Tydzień 09 - Wydarzenia

Zaczęty przez Tkk_Bolly, Śr, 24 Paź 2007, 21:53:02

gulczas

Cytat: chatiflattświnie są baardzo inteligentne. stwierdza to [prawie] dyplomowany biotechnolog
To dobrze.W końcu do domu Wielkiego Brata wejdzie ktoś inteligentny. :D

FK

Więc czemu nie żyjecie ze świniami, skoro są tak inteligentne..? :lol:

gulczas

Niektórzy mają świnki miniaturki.Ja wole psa.

Ale dzięki tej świni średni poziom inteligencji w domu BB znacznie wzrośnie.Świnia podniesie statystykę. :D

A tak na poważnie już to może do sekretnego pokoju dadzą taką świnkę miniaturkę?I znowu wyjdzie że Wielki zrobił wszystkich w bambuko.

FK

A może Wielki Brat zapoda Babe - świnkę z klasą..?
Jeśli jednak będzie to prawdziwy chlew z najprawdziwszą świnią i jakimś dziwnym sposobem trafi tam Jolka - może wyjść z programu. Ona nawet ciuchów roboczych nie nosiła, bo czuła się "brudna".
Dlatego uważam, że Produkcja Jolkę oszczędzi.

chatiflatt

niee, ja myślę, że zamieszka z nimi Joanna Liszowska - ona jest ogromna duża i gruba jak ... xD
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

joker

Jeśli tydzień w chlewie okaże się prawdą to obawiam się, że to będzie najgłupszy pomysł na jaki wpadli producenci tej edycji. Mam nadzieję, że to tylko plotka :ha-ha:

FK

Joker - czy także uważasz, że jeśli to nie plotka, to jest to upodlenie czlowieka..?

Pudelek

Tak myśli 92% widzów! Ale producenci udowodnili, że oni się z widownią nie liczą. Robią to co może im by się podobało.
Sprawy Adriana już chyba nie chce nikt roztrząsać oprócz Wielkiego Brata...

FK

Może zamienią 'chlew' na 'pokój przy chlewie' a uczestnik będzie się tylko zajmował świnią i oborą..? Może czytają komentarze..?
Chociaż gdzie tam... Pudelek masz rację -
Cytat: Pudelekproducenci udowodnili, że oni się z widownią nie liczą.

chatiflatt

więc ja się po raz kolejny nie zgodzę - ludzie od początku mieszkają ze zwierzętami, nie widzę w tym niczego zdrożnego i upodlającego
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Ale spią z nimi na jednym posłaniu?!

FK

chatiflatt - miałam okazję być w skansenie na lubelszczyźnie i mieszkałam przez kilka dni w czworakach połączonych ze stajnią, ale nie w stajni :lol:
Narazie nie przemawia do mnie żadnen argument mówiący o ekstremum tego zadania.

joker

Upodlenie człowieka, to pierwszy argument.
Po za tym sam pomysł wydaje mi się niskich lotów i mało ciekawy. Godny programu Solitary

mseptember

Przede wszystkim niewiele wiemy. Nikt nie mówił o spaniu ze świnią w jednym łóżku.  Jeżeli wybrana osoba poczuje się upodlona to po prostu zrezygnuje z programu. Ale dla mnie bardziej prawdopodobne jest to, że zamieszka w luksusowych warunkach, a do pokoju ze świnką wejdzie tylko żeby nakręcić kilka scenek do tv :D.

FK

Cytat: mseptemberNikt nie mówił o spaniu ze świnią w jednym łóżku.
To było napisane żartobliwie...
Szczerze powiem, że nie mogę doczekać się odsłonięcia tejże tajemnicy.
Każda osoba, ktora ma godność i szacunek do samej siebie powinna zrezygnować z udziału w programie w razie oddelegowania do 'świńskich warunków'. Już niebawem - 1,5 godziny.