. Kasia L i Izabela są mi obojętne.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

sharkan

Iza ma zostac - normalna i poprzez to fajna

Luxis

Jak widac w naszej sondzie przoduje Jola, także to nie jest tak, że producenci "lubią" ją, tylko widzowie chcą ją oglądać...

skaty

Chciałabym aby została Jolka chociaż jeszcze trochę. Myślę, że po ostatniej aferze może jeszcze być ciekawie w Domu WB.

Jack-Dragon

Ja  także chciałbym aby Jolka pozostala jeszcze w Domu WB. Wczorajsza wymiana zdań z Marco strasznie mnie ubawiła .

joker

Lenartowicz. Ostatnio jak przycichła to trochę ją polubiłem. Doszedłem do wniosku, że jest w miarę ciekawa i warto ją jeszcze trochę pooglądać ;)

Pudelek

Co w niej ciekawego? To, że jak się zdenerwuje to jest bardzo złośliwa? Czy to, że tak wszystko głośno krytykuje? Zdecydowanie ciekawsza od niej jest Yo-asia :devil:.

joker

hym... trochę ciężko to wyjaśnić :P
Jest osobą kontrowersywną, a na takich ten program się opiera. Ja bym ją widział w jakimś zagranicznym BB, albo Survivor (w jakimś programie, gdzie trzeba trochę ruszyć głową, żeby wygrać) - bo wydaje mi się, że ona jest na tyle przebiegła, że dobrze by sobie radziła.

Pudelek

Skoro jest przebiegła to dlaczego nominują ją tak często? A tak wogóle nie wiem skąd ta jej kontrowersyjność...