Tydzień 07 - Ty decydujesz (głosy na TAK)

Zaczęty przez Showmag, Pt, 19 Paź 2007, 02:30:00

Kto powinien POZOSTAĆ w Domu?

Adrian Nadolski
2 (9.5%)
Agata Gawęda
3 (14.3%)
Jolanta Rutowicz
12 (57.1%)
Katarzyna Lenartowicz
2 (9.5%)
Katarzyna Wiśniewska
2 (9.5%)

Głosów w sumie: 14

Głosowanie skończone: Nd, 21 Paź 2007, 22:30:00

Toni

Oczywiście,że Jola i Adrian zostaną i Kasia L też oczywiście zostanie. OUT wydaje mi się,że będzie Agata bądź Kasia W. Patrząc pod kątem atrakcyjności programu mówie Agacie RAUS!
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Rosa

Kaśka Lenartowicz- O Jolkę i Adriana nie ma co się bać a z pozostałej trójki najwięcej do programu wnosi niewątpliwie KL

FK

Niech zostanie Jolka - z Kaśką L. tworzą niezły tandem wybuchowy. Mimo, iż nie przepadam za żadną z nich - w Domu BB coś się dzieję właśnie dlatego, że są tam obie.

Luxis

Kasia Wiśniewska, bo z całej piątki wydaje się najnormalniejsza, opanowana i spoko.

Don

Ale jednak wredna jest raczej ... i gdyby żyła w czasach SB byłaby świetnym materiałem na TW, prawda ?

Goku

Agata - bo o Jolkę i Adriana się nie boję, a chcę zobaczyć jak Agatka będzie ryczeć, gdy Kasia L. wyleci :D... Do tego chociaż wkurza mnie to, że Agata kumpluje się z Kaśką L. to poza tym nic do niej nie mam.

chatiflatt

CytatAle jednak wredna jest raczej ... i gdyby żyła w czasach SB byłaby świetnym materiałem na TW, prawda ?
nie, bo TW i SBcy byli twardymi ludźmi. Ona kiedy usłyszała że jest automatycznie nominowana miała minę przestraszonego 3latka
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston