Tydzień 08 - Nominacje #8

Zaczęty przez Showmag, Nd, 21 Paź 2007, 23:13:08

Kto zostanie nominowany do opuszczenia Domu Wielkiego Brata? (UWAGA! Można wybrać DWIE osoby!)

Adrian Nadolski
2 (4.1%)
Izabella Szubarga
4 (8.2%)
Joanna Chmielewska
7 (14.3%)
Jolanta Rutowicz
12 (24.5%)
Katarzyna Lenartowicz
10 (20.4%)
Katarzyna Wiśniewska
7 (14.3%)
Marco Cammi
0 (0%)
Mariusz Schulz
1 (2%)
Paweł Mańka
6 (12.2%)

Głosów w sumie: 18

Głosowanie skończone: Pn, 22 Paź 2007, 00:13:08

Luxis

Postawiłem na Pawła i Jole... i wtedy by odpadł Paweł

Goku

Wiecie co? Zastanawiałem się i wpadłem na to, że Wielki Brat może ogłosić królową Jolantę, a po chwili powiedzieć, że królowa ma immunitet i nie można jej nominować... Ale to byłoby już głupie...

Tom Kruz

Ja jednak uważam, że nominowane będą obie Kasie. Po wyeliminowaniu przez producentów Agaty i wejściu nowych uczestników nastąpiła całkowita zmiana układu sił w domu. Myślę, że nowi jeszcze tym razem nie będą głosować na Pustaczka, bo wiedzą, że jest najpopularniejsza i nominując ją podpadną większości widzów i internautów. Dopiero w następnych tygodniach, kiedy Jolka zalezie im za skórę możliwe, że będą ją nominować. Chyba jedyną osobą, która może być zagrożona obok obu Kaś jest Paweł. Po pierwsze jest nową osobą, po drugie jest jednak bardzo zdystansowany do otoczenia i może się okazać, że wiele osób ''ma z nim najmniejszy kontakt'' lub , ''będzie im go najmniej brakowało''. Inna sprawa, że zapowiedź Wielkiego Brata dotycząca nowych zasad nominacji może sprawić, że nasze dotychczasowe spekulacje wezmą całkowicie w łeb.

Pudelek

Chacha też mógł podpaść i może zostać nominowany. Wszystkie dziewczyny lubią być w kręgu zainteresowań kazdego faceta, nawet jeśli nie mają zamiar "skorzystać". Mariusz za dużo czasu poświęca Izie i dlatego pozostałe panie czują sie bardzo zazdrosne. Nie przekonują mnie teksty typu:"nawet nie chciałabym na niego nasikać". Każda kobieta lubi być adorowana! A jeśli tego brakuje to zaczyna być złośliwa.

Pudelek

Ciekawe co będzie takiego zaskakującego w nominacjach. Ja obstawiałem, że będą plusy i minusy :los:.

Goku

Pewnie nominowane będą osoby z najmniejszą ilością głosów xDD...

chatiflatt

osoby nominowane przez uczestników na pewno POZOSTAN¡ w tym tygodniu, reszta - automatyczna nominacja
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Cytat: GokuPewnie nominowane będą osoby z najmniejszą ilością głosów xDD...

Wątpie żeby produkcja chciała się pozbyć Adriana lub Marco...
Chociaż możliwe, że początkowo właśnie tak miało być.

Goku

Wiem ;) Wydaje mi się, że w ogóle ten pomysł z najmniejszą ilością głosów jest bezsensowny, ale ktoś na oficjalnej stronie na to wpadł i teraz wszyscy o tym piszą...

chatiflatt

"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Goku

Haha!!! Kaśka ma po części nadzieję, że odpadnie(chyba to oznaczał ten uśmiech ;)), a tu szok przeżyje w niedziele xP... Tylko ciekawe co to za ekstremalne warunki będą?? xP

FK

Zaraz, zaraz... Wszyscy są nominowani i każdy z nich MOŻE na tydzień opuścić Dom BB. Na tydzień..?!
A potem wraca do Domu i znowu naiwni widzowie mogą wysyłać eSeMeSy na wybrańca?! Tak?!
PRZEGIĘCIE. Podwójne wyłudzanie kasy  :nie!:

Pudelek

Ekstremalne warunki?! To będzie Jolka!

Goku

Ja mam nadzieję, że tym razem antyfani Kaśki mnie nie zawiodą i to ona trafi na tortury! :devil:

FK

No i co z tego, że wypadnie nawet na tydzień?? Ale wróci!!