Tydzień 09 - Nominacje #9

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Paź 2007, 23:26:24

Kto zostanie nominowany do opuszczenia Domu Wielkiego Brata? (UWAGA! Można wybrać DWIE osoby!)

Adrian Nadolski
3 (8.8%)
Izabella Szubarga
1 (2.9%)
Joanna Chmielewska
8 (23.5%)
Katarzyna Lenartowicz
12 (35.3%)
Katarzyna Wiśniewska
6 (17.6%)
Marco Cammi
0 (0%)
Mariusz Schulz
1 (2.9%)
Paweł Mańka
3 (8.8%)

Głosów w sumie: 11

Głosowanie skończone: Śr, 31 Paź 2007, 20:26:24

Showmag

Oto miejsce na Wasze spekulacje! Kto zostanie wytypowany do opuszczenia Domu Wielkiego Brata? I czy podjęte przez mieszkańców decyzje okażą się słuszne?

* * *

28.10.2007
Dwójka nowych mieszkańców: Zofia Petka i Marian Szczepaniak zapewne będzie zwolniona w tym tygodniu z nominacji, więc na te osoby nie można oddawać głosów w ankiecie.

29.10.2007
Jolanta Rutowicz opuściła już Sekretny Pokój i została karnie nominowana za niewykonanie zadania, w związku z tym nie można oddawać na nią głosów w ankiecie.

* * *

Dziewiąte nominacje już w środę o 20:00!

Informacje o głosach poszczególnych uczestników zostaną oczywiście umieszczone w serwisie www.bigbrother.showmag.info

Zapraszam do postowania :)

(Uwaga! W powyższej ankiecie można wskazać DWIE osoby, które Waszym zdaniem zostaną nominowane!)

FK

Kaśka L. - bo już zbyt wiele razy Jej się upiekło,
Kaśka W. - bo jest fałszywą "suką".
No co..? Sama tak o sobie mówi...

chatiflatt

Lenartowicz i Adrian 'Adi' Nadolski..
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

Można już oddawac glosy na Jolkę...

chatiflatt

jolka dostanie z automata.
ale że ma kamizelkę od producentów - zostanieee...
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Jolka musiała przebrnąć ostatnio przez tyle "świństw", że zostanie na bank.
Podtrzymuję swój głos - obie "katarzynki".

Goku

Kaśka razy dwa...

Lenartowicz - Bo sytuacja od tamtego tygodnia niezbyt się zmieniła...
Wiśniewska - Nie wiem czemu, ale mam takie przeczucie...

slawek

Jak co tydzień obstawiam Lenartowicz (aż do skutku :devil: ) i w tym tygodniu Adriana.
Sławek

FK

Cytat: chatiflattjolka dostanie z automata.
:bravo: chatiflatt

Od teraz powinniśmy wyłączyć z głosowania Jolkę.

Showmag

Typuję Lenartowicz i Wiśniewską.

Myślę, że czas Wisniewskiej w Domu BB dobiegl konca. Podczas swojego miesiecznego pobytu nic nie wniosla do programu - przyszla na nią pora.

Don

A co wniósł do programu Paweł ? Ale chyba go nie nominują - nikomu nie szkodzi ...

[ Komentarz dodany przez: Aaragorn: Wto 30 Paź, 2007 14:31 ]
A czy napisalem, że coś wniosl?

logandevil

Lenartowicz i Joanna po raz drugi

Korot7

Joanna bo jest dobijająca <próbuje udawać druga Jole>
Marco bo jest nudny jak flaki z olejem

Marca pewnie nie nominuja bo jest chyba najbardziej lubiany w domu <wyjatek Jola> ale ja go osobiscie nie trawie

Pudelek

Zaznaczyłem Joannę i Pawła. Chociaż biorę pod uwagę jeszcze obie Katarzyny.

Showmag

Izabella, Jola i Paweł nominowani do opuszczenia Domu
Dziś w Domu Wielkiego Brata odbyły się dziewiąte nominacje. Do odejścia wskazani zostali: Izabella i Paweł. Z kolei karna nominacja dotknęła Jolę.

W dzisiejszym głosowaniu nowi uczestnicy Marian Szczepaniak i Zofia Petka uzyskali immunitet od nominacji - mogli oddawać głosy na innych mieszkańców, ale sami nie mogli zostać wskazani do odejścia.

Po 4 głosy otrzymały Katarzyna L. i Katarzyna W., a 1 głos przypadł Joannie. Żaden z domowników nie głosował na Adriana, Marco i Mariusza. Do odejścia wytypowani zostali: Izabella Szubarga (5 głosów) i Paweł Mańka (7 głosów). W związku z naruszeniem regulaminu programu (nie wykonaniem zadania, tj. nie spędzeniu tygodnia w Sekretnym Pokoju), Jolanta Rutowicz została automatycznie nominowana do opuszczenia Domu (zachowała jednak prawo udziału w dzisiejszym głosowaniu). Trójka nominowanych zostanie poddana osądowi widzów. O tym, kto z nich opuści Dom przekonamy się w najbliższą niedzielę.

Szczegóły nominacji (informacje o tym, kto na kogo głosował i argumentacje) znaleźć można w naszym serwisie specjalnym dostępnym pod adresem www.bigbrother.showmag.info.

* * *

W związku z naruszeniem regulaminu programu (nie wykonaniem zadania, tj. nie spędzeniu tygodnia w Sekretnym Pokoju), Jolanta Rutowicz została automatycznie nominowana do opuszczenia Domu (zachowała jednak prawo udziału w głosowaniu). Z kolei nowi uczestnicy Marian Szczepaniak i Zofia Petka uzyskali immunitet od nominacji - mogli oddawać głosy na innych mieszkańców, ale sami nie mogli zostać wskazani do odejścia

Kto na kogo głosował? Oto przebieg nominacji:

Adrian:
Katarzyna L. - "Ciągle jest przepaść, brak zaufania do tej osoby. Mam dystans do tej osoby"
Paweł - "W dalszym ciągu mamy bardzo słaby kontakt"

Izabella:
Katarzyna L. - "Za szybką zmianę nastroju, wybuchowość"
Katarzyna W. - "Jest upierdliwa"

Jolanta:
Joanna - "Nasza dziewica. Wydaje mi się, że całkowicie gra. Chodzenie bez stanika i majtek nie należy do dziewic. Jej teksty mnie nie śmieszą. Traktowanie przez nią pana Mariana i Zosi nie jest dla mnie śmieszne"
Katarzyna L. - "Wkurza mnie. Standardzik. Nominuję je obie, ponieważ myślę, że z nimi usiądę"

Joanna:
Izabella - "Jest niezdecydowana, czy chce tu być, czy nie chce tu być"
Paweł - "Nie lubię go i go nie polubię"

Katarzyna L.:
Izabella - "Nie lubię jej, nie potrafimy się dogadać. Cały czas obiecuje, że coś zrobi, a tego nie robi"
Paweł - "Mam z nim najmniejszy kontakt"

Katarzyna W.:
Izabella - "W dalszym ciągu nie potrafimy znaleźć ze sobą wspólnego języka"
Paweł - "Nie mówi nam prawdy. Mówi to, co chcą ludzie usłyszeć"

Marco:
Izabella - "Za stare kłótnie. Był tak moment, gdy się zmieniła i do dzisiaj to pamiętam"
Katarzyna W. - "Za zmienne humory"

Marian:
Katarzyna L. - brak uzasadnienia
Paweł - "Nie potrafi opanować swoich emocji. Wpada w konflikt z uczestnikami"

Mariusz:
Katarzyna W. - "W dalszym ciągu uważam, że momentami gra"
Paweł - "Momentami nie podoba mi się jego poczucie humoru. Uważam, że jest nieszczery"

Paweł:
Joanna - "Bo jest wulgarna, niemiła. Wydaje mi się, że nie jest sobą i udaje głupszą, niż jest"
Katarzyna W. - "Mało ma zaparcia w sobie, ulega wpływom drugiej Kasi"

Zofia:
Izabella - "Ma trochę problemów rodzinnych. Jest jej obojętne, czy wyjdzie"
Paweł - "Mam z nim mały kontakt"

Wynik nominacji:
automatyczna nominacja - Jolanta
7 głosów - Paweł - nominowany do opuszczenia Domu Wielkiego Brata
5 głosów - Izabella - nominowana do opuszczenia Domu Wielkiego Brata
4 głosy - Katarzyna L., Katarzyna W.
2 głosy - Joanna
0 głosów - Adrian, Marco, Mariusz
immunitet od nominacji - Marian, Zofia