Tydzień 09 - Wydarzenia

Zaczęty przez Tkk_Bolly, Śr, 24 Paź 2007, 21:53:02

Showmag

Bardzo bym chciał, by Jola dowiedziała się, co to znaczy świńskie życie :kon:

Niestety obawiam się, że gdyby znalazla się w takiej sytuacji, to szybko ucieklaby z Domu BB.
Podejrzewam wiec, ze Jolki w chlewie nie ujrzymy, nad czym już boleję (to już jakiś rodzaj sadyzmu).

Mimo to, bardzo chciałbym się pomylić :devil:

chatiflatt

qrczę, co to za extreme??
jakie to warunki?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Sekretny Pokój ma się zamienić w mały chlewik. Ze świnką :)

Pudelek

Jolka się dogada ze świnią! Zrobi jej nawet tipsy! :los:

Goku

Chcę zobaczyć Kaśkę Lenartowicz tam gdzie jej miejsce(w chlewie)!!! Olać to, że nie będzie mogła być nominowana za tydzień - widok Kaśki z jej rodziną jest bezcenny :devil:

ixa86

Też stawiam na Lenartowicz  :bravo: jej mina i obrażony ton byłyby bezcenne  :terefere:

FK

Ten pomysł producencki to nie jest dla mnie ekstremum.
Mieszkanie w chlewie uwłacza tylko godności człowieka. Służy totalnemu upokorzeniu.
Być może moja ocena jest przedczesna, bo nie wiem dokładnie, jak Sekretny Pokój będzie wyglądał. Pożyjemy - zobaczymy.

Pudelek

Dokładnie. Co w tym ekstremalnego? Ten tydzień powinien też czegoś nauczyć osobę wytypowaną. Bynajmniej nie tylko szacunku do szynki...

chatiflatt

a czy praca rolnika również uwłacza godności człowieka?
zgadzam się ze to żadne extremum, ale nie zgadzam się że to uwłacza ludzkiej godności. Bez przesady. Normalna praca. Jak każda inna. Po wypełnieniu obowiązków na pewno bedzie miał/ła dostęp do prysznica.
Już nie przesadzajmy.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

brzezina - nie przesadzamy, myślę... Praca rolnika jest jak najbardziej w porządku. Ale jeśli z Sekretnego Pokoju zrobią chlew i zamkną uczestnika ze świnią, to czy nie jest to upokarzające..? Ja rozumiem zajmowanie się chlewem i świnią. Ale mieszkanie..?? To jest poniżej godności człowieka. Jakiegokolwiek. Niemniej jednak nawiążę do swojego ostatniego posta: pożyjemy - zobaczymy. Narazie to są tylko nasze domysły.

logandevil

Pomysl jest jak najbardziej spoko .Ja bym to traktowal jako lekcje pokory  dla Jolki ,bo wydaje mi sie ze jej jak najbardziej jest to potrzebne .

Pudelek

Jolki nikt i nic od niczego nie przekona. Zresztą to nie lekcja pokory, a prawdopodnie upodlenia jak stwierdziła FKa.

FK

Cieszę się, Pudelek, że nie tylko ja z Mamą mamy takie odczucia. A uczenie ludzi pokory poprzez zniżanie do poziomu świni jest nieetyczne  :nie!:

mseptember

Podobno świnie są całkiem inteligentne.

chatiflatt

świnie są baardzo inteligentne. stwierdza to [prawie] dyplomowany biotechnolog
Barbara Weston