Tydzień 07 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Wt, 16 Paź 2007, 20:16:04

Goku

A ja się cieszę :) Agata może jest nudna, ale wcale tak bardzo mi nie przeszkadza :). W przeciwieństwie do Kaśki L. na którą już nie mogę patrzeć i jestem pewny, że program wiele zyska po jej odejściu :)

mseptember

Sztuka przetrwania polega na tym, żeby nie dawać Wielkiemu pretekstów, a te trzy cholery tego nie potrafią (zresztą nie tylko one, ale to Wielki decyduje które preteksty wykorzystać)

chatiflatt

Goku, proszę, nie obraź się
CytatAgata może jest nudna, ale wcale tak bardzo mi nie przeszkadza :)
ale właśnie osoby o takim sposobie patrzenia na tą sytuację sprawiają, iż ta cała trzpiotka Agatka nie wypadnie i dalej będzie nas nuuudzic swoim 'niśkim głośikiem'.

Ale od czego mamy producentów BB 4.1 :D

Cytat: RosaZamiast nudnej Agaty wyleci KL której konflikt z Jolka z pewnością był interesujący.
Cytat: Tom KruzZaczynamy do Kasi L zapewne
Ja myślę, że właśnie ów konflikt jest zbyt interesujący i wzbudza zbyt wiele emocji, by go ot tak po prostu zakończyć, wyrzucając Lenartowiczównę [która sama wzbudza wiele kontrowersji, Gawędówna przyznajmy to, nie wzbudza żadnych właściwie, prócz żalu]. Gdyby Jolka była załamana sytuacją w Domu - owszem, pozbyliby się jęczmienia z jej oka. Ale ona zdaje się 'żywić' atmosferą w Domu, jest coraz silniejsza.
dlatego Lenartowicz zostanie - tak uważam :D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

joker

Ej! Bez kitu - już nawet mi się tego komentować nie chce  :zzz:
po 1. producenci mieli na podany jak na tacy złamany regulamin (Agata), a wysnuli jakąś chorą teorię (powtórka z Mirka?)
po 2. zamiast się pogrążać powinni wyprowadzić Jolkę do Sekretnego Pokoju i wprowadzić ją do domu dopiero w ostatnim tygodniu - wtedy będą ją mieli cały czas :wisienka:

chatiflatt

dlatego ja tego nie komentuje, booo.. nie warto :zzz: :zzz:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Goku

Jeśli w tym tygodniu nie odpadnie Kaśka L. to ja na serio przestaję oglądać program i może wrócę do oglądania kiedy już jej nie będzie. Po prostu samo jej pojawienie się na ekranie już mnie wkurza, a jak się do tego odzywa, śmieje, obgaduje wszystkich dookoła i.t.d. to już w ogóle... Ja nie wiem jakim sposobem ona się dostała do tego programu, może ominęła castingi i robiła to w czym wg. użytkowników forum na oficjalnej stronie BB4.1., jest najlepsza ;>

CytatJa myślę, że właśnie ów konflikt jest zbyt interesujący i wzbudza zbyt wiele emocji, by go ot tak po prostu zakończyć, wyrzucając Lenartowiczównę [która sama wzbudza wiele kontrowersji, Gawędówna przyznajmy to, nie wzbudza żadnych właściwie, prócz żalu].

Jeśli nie wypadnie Lenartowicz to będę na 100% pewny, że producenci manipulują wynikami... Do tego ten konflikt i ciągłe groźby Kaśki Lenartowicz wobec Jolki są już nudne i nie wiem jak ktoś może chcieć jeszcze żeby to się ciągnęło...

Rosa

Cytat: GokuJa nie wiem jakim sposobem ona się dostała do tego programu, może ominęła castingi i robiła to w czym wg. użytkowników forum na oficjalnej stronie BB4.1., jest najlepsza ;>
Chwilę moment, to akurat było dobre trafienie wśród castingowców. Ona od początku wzbudza spore kontrowersje a co za tym idzie jest dobrym nabytkiem dla tego programu.

chatiflatt

...i dlatego pozostanie a wyleci trzpiotka Agatka, z tatuażem na nadgarstku.
Barbara Weston

Toni

Na nudę w kążdym z tygodni w domu Wielkiego Brata nie można narzekać. Dla mieszkańców to naprawdę hardcore. Takie extreme life na takich obrotach. Ale niesamowita przygoda której im zazdroszczę bardzo.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

FK

Cytat: jokerpo 1. producenci mieli na podany jak na tacy złamany regulamin (Agata), a wysnuli jakąś chorą teorię (powtórka z Mirka?)
Może Mirek będzie mógł się wypowiedzieć na ten temat w jutrzejszym BB Show..? Z tego, co widzę w Jego opisie GG - będzie gościem sobotniego programu.

Fireman

Mseptember
CytatSztuka przetrwania polega na tym, żeby nie dawać Wielkiemu pretekstów, a te trzy cholery tego nie potrafią (zresztą nie tylko one, ale to Wielki decyduje które preteksty wykorzystać)

Wiesz , ja mysle ze one po prostu probuja sie lansowac zazdroszczac Joli popularnosci ;) Tylko sa na to za glupie i za malo sprytne i lamia regulamin :D

Toni

Każda z dziewczyn które są anty do Joli nie przyznają się że jej po prostu zazdroszczą. Tylko argumentują to tym,iż nie podoba im się sposób bycia Joli,ze nie sprząta za sobą itp...ale ona jest sobą w ten sposób i to jest mega PLUS w tym wszystkim. To,że jest osobą konfliktową to już inna sprawa. Bycie sobą najważniejsze.

chatiflatt

jedyne czego mogłyby jej zazdrościc to popularność, o której nie wiedziałyby do tej pory gdyby nie akcja z Mirkiem
na pewno nie urody i inteligencji.
Barbara Weston

Toni

No i Paweł dołączył do domu Wielkiego Brata. Można było go zauważyć w programie Prosto z domu.

Rsk

Protest przeciwko Diabelskiej Jolce  :devil: