Tydzień 08 - Nominacje #8

Zaczęty przez Showmag, Nd, 21 Paź 2007, 23:13:08

Kto zostanie nominowany do opuszczenia Domu Wielkiego Brata? (UWAGA! Można wybrać DWIE osoby!)

Adrian Nadolski
2 (4.1%)
Izabella Szubarga
4 (8.2%)
Joanna Chmielewska
7 (14.3%)
Jolanta Rutowicz
12 (24.5%)
Katarzyna Lenartowicz
10 (20.4%)
Katarzyna Wiśniewska
7 (14.3%)
Marco Cammi
0 (0%)
Mariusz Schulz
1 (2%)
Paweł Mańka
6 (12.2%)

Głosów w sumie: 18

Głosowanie skończone: Pn, 22 Paź 2007, 00:13:08

Goku

Chociaż obawiam się, że te ekstremalne warunki to ściema, a osoba z największą ilością SMS-ów będzie w sekretnym pokoju po to, by nowy uczestnik(bo pewnie w niedzielę wejdzie jakiś) nie był osamotniony, a potem wróci razem z nim...

FK

I to mi się w tych nominacjach nie podobało: nominacje służą wyeliminowaniu uczestnika z programu a nie czasowym odseparowaniu od pozostałych mieszkańców.

EDIT:

A tak na marginesie... Jak mam głosować za wyrzuceniem jednej (najbardziej nielubianej przeze mnie osoby) do pokoju z ekstremalnymi warunkami, skoro nie wiem, jakie to warunki..?!
Jednych denerwuje Matka innych Teściowa...

Mam nadzieję, że rozumiecie, co mam na myśli :nie!:

Showmag

Wszyscy mieszkańcy nominowani!
Dziś w Domu Wielkiego Brata odbyły się ósme nominacje. Decyzją Wielkiego Brata do odejścia nominowani zostali wszyscy domownicy.

Choć uczestnicy oddali najwięcej głosów na Katarzynę Lenartowicz i Joannę Chmielewską (po 4 głosy), decyzją Wielkiego Brata, w tym tygodniu w tajemnicy przed mieszkańcami, nominacji poddani zostali wszyscy domownicy. Osoba wytypowana przez widzów (głosy wyłącznie negatywne) w najbliższą niedzielę będzie musiała na tydzień opuścić Dom, zamieszkać w Sekretnym Pokoju i żyć tam w ekstremalnych warunkach.

Szczegóły nominacji (informacje o tym, kto na kogo głosował i argumentacje) znaleźć można w naszym serwisie specjalnym dostępnym pod adresem www.bigbrother.showmag.info.

* * *

Kto na kogo głosował? Oto przebieg nominacji:

Adrian:
Katarzyna L. - "Bywa złośliwa, wulgarna"
Paweł - "Spośród nowych uczestników mam z nim najmniejszy kontakt"

Izabella:
Katarzyna L. - "Na wszystkie zadania zawsze się burzy"
Katarzyna W. - "Z tego samego powodu"

Joanna:
Mariusz - "Mam z nim najmniejszy kontakt i chyba się nie lubimy"
Paweł - "Jest dziecinny i nie podoba mi się jego zachowanie"

Jolanta:
Katarzyna L. - "Nie dogaduję się z nią. Niech sama spojrzy na siebie"
Mariusz - "Próbuje się pokazać, nie powinien się tak rządzić"

Katarzyna L.:
Izabella - "Miałyśmy chwilowo dobry kontakt, ale nie lubię, kiedy ktoś mnie poucza"
Jolanta - "Za każdym razem, kiedy mam z nią zadanie, ona go nie wykonuje"

Katarzyna W.:
Izabella - "Nie darzymy się sympatią, ja tej dziewczynie nie ufam"
Joanna - "Jej dosyć specyficzne poczucie humoru mnie nie bawi"

Marco:
Joanna - "Nie lubię, kiedy dziewczyna tak bardzo przeklina"
Katarzyna W. - "Będę konsekwentny. Potrafi być bardzo słodka, ale potrafi też być bardzo wredna"

Mariusz
Joanna - "Za dużo gra i momentami przesadza"
Katarzyna W. - "Momentami jest nieszczera w stosunku do uczestników"

Paweł:
Joanna - "Jest za bardzo wulgarna. Wszystkich miesza z błotem"
Katarzyna L. - "Jest strasznie kłótliwa, obgaduje kompletnie wszystkich, a nigdy nie powie tego prosto w oczy. Ma zmienne humory"

Wynik nominacji:
4 głosy - Joanna, Katarzyna L. - nominowane do opuszczenia Domu Wielkiego Brata
3 głosy - Katarzyna W.
2 głosy - Izabella, Mariusz, Paweł
1 głos- Jolanta
0 głosów - Adrian, Marco

Inne informacje:
Decyzją Wielkiego Brata, w tym tygodniu w tajemnicy przed uczestnikami, nominacji zostali poddani wszyscy domownicy. Osoba wytypowana przez widzów (głosy wyłącznie negatywne) musiała na tydzień opuścić Dom, zamieszkać w Sekretnym Pokoju i żyć tam w ekstremalnych warunkach