Tydzień 09 - Wydarzenia

Zaczęty przez Tkk_Bolly, Śr, 24 Paź 2007, 21:53:02

Tkk_Bolly

Temat wydzielony z: https://showmag.info/forum/viewtopic.php?p=21876

I ta osoba co trafi do sekretnego pokoju będzie miała nawet lepiej bo w przyszłym odcinku będzie zwolniona z nominacji ... więc lepiej głosować na nie na swojego ulubieńca.Gupi pomysł aby to zastępowało nominacje , pomysł ciekawy , ale powinno głosowanie toczyć się swoim torem przecież .
Tą osobą na pewno będzie
Joanna Jolanta Kasia Lenartowicz lub Adrian .Ale chyba będzie to jednak Jola :zabek:

Goku

Moim zdaniem Joaśka i Lenartowiczówna powinny walczyć normalnie o zostanie w programie, a jak już ten wielki brat się uparł to reszta może walczyć o to kto wejdzie do sekretnego pokoju... Zresztą to beznadziejne - Tylu ludzi czekało, aż Kaśka będzie wreszcie nominowana przez uczestników, w końcu się udało, a tu zonk :/

Rosa

Przecież była już nie raz nominowana i nie wypadła z programu.

Luxis

Cytat: FKMam nadzieję, że rozumiecie, co mam na myśli  
Ja nie rozumiem dlaczego się tak buntujesz... bardzo fajny twsit, a ludzie, którzy głosują (chyba są na tyle inteligentni) wiedzą, że to tylko na tydzień out tej osoby z domu... więc w czym problem?? poza tym na początku narzekaliście na brak twistów, a teraz jest ich aż nad to?? chyba coś nie tak..

FK

Luxis - nie buntuję się, tylko mówię o swoich odczuciach - a to zdecydowana różnica.
Mnie się ten pomysł absolutnie nie podoba z dwóch powodów: po pierwsze, nominacje służą wyeliminowaniu uczestnika z gry. Ta zagrywka WB służy tylko do czasowego złapania oddechu od uczestników, którzy się już przejedli widzom, a którzy zapewniają dochodowość przedsięwzięcia dla Producentów.
Po drugie: jeśli widz ma głosować za przeniesieniem jednego z uczestników do Sekretnego Pokoju z ekstremalnymi warunkami, to chciałabym wiedzieć, co to za warunki. Dla jednych mogą się one okazać ekstremalnie złe, dla drugich ekstremalnie dobre. Nie rozumiesz? Przykład: nie znoszę Marco. Głosuję za tym, by przenieść Go na tydzień w ekstremalne warunki. Żeby Mu dowalić, dopiec itp. A okazuje się, że w Sekretnym Pokoju jest 40 kotów, które Marco wręcz uwielbia! Zrobiłam Mu krzywdę..? Nieeee... Zrobiłam Mu dobrze. Bez podtekstów, oczywiście.

FK

Czy ktoś z Was wie, co takiego ekstremalnego będzie w Sekretnym Pokoju przez następny tydzień..?

Pudelek

Jeśli to bedzie Jola to może towarzystwo Tomka Peczaka i Bartka L.  :los:

Tego chyba jeszcze sami producenci nie wiedzą. Czekają na decyzję widzów...

FK

Zapytałam, bo coś mi dziś się obiło o uszy podczas "Prosto z domu". Myślałam, że Klawiter zdradzi, na czym będzie to ekstremalne przyżycie w Sekretnym Pokoju polegało...
Twój pomysł jest niezły :bravo: Do Peczaka i Lenerta dodałabym węże  :ubaw:
P.S. Chyba jestem złośliwa :devil:

Pudelek

O wężach też pomyślałem. Ale nie chciałem być już taki okrutny :los:

joker

Cytat: PudelekCzekają na decyzję widzów.
:ubaw:  :ubaw:  :ubaw:
Pudelek, chyba za bardzo się rozpędziłeś pisząc tego posta ;)
Wydaję mi się, że nie muszę tłumaczyć dlaczego...

Don

Ciekawe co to za horrory tam będą ... podoba mi się pomysł zamknięcia Joli z Tomkiem P. !

chatiflatt

od czwartku do niedzieli trwają maratony horrorów w Multikinie. W następnym tygodniu wyświetlą po prostu wszystkie jednej osobie, i tyle :los:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Don

eeeeeeeeee ... myślałem, że zaproponujesz wyświetlenie w multikinie przebiegu tygodnia Jola - Tomek ... jako resume maratonu horroru oczywiście !

slawek

Cytat: chatiflattod czwartku do niedzieli trwają maratony horrorów w Multikinie. W następnym tygodniu wyświetlą po prostu wszystkie jednej osobie, i tyle :los:

Że też u nas w mieście nie ma Multikina bo taki seans to sama przyjemność :P
Sławek

FK

WOW!! Skoro w Sekretnym Pokoju ma być chlewik, to niech poświntuszy Jolka ;)