Tydzień 10 - Nominacje #10

Zaczęty przez Showmag, Nd, 04 Lis 2007, 22:56:36

Kto zostanie nominowany do opuszczenia Domu Wielkiego Brata? (UWAGA! Można wybrać DWIE osoby!)

Adrian Nadolski
3 (5.4%)
Izabella Szubarga
9 (16.1%)
Jolanta Rutowicz
3 (5.4%)
Joanna Chmielewska
10 (17.9%)
Katarzyna Lenartowicz
10 (17.9%)
Katarzyna Wiśniewska
5 (8.9%)
Marco Cammi
4 (7.1%)
Marian Szczepaniak
10 (17.9%)
Mariusz Schulz
1 (1.8%)
Zofia Petka
1 (1.8%)

Głosów w sumie: 16

Głosowanie skończone: Śr, 07 Lis 2007, 19:56:36

Showmag

Oto miejsce na Wasze spekulacje! Kto zostanie wytypowany do opuszczenia Domu Wielkiego Brata? I czy podjęte przez mieszkańców decyzje okażą się słuszne?

Dziesiąte nominacje już w środę o 20:00!

Informacje o głosach poszczególnych uczestników zostaną oczywiście umieszczone w serwisie www.bigbrother.showmag.info

Zapraszam do postowania :)

(Uwaga! W powyższej ankiecie można wskazać DWIE osoby, które Waszym zdaniem zostaną nominowane!)

Goku

Iza - Bo mieszkańcy domu jej nie lubią.
Kaśka L. - Bo widać, że mieszkańcy mają już jej dosyć.

Chociaż biorę pod uwagę także Joannę.

clubber23

mi się wydaje, że ktoś ze starszyzny plemiennej dostanie nominację

chatiflatt

Adi - bo ma uszy jak kosmita
Katarzynka Lenartowicz - bo obrabia wszystkim 4 litery a potem sie przymila
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

slawek

Kasia L. - kto Ją chce tam jeszcze trzymać? Denerwuje mnie ta baba.
Adrian - już też dość oglądania Jego.
Sławek

yago1979

KASIA LENARTOWICZ - denerwujaca i jest za pewna siebie
MARCO CAMMI - bardzo się zmienił i jest pod wpływem Kasi L

Toni

Mój głos oddaję na Izabele oraz Kasie L. Tak zmiennej w sumie zmiennej to mało powiedziane i tak fałszywej osoby jaką jest Kasia L jeszcze nigdy w naszym Big Brother nie było. Joli nie znosi,nie anwidzi itp a tu rzuca się jej po ogłoszonych niedzielnych wynikach...helooo.Co do wyników nominacji przypuszczam że będzie to Izabela i Kasia Wiśniewska. Mam nadzieję że Jola i Joanna będą bezpieczne :zabek:
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Pudelek

Wydaje mi się, że żadnych większych zaskoczeń w tym tygodniu nie będzie. Obstawiam Izę i Kaśki czyli osoby, które ostatnio mają najwięcej głosów w nominacjach.

FK

Stawiam na Kaśkę W. i Mariana.
Kaśka W. jest dla mnie marionetką, której sznurki pociąga Kaśka L.
A jeśli chodzi o Mariana, dość mam Jego życiowych nauk prawionych z trzęsącymi się rękoma. Przepraszam, jeśli kogo uraziłam.

Toni

Wyniki nominacji troszkę zaskoczyły,że aż 3 osoby są nominowane nie licząc 4tej automatyczniej nominacji Jolanty. Joanny spodziewałem się na liście osób nominowanych, ale Kasi L nie,choć dobrze że jest nominowana. Fałszywość jej jest tak daremna że nie idzie na to patrzeć. Izabela zresztą też fałszywością goni Kasie.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Showmag

4 osoby nominowane do opuszczenia Domu
Opublikowano: 2007/11/7 21:10:00

Dziś w Domu Wielkiego Brata odbyły się dziesiąte nominacje. Do odejścia wskazani zostali Joanna, Izabella i Katarzyna L. Po raz drugi karnie nominowana została Jolanta Rutowicz.

W dzisiejszym dniu 3 głosy zdobyła Katarzyna W., a po jednym głosie uzyskali Adrian, Mariusz i Zofia. Żaden z domowników nie wytypował do odejścia Marco i Mariana. Do odejścia wytypowani zostali: Joanna Chmielewska (6 głosów), a także Izabella Szubarga i Katarzyna Lenartowicz (po 4 głosy).

W związku z naruszeniem regulaminu programu (doszło do szarpaniny pomiędzy Jolą i Marco, a Wielki Brat uznał zachowanie Joli za przejaw przemocy - co jest w Domu Wielkiego Brata zakazane), Jolanta Rutowicz została automatycznie nominowana do opuszczenia Domu (zachowała jednak prawo udziału w dzisiejszym głosowaniu). Czwórka nominowanych zostanie poddana osądowi widzów. O tym, kto z nich opuści Dom przekonamy się w najbliższą niedzielę.

Szczegóły nominacji (informacje o tym, kto na kogo głosował i argumentacje) znaleźć można w naszym serwisie specjalnym dostępnym pod adresem www.bigbrother.showmag.info

* * *

W związku z naruszeniem regulaminu programu (doszło do szarpaniny pomiędzy Jolą i Marco, a Wielki Brat uznał zachowanie Joli za przejaw przemocy - co jest w Domu Wielkiego Brata zakazane), Jolanta Rutowicz została automatycznie nominowana do opuszczenia Domu (zachowała jednak prawo udziału w głosowaniu).

Kto na kogo głosował? Oto przebieg nominacji:

Adrian:
Joanna - "Jest bardzo złośliwa, wulgarna, nie darzy szacunkiem wielu osób w tym programie"
Katarzyna L. - "Między nami ciągle jest ta sama przepaść. Jest poniekąd dwulicowa"

Izabella:
Katarzyna L. - "Chwilami jest wybuchowa i nie rozumiem jej"
Katarzyna W. - "Nie lubimy się"

Jolanta:
Katarzyna L. - "Nie smakowały mi jej ciastka. Wczoraj upiekła, były beznadziejne"
Zofia - "Babkę trzeba nominować. Cholera jedna - śpi, chrapie, spać nie mogę. Później szczoteczkę mi ukradła. Za cholerę nie mogłam znaleźć szczoteczki do zębów. Myłam zęby cały tydzień patyczkiem do uszu. Wczoraj patrzę, Zocha ma moją szczoteczkę do zębów. Cały tydzień myła zęby moją szczoteczką do zębów"

Joanna:
Katarzyna W. - "Jest nieszczera i fałszywa"
Mariusz - "Nie lubię go i nie chce mi się na niego już patrzeć"

Katarzyna L.:
Izabella - "Nie lubimy się. Dla mnie jest sztuczna, dwulicowa"
Joanna - "Krzykliwość Joanny mnie drażni, dlatego ją nominuję"

Katarzyna W.:
Izabella - "Jest to osoba dwulicowa"
Joanna - "Jej żarty przez jakiś czas były śmieszne, a teraz powodują w nas wszystkich złość"

Marco:
Izabella - "Powiedziała mi, że nie może się do mnie zbliżać, bo boi się o opinię drugiej osoby"
Joanna - "Dała mi do zrozumienia, że mój uśmiech i moja osoba są sztuczne"

Marian:
Adrian - "Wstydziłbym się spotkać jego rodziców, bo rodzice wiele dobrego mu przekazali od siebie, a on zaczyna lubować się w wulgaryzmach, które w jego ustach śmiesznie brzmią"
Katarzyna L. - "Zaczyna stosować moralny terror, zaczyna używać wulgaryzmów, żeby strach wywołać. Hołota. Nie doceniają mnie"

Mariusz:
Joanna - "W ostatnim tygodniu pokazała, że nie ma w ogóle szacunku do starszych ludzi. Nie ma szacunku do uczestników programu"
Katarzyna W. - "Jest mi najdalszą osobą"

Zofia:
Izabella - "Niby mówi, że jej nie zależy na mężu, na rodzinie, ale ciągle mówi, że chce wyjść"
Joanna - "Nieuczciwość w niej siedzi"