Tydzień 08 - Nominacje #8

Zaczęty przez Showmag, Nd, 21 Paź 2007, 23:13:08

Kto zostanie nominowany do opuszczenia Domu Wielkiego Brata? (UWAGA! Można wybrać DWIE osoby!)

Adrian Nadolski
2 (4.1%)
Izabella Szubarga
4 (8.2%)
Joanna Chmielewska
7 (14.3%)
Jolanta Rutowicz
12 (24.5%)
Katarzyna Lenartowicz
10 (20.4%)
Katarzyna Wiśniewska
7 (14.3%)
Marco Cammi
0 (0%)
Mariusz Schulz
1 (2%)
Paweł Mańka
6 (12.2%)

Głosów w sumie: 18

Głosowanie skończone: Pn, 22 Paź 2007, 00:13:08

Showmag

Oto miejsce na Wasze spekulacje! Kto zostanie wytypowany do opuszczenia Domu Wielkiego Brata? I czy podjęte przez mieszkańców decyzje okażą się słuszne?

Ósme nominacje już w środę o 20:00!

Informacje o głosach poszczególnych uczestników zostaną oczywiście umieszczone w serwisie www.bigbrother.showmag.info

Zapraszam do postowania :)

(Uwaga! W powyższej ankiecie można wskazać DWIE osoby, które Waszym zdaniem zostaną nominowane!)

Goku

Stawiam na Aśkę i Pawła... Pawła na pewno nominują obie Kaśki, a Aśkę nominuje połowa domu xP...

slawek

Też myślę że będzie Paweł i konsekwentnie Kasia L.
Sławek

Tkk_Bolly

Zagłosowałem na Izę i Pawła , ale biorę pod uwagę jeszcze obie Kasię i mam nadzieję, że pożegnamy którąś z nich :P

FK

Niech stracę! Postawiłam na obie "katarzynki"

Pudelek

Też postawiłem na obie Kaśki. Do tego towarzystwa dodałbym jeszcze Joannę.

mseptember

A ja jestem pamiętliwy i mam nadzieję, że nie tylko ja. Zaznaczyłem Izę.

Fireman

Ja glosuje na Lenartowicz zeby wyleciala , i chyba pozytywne glosy wysle na Jole :) skromnie , po kilka glosow bo nie jestem bardzo bogaty hehe :) pozdrawiam !

Exile

Na początku myślałem, że Schulz wyleci, ale odkąd pokazał się jako striptizer już takowych myśli nie mam :los:
Iza może być nominowana, czy jako królowa ma nietykalność?
Fireman,  moge Ci przesłać na priv swój nr konta bankowego, jeśli chcesz zmarnować kasę na smsy, które i tak nic nie znaczą, to wolisz tę kasę przesłać mi :D

Tom Kruz

Cytat: ExileFireman,  moge Ci przesłać na priv swój nr konta bankowego, jeśli chcesz zmarnować kasę na smsy, które i tak nic nie znaczą, to wolisz tę kasę przesłać mi :D

Hahaha. :bravo:  Nieczęsto przychodzi mi publicznie chwalić posty innych userów, ale ten jest znakomity. Doskonale podsumowuje to, że w BB 4.1 wysyłanie smsów to wyrzucanie kasy w błoto. Na początku wysłałem jednego na Ewelinę (co za naiwność), ale jak potem zobaczyłem ''wyniki'' głosowań to dałem sobie całkowicie spokój. Wolę dowalić jakiemuś uczestnikowi programu na forum (wiadomo kumu najczęściej  :terefere:), niż tracić kasę.

P. S. Swoje typy nominacyjne podam jutro.

Goku

Ej na oficjalnej stronie mówią coś o zmianie reguł nominacji, że sytuacja jest wyjątkowa i.t.d. i że wszystko okaże się w jutrzejszym BB... Podejrzewa ktoś może o co chodzi??

mseptember

FK

Może nominacje będą teraz odbywać się co 2 tygodnie..?

chatiflatt

kolejna podpucha producentów.
albo - zmiana charakteru edycji na ciągły, i jak napisała FK - nominacje co 2 tygodnie

czyli jutro może nie być nominacji
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Goku

Ja się nie zdziwię, jak będzie chodziło o to, że od tego tygodnia nie można nominować Jolanty ;)