Tydzień 09 - Ty decydujesz (głosy na TAK)

Zaczęty przez Showmag, Śr, 31 Paź 2007, 21:20:36

Kto powinien POZOSTAĆ w Domu?

Izabella Szubarga
8 (24.2%)
Jolanta Rutowicz
20 (60.6%)
Paweł Mańka
5 (15.2%)

Głosów w sumie: 20

Głosowanie skończone: Nd, 04 Lis 2007, 21:20:36

Rosa

Chwilę się wahałem , ale mimo wszystko to Jolka jest najciekawsza z tej trojki.

Pudelek

Zdecydowanie najwięcej sympatii mam do Joli.

Showmag

10 glosow w sondzie, a tylko 2 argumentacje uzykownikow...

Pomimo, ze Jola coraz czesciej mnie irytuje, a jej glupota dawno przestala mnie bawic, to wciaz uwazam, ze jest ona jedną z osob, ktora najsilniej nakręca akcję w Domu. Coz, moj glos na Jolę - z dużą dawką wahania. Zjawisko.

Luxis

Z tą Jolką to nakręcanie pomału się kończy i Joanna przejęła pałeczkę... pobędzie tam jeszcze na pewno 1,5 tygodnia (bo nie jest nominowana), więc jeszcze dużo się zdarzy...
Mój głos padł na Izę, chociaż również wahałem się pomiędzy nią, a Jolą.
P.S.Aaragorn nie możesz zrobić takiej opcji, że ten kto chce zagłosować musi najpierw napisać jakiś swój (choćby krótki) komentarz, bo większości nie chce się tu nic pisać, tylko oddają głosy.. :nie!:

Exile

Nie mamy żadnej władzy nad tym kto pozostanie, ale jest pewne, że będzie to Jolka

Goku

Jolanta, bo bez niej w domu będzie pusto...

chatiflatt

pomimo tego iż zgadzam się z Wami, to jednak do zostania w domu WB nominuję Izabellę.
Gdybym był w domu - miałbym o czym z nią rozmawiać :)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

yago1979

Oczywiście ma pozostać Jolanta bo bez niej program by taki nie był

kaja

Dla mnie to może cała trójka pozostać. Oni raczej chcieli siedziec z kaśka L lub kaską w, a nawet z aśka niż ze sobą