Tydzień 08 - Ty decydujesz

Zaczęty przez Showmag, Śr, 24 Paź 2007, 22:05:38

Kto powinien "OPUŚCIĆ" Dom i zamieszkać w Sekretnym Pokoju, by żyć przez tydzień w ekstremalnych warunkach?

Adrian Nadolski
2 (8.7%)
Izabella Szubarga
0 (0%)
Jolanta Rutowicz
11 (47.8%)
Joanna Chmielewska
1 (4.3%)
Katarzyna Lenartowicz
3 (13%)
Katarzyna Wiśniewska
1 (4.3%)
Marco Cammi
3 (13%)
Mariusz Schulz
1 (4.3%)
Paweł Mańka
1 (4.3%)

Głosów w sumie: 16

Głosowanie skończone: Nd, 28 Paź 2007, 21:05:38

Showmag

Decyzją Wielkiego Brata, w tym tygodniu w tajemnicy przed mieszkańcami, nominacji poddani zostali wszyscy domownicy. Osoba wytypowana przez widzów (głosy wyłącznie negatywne) w najbliższą niedzielę będzie musiała na tydzień opuścić Dom, zamieszkać w Sekretnym Pokoju i żyć tam w ekstremalnych warunkach.

Kto Waszym zdaniem powinien zostać w taki sposób "wyeksmitowany"?

FK

Wszystko mi jedno, skoro tylko na tydzień. Niech będzie - na przekór wszystkiemu - Marco.

Goku

Klon*, ponieważ zdałem sobie sprawę, że jak Kaśka L. pójdzie na tortury to nie będzie mogła być nominowana i odpaść w przyszłym tygodniu

*Klon = Kaśka W.

Showmag

Ja typuję Jolcię.
Nie po to, aby miala w przyszlym tygodniu "wolne" od nominacji, ale po to, by przekonala sie, ze mycie garow tak bardzo nie boli i zawsze moze sie przytrafic "cos" gorszego.

Liczę jednak na to, ze tydzien pobytu w ekstremalnych warunkach w Sekretnym Pokoju, nie będzie oznaczac tygodniowego SPA :sciana:

Rosa

Stawiam na Marca. Chciałbym zobaczyć wyraz jego twarzy gdy choc przez chwile by myślal że odpada :)

A w te ekstremalne warunki to przykro mi ale nie wierzę  :nie!:

Tkk_Bolly

Mi też wszystko jedno , ta nominacja jest bez sensu .Wcisnąłem Pawła bo jest mi totalnie obojętny , więc może  opuścić program na tydzień
A przy następnym ringu pożegnamy jedną z Kaś

Pudelek

Tak jak wspominałem obstawiam Jolkę. Po pierwsze ona ma chyba najwięcej antyfanów (i fanów również). A po drugie tak jak Aaragorn wspomniał niech sobie dziewczyna zobaczy, że mogą być gorsze rzeczy od mycia garów. Zresztą znając Jolkę jej jęki będą przekomiczne :los:.
Może będzie mycie garów pełnych węży.

Luxis

Zdecydowanie Jola, argumentacja podobna jak wszyscy powyżej.
P.S.I mamy jeden tydzień bez odejścia jakiegoś gracza :) wg. mnie to nawet i dobrze

Fireman

Nie czaje :S Skad Ci antyfani Joli sie biora ..... moze zazdrosne dziewczyny ? ze same nie maja takiej klasy i wygladu jak Jolanta ? :P Ja osobiscie oddalem glos na Lenartowicz , za jej chamstwo.

slawek

Też obstawiam Jolkę bo może być zabawnie jak się będzie odnjadywała w tych "ekstremalnych warunkach"  :zabek:
Sławek

FK

Słuchajcie - zastanawiam się nad jedną rzeczą. Jeśli mieszkańcy mają się nie dowiedzieć, że opuszczający mieszkaniec Domu de facto nie wychodzi, tylko przenosi się do Sekretnego Pokoju, to z Domu musi wyjść jedna z nominowanych osób: albo Kaśka L., albo Joanna.
Mylę się..?

Goku

Mi się wydaje, że jeśli jednak będzie miał wyjść ktoś inny to powiedzą im prawdę... Albo wymyślą jakieś złamanie regulaminu xP...

Pudelek

Chyba się mylisz FK. Powiedzą im, że tak naprawdę nominowani byli wszyscy i szansę na opuszczenie domu ma każdy.

FK

Wobec tego wprowadzają widza w błąd. Wyraźnie słyszałam, że uczestnik opuszczając Dom BB nie będzie miał pojęcia, że tak naprawdę wróci do niego za tydzień  :kreci:

Goku

Ma ktoś może te częściowe wyniki z "BB: Show"?? Bo niestety nie mogłem oglądać...