Tydzień 09 - Wydarzenia

Zaczęty przez Tkk_Bolly, Śr, 24 Paź 2007, 21:53:02

mseptember

Właśnie zobaczylem ten pokój.. nie wiem czy to zabawne...

FK

No właśnie... Nie jest to ludzkie.

Goku

Już współczuję tym zwierzętom :/... Przecież obojętnie który mieszkaniec wejdzie do sekretnego pokoju - i tak je wykończy... Mam nadzieję, że nie będzie to Jolka ani Joaśka...

joker

Co jest w tym pokoju? podzielcie się z nie oglądającymi ;)

FK

W pokoju są dwie świnki i kilka kur. Do tego ściernisko na podłodze i koryto dla zwierząt  :szok:

logandevil

Przesadzacie widac ze nie jest tak zle najgorszy bedzie zapewne ten zapach ,zreszta Joanna juz wyczula ten zapaszek ,dalej podtrzymuje swoje zdanie za Jola tam sie powinna znalezc ale "wyniki glosowania telewidzow"  tak to nazwe mowia inaczej

gulczas

CytatWłaśnie zobaczylem ten pokój.. nie wiem czy to zabawne...
CytatNo właśnie... Nie jest to ludzkie.
Dokładnie.Biedne zwierzęta. ;)
Cytat: FKW pokoju są dwie świnki i kilka kur.
Widziałem trzy świnki.Niewiele się pomyliłem z tymi świnkami miniaturkami.Co prawda nie dali miniaturek, ale i nie wsadzili tej świni którą pokazywał Klawiter.Dali po prostu trzy prosiaki.

No i jak na chlew to czyściutko.Prawie jak w szpitalu.Wiem co pisze bo mam babcie na wsi. :D

FK

Noooooooooo...... Lepiej żartować, niż chorować (...)

Tom Kruz

Wyjaśniło się dlaczego Marco nie ma dziś na forum.

arturxd

tylko żeby jolka się nie poddała, i mimowolnie nie odeszła z programu ;/

Tom Kruz

Nie sądzę, aby Jolka się poddała. Myślę, że celowo została wysłana do chlewu przez producentów (zmanipulowanie wyników jest oczywiste), aby w ten sposób ratować tę podupadającą gwiazdę BB 4.1.

Minka Jolki bezcenna  :ubaw:  :ubaw:  :ubaw:

FK

Jej reakcja była... MASAKRYCZNA!!!

arturxd

no i reakcja jolki nie była jakaś entuzjastyczna ;/ Jolka chce wyjść

didi

Czesc, to moj pierwszy post czytam to forum od kilku dni. I jedno Co mi sie nie podoba TO ze jakis koles z ekipy chamsko wepchnal ja do srodka to raz a dwa ze takie rzeczy to juz lekka przesada. Nawet wrogowi nie zyczylbym takiej akcji...w chlewie no prosze to juz jest dno tego programu...

Showmag

No i Jolka zamieszkala w oborze :)
BEZCENNY byl widok trzech przerazonych świń  :hahaha: