Tydzień 09 - Wydarzenia

Zaczęty przez Tkk_Bolly, Śr, 24 Paź 2007, 21:53:02

chatiflatt

o tym samym co Aaragorn i FK chciałem napisać ja :/
to faworyzowane już się staje nuuuuudneeee
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Ja nie rozumiem jak można być tak niekonsekwentnym! Widać, że wszystko jest nie przemyślane. Co za ludzie pracują w tej produkcji?

Tom Kruz

Dawno temu pisałem już na tym forum, że Jolka musiałaby DRASTYCZNIE złamać regulamin (np. kogoś pobić), aby wylecieć z domu oraz, że w przypadku ''jedynie'' poważnego złamania regulaminu (odmowa wykonania zadania) nie ma na to szans. Oczywiście, że ''automat'' to dla Jolki żadna kara a dla producentów ma same zalety. Znowu tysiące smsów od małoletnich i pełnoletnich fanów Pustaczka i znów cudowne ocalenie Jolanty ''rzutem na taśmę'' kosztem innej osoby. Zatem nic nowego.

Zauważyłem, że ta cała sytuacja z żałosną misją ratunkową Marco i rozmowa z naburmuszoną Jolą była nie do wytrzymania nie tylko dla mnie, bo nawet kogut zaczął piać jak najęty (myślałem już, że będzie akcja w stylu '' i oto zaprawdę powiadam Wam natenczas kur zapiał po trzykroć i zstąpiła na powrót Jolanta do domu, a wszyscy radowali sie wielce'', ale piał znacznie więcej, zatem jakoś nie pasuje). Odniosłem wrażenie, że pienia poczciwej ptaszyny w tłumaczeniu na język polski znaczyły mniej więcej tyle: ''zabierzcie stąd tych nudziarzy, bo pier....... głupoty o jakimś swoim ''związku''i nie da się tego słuchać''  :zabek:  

No ale widoczek lateksowej lali w wysokich butach na obcasach, pośród świnek, z sianem we włosach i naburmuszoną miną dosyć charakterystyczny, także tutaj produkcja osiągnęła swój cel.

Tkk_Bolly

Jakby Marco się nie zgodził to by brali każdego do pokoju zwierzeń po kolei i pokazali nam tylko właściwą osobę.

Exile

Cytat: Tom Kruzże Jolka musiałaby DRASTYCZNIE złamać regulamin (np. kogoś pobić), aby wylecieć z domu
Nie zostałoby to przecież pokazane w TV!

gulczas

Cytat: GokuMógł się nie zgodzić
Cytat: FKGoku - na litość boską - NIE MÓGŁ!!
Cytat: chatiflattehhh.. młodość, naiwność..

Może i jestem naiwny, bo młody to już raczej nie :D .Jednak wydaje mi się że mógł się nie zgodzić.Inna sprawa jakim kosztem.Jolka właśnie udowodniła że uczestnicy nie muszą spełniać wszystkich życzeń produkcji.

Co nie zmienia oczywiście faktu że nawet gdyby się nie zgodził to i tak znaleźliby inny sposób na wygodne dla siebie wybrnięcie z sytuacji.

Cytat: Tkk_BollyJakby Marco się nie zgodził to by brali każdego do pokoju zwierzeń po kolei i pokazali nam tylko właściwą osobę.

Na przykład takie.

chatiflatt

nie podobał mi się seans spirytystyczny w Domu WB. Jakieś wywoływanie ducha. Co to miało być?? Z takich rzeczy nie wolno sobie stroić żartów, czy ktoś w to wierzy czy też nie!
Kretyństwo..
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

joker

Hehe... ale się uśmiałem, kiedy wszyscy w domu "robili dobrą minę, do złej gry" :ubaw:
Najpierw gadali jakie to dziadkowie zrobili złe zakupy, a później ich chwalili.... ale trzeba im przyznać, że ładnie się zachowali :D

Strasznie mnie denerwują Ci goście celebrity co jakiś czas, to naprawdę jest wierna kopia Baru (pozdrowienia dla Luxis'a ;) )

Exile

Cytat: jokerStrasznie mnie denerwują Ci goście celebrity co jakiś czas

Przecież w edycjach 1-3, które rzekomo były idealne również pojawiali się znani ludzie.

A ja zaczynam poważnie martwić się o zdrowie pana Mariana... wczoraj miał tyle stresów z tymi zakupam...

joker

Nie bardzo pamiętam jak było w pierwszych edycjach, ale bez przesady - napewno nie przychodzili co tydzień!!!

mseptember

Cytat: Exilewczoraj miał tyle stresów z tymi zakupam

nie wydaje mi się, żeby ktoś z takim bagażem lat na poważnie stresował się takimi głupotami :)

Pudelek

Zakupy to główne zajęcie starszych ludzi. Dzięki nim nie można się nie raz wbić w autobus, który na trasie ma jakiś hipermarket. Bo oczywiście skoro są darmowe bileciki dla starszych to czemu nie podjechać jeden przystanek. A potem komunikacja miejska bankrutuje...
A pan Marian pewnie nie odpuści żadnej dziewczynie stojącej na promocji :los:!

chatiflatt

:hahaha: :hahaha: dobre! ;)
w 100licy są takie darmowe busy podstawiane przez hipermarkety [nie wiem jak jest w innych miastach]. Zgadnijcie, kto nimi jeździ najczęściej? ;P

A promocje - myślę że Mariano raczej woli te darmówki, one są bardziej dostępne, niżeli zmęczone dziewczęta xD
Barbara Weston

didi

Chyba wiem bedzie dym, wywala kilka osob za nietanczenie w parach :D wtedy moglo by sie wyrownac stan uczestnikow do tygodni jakie pozostaly do konca programu.

Showmag

Paweł Mańka wyeliminowany
Dziś, po 18 dniach pobytu, decyzją telewidzów Dom Wielkiego Brata musiał opuścić 19-letni Paweł Mańka.

Przypomnijmy, że w tym tygodniu do odejścia nominowani byli Izabella Szubarga (5 głosów) i Paweł Mańka (7 głosów). Z kolei karna nominacja dotknęła Jolę Rutowicz. Cała trójka została poddana osądowi widzów, mogących oddawać głosy pozytywne (kto powinien pozostać w programie) oraz negatywne (kto powinien zostać wyeliminowany), które po zestawieniu dały ostateczny wynik. Dziś o godzinie 22:52 ogłoszono decyzję telewidzów: Dom Wielkiego Brata musiał opuścić Paweł Mańka.

Szczegóły nominacji i wyniki głosowania widzów dostępne są tutaj.