Tydzień 09 - Wydarzenia

Zaczęty przez Tkk_Bolly, Śr, 24 Paź 2007, 21:53:02

slawek

To była chyba najlepsza chwila w całym programie. Myślałem że się zsikam ze śmiechu  :buzz:  Mina Jolki :) świnki zamarły w bezruchu i nagle umilkło pochrumkiwanie... oby Jolka nie wyszła
Sławek

gulczas

Jednak marzenia się spełniają. :D
Wydaje mi się że te zwierzaki  były chyba bardziej zszokowane niż Jola

mseptember

Myślałem, że to Jolanta będzie przerażona, ale świnki zachowały się jak prawdziwe profesjonalistki :D Nie podobało mi się, jak Jolanta została wepchnięta do pokoju..

gulczas

Cytat: mseptemberNie podobało mi się, jak Jolanta została wepchnięta do pokoju..

Nie przejmuj się.Tak pewnie było w scenariuszu. :D

Tkk_Bolly

Na początku się przestraszyłem , że Jola chce wyjść ale pomyślałem sobie ze i tak producenci manipulują trochę BB41 pod Jolkę, więc nie dadzą jej wyjść , spełnią każde jej żadanie począwszy od łóżka do przegrody przez pokój miedzy nią a zwierzakami zobaczycie

FK

Oby pokazała klasę i WYSZŁA. Ale podejrzewam, że ten chlew jest tylko na potrzeby programu - Jolka będzie mieszkać w jakimś niedalekim hoteliku i uczestniczyć w "scenkach" ze świniami. To wszystko. Nigdy nie zgodziałaby się na takie warunki. Nawet tydzień PRL-owski Ją przytłoczył (...)

Tom Kruz

Cytat: FKJolka będzie mieszkać w jakimś niedalekim hoteliku i uczestniczyć w "scenkach" ze świniami. To wszystko.

Oczywiście, że tak. Podejrzewam też, że zadanie zostanie znacznie skrócone i zamiast tygodnia będą np. 3 dni.

mseptember

Też uważam, że nie powinna się zgodzić. Niech tam wsadzą Peczaka z Lenertem.

gulczas

Na pewno przekonają ją żeby została.

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ :D

FK

Cytat: Tom KruzPodejrzewam też, że zadanie zostanie znacznie skrócone i zamiast tygodnia będą np. 3 dni.
Szkoda tylko, że MY nie wiemy ile naprawdę będzie to trwało..? I szkoda, że w Sekretnym Pokoju nie ma kamer, z których można byłoby podglądnąć aktualną sytaucję...

FK

Słuchajcie, mam takie info z Sekretnego Pokoju:
"Stała w miejscu i coś gadała a później wszedł do środka jakiś gościu, zaczął z Nią rozmawiać (dźwięk był wyłączony), teraz już kamery nie nadają z Pokoju Sekretnego. Więc pewnie Jola wyszła"

didi

Tom Kruz

Jeżeli Jolka będzie chciała wyjść z programu to już widzę oczami wyobraźni stary, dobry, barowy zwyczaj, czyli zarządzenie głosowanie widzów na temat : ''czy po odmowie wykonania zadania i złamaniu regulaminu Jola powinna powrócić do ''właściwej'' części domu Wielkiego Brata ?'', oczywiście z pomyślnym dla Joli finałem (ale będzie kasiora z smsów :)).
Myślę także, że teraz producenci ''pracują'' nad Jolką i wyjaśniają jej po pierwszym szoku, że jej zadanie będzie polegać na tym, aby przez 30 minut dziennie nakręcić parę scenek ze zwierzętami do tv i tzw. ''będzie git, a ciemny lud to kupi''.
Ciekawa sytuacja zapanowała na forum oficjalnej strony, które jak wiadomo jest zdominowane jest przez fanów Pustaczka. Jeszcze dwie godziny temu pomysł z chlewem był oceniany pozytywnie i większość cieszyła się na fakt zamieszkania w nim przez Kasię Lenartowicz i oglądania jej miny (co miało być bezcenne), a teraz te same osoby piszą o ''szarganiu godności człowieka'', podaniu Endemolu do sądu etc. To się nazywa relatywizm w czystej postaci.

Pudelek

Dwa wnioski:
1 To zadanie od samego początku było przygotowywane pod osobę Jolki
2 Co jest ekstremalnego w kilku świnkach i kurach?!
Jolka rzeczywiście powinna się zdenerwować i zrezygnować. Wtedy produkcji podłożyłaby niezłą świnie!

Don

Skoro jesteś tak blisko Wrocławia - powiedz coś więcej ! Co to znaczy ? Gdzie wyszła ? Wogóle ? Zbuntowała się ? O co tu chodzi właściwie ?