Tydzień 08 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Pn, 22 Paź 2007, 20:55:53

mseptember

polskie stroje w angielskim tygodniu? coś ci się chyba pomieszało...

chatiflatt

najlepsze zadanie dotychczas. najfajniejsze

Mariusz - rozkręca towarzystwo. Albo naprawdę jest taki sympatyczny albo jest podstawiony przez producentów ;)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Luxis

Helloł?!!? :P chyba macie duży offtopic, jak kiedyś ja zrobiłem offtopic to było wielkie hurra, a teraz nikt nawet Moderator nie reaguje?? wow  :kreci:
Wracając do Izy, to była świetna w dniu jak była Królową, ale miałem wrażenie, że widzę kilka różnych Iz w różnych sytuacjach... dlatego nie wiem już co o niej tak na prawdę myśleć :/

FK

Ciekawe czy zmieni się jeszcze w inną Izabelę po nocy spędzonej z Czaczą  :devil:

chatiflatt

jakieś 'posuwiste ruchy' były...

Luxis, w ogóle, o co ci kaman??
:D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

Kevin Aiston w Domu Wielkiego Brata
W czwartek Kevin Aiston - jeden z najpopularniejszych Anglików w Polsce, zawitał do Domu Wielkiego Brata.

25 października do uczestników programu "Big Brother 4.1", zawitał gość specjalny: Kevin Aiston - znany showman i satyryk, uczestnik wielu programów rozrywkowych w polskiej telewizji, z zawodu strażak mieszkający w podwarszawskim Radzyminie.

Jego wejście stanowiło jedną z atrakcji Tygodnia Brytyjskiego, który w czwartek dobiegł końca. Pojawienie się Kevina w Domu Wielkiego Brata będzie można zobaczyć w dzisiejszym odcinku widowiska. Przypomnijmy, że do tej pory zawodników odwiedzili już Mandaryna i Jose Torres.

FK

Rozumiem, że Kevin był w Domu BB wczoraj, ale dopiero dziś nam Go pokażą, taaaak..? I będzie to w odcinku "Prosto z domu"? :los:
Ciekawi mnie Jego zachowanie w BB (miałam okazję poznać gościa tydzień temu w innym programie).

chatiflatt

Kevin Aiston. Czy to jakaś "gwiazda" dużego formatu? :hmm: Czy po prostu kolejne ""OdKrYcIe"" hitu Europa da się lubić??
Barbara Weston

Fireman

Troche mi sie pomieszalo bo nie ogladalem pierwszego odcinka z angielskim tygodniem :D myslalem ze chodzi ogolnie w zabawe w dwor krolewski : P

Showmag

Jola Rutowicz zamieszkała w oborze
Dziś ogłoszono decyzję telewidzów, kto z domowników powinien zamieszkać na tydzień w Sekretnym Pokoju, który został zamieniony w... oborę.

Przypomnijmy, że w ubiegłą środę, choć uczestnicy oddali najwięcej głosów na Katarzynę Lenartowicz i Joannę Chmielewską, decyzją Wielkiego Brata nominacji poddani zostali wszyscy domownicy. Osoba wytypowana przez widzów (głosy wyłącznie negatywne) w dniu dzisiejszym musiała na tydzień opuścić Dom i zamieszkać w Sekretnym Pokoju, wraz ze świniami i drobiem.

Dziś o godzinie 22:54 ogłoszono decyzję telewidzów: w oborze Domu Wielkiego Brata na tydzień zamieszka Jolanta Rutowicz.

Szczegóły nominacji i wyniki głosowania widzów dostępne są tutaj.