Tydzień 07 - Ty decydujesz (głosy na NIE)

Zaczęty przez Showmag, Śr, 17 Paź 2007, 20:58:28

Kto powinien OPUŚCIĆ Dom?

Adrian Nadolski
1 (3.2%)
Agata Gawęda
6 (19.4%)
Jolanta Rutowicz
2 (6.5%)
Katarzyna Lenartowicz
16 (51.6%)
Katarzyna Wiśniewska
6 (19.4%)

Głosów w sumie: 20

Głosowanie skończone: Nd, 21 Paź 2007, 18:11:29

Toni

Jeśli patrząc na wyniki nominacji wczorajsze to oczywiście że chciałbym żeby została Jola w domu i tak tez się stanie. Adrian też chciałbym żeby został no ale wiadomo ktoś musi odejśc i odejdzie. Więc Adrian. Jeśli Wielki Brat zdecyduje że Agata zostanie automatic nominowana to oczywiście że Agata będzie OUT!
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

chatiflatt

oczywiście że Adrian - uszy jak kosmita i płacz 10letniego dziecka mnie nie przekonują do dania mu 100 tys zł
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

yago1979

Tom Kruz

Cytat: yago1979Jola Rutowicz do odejścia

Brawo. Wreszcie ktoś poza mną odważył się coś takiego napisać hehe :zabek:. Wiadomo, że to nierealne, ale poczytać miło. Parafrazując klasyka ''jeszcze jest Rzeczypospolita'' :P.

molko

ktoś podobno złamał regulamin i dziś będzie live?

chatiflatt

za tydzień ja zagłosuję na Jolkę - zeby zrobić Wam przyjemność ;D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Goku

Powinna być teraz nowa ankieta, ponieważ niektórzy już zagłosowali za odejściem Adriana zanim Wielki Brat ogłosił tą wspaniałą wiadomość! :)

Showmag

Ankietę rozpoczynamy od nowa.

Poprzednie wyniki przestawiają się następująco:

Kto powinien OPUŚCIĆ Dom?

Adrian Nadolski

85%

85% [ 18 ]
Jolanta Rutowicz

14%

14% [ 3 ]

Głosowań: 21

Wszystkich Głosów: 21

Rosa

Agata - nikt (z widzów) nawet nie zauważy jej odejścia a konflikt w domu jeszcze bardziej się zaostrzy  :bravo:  :terefere:

Tkk_Bolly

Zagłosowałem na Kasię Wiśniewską ponieważ jej złamanie regulaminu było najbardziej widoczne , wymieniła wszystkich po kolei jak mają odpadać.A jeżeli zależało by to od mojego zdania na temat uczestników to bym podziękował Agacie.Ale tak jak pisze gdybym miał wysyłaś sms-a kto out to zdecydowanie Kasia Wiśniewska

Luxis

Cytat: Tkk_BollyZagłosowałem na Kasię Wiśniewską ponieważ jej złamanie regulaminu było najbardziej widoczne
słucham?? ja tego nie zauważyłem, żeby była najbardziej widoczna (wykazała się pokorą, jak usłyszała decyzję WB, Agata to samo)... :/ natomiast w materiale najbardziej się śmiała Kasia L a słyszałem też Agate jak mówiła kilka razy coś w stylu: "to samo, zgadzam sie i tak samo myśle" - po prostu przytakiwała Kasi L

Po raz kolejny zagłosowałem na Adriana nie zmieniam zdania i chce żeby odszedł, bo denerwuje mnie najbardziej..

Goku

Lenartowicz, ponieważ nikt w domu BB nie wkurza mnie tak jak ona...

Tkk_Bolly

Cytat: Luxis
Cytat: Tkk_BollyZagłosowałem na Kasię Wiśniewską ponieważ jej złamanie regulaminu było najbardziej widoczne
słucham?? ja tego nie zauważyłem, żeby była najbardziej widoczna (wykazała się pokorą, jak usłyszała decyzję WB, Agata to samo)... :/ a w materiale najbardziej się śmiała Kasia L a słyszałem też Agate jak mówiła kilka razy coś w stylu: "to samo, zgadzam sie i tak samo myśle" - po prostu przytakiwała Kasi L
Mówiłem o materiale, a nie o tym co było po nim.Co do samego materiału to oczywiście masz racje , co do Agaty i Kasi L , bo wszystkie złamały regulamin , ale w największym stopniu jak dla mnie to KasiaW.
I tak wiadomo , że decydujące starcie będzie między Kasią W i Agatą i jedna z nich opuści dom

Goku

Cytat: Tkk_Bolly
I tak wiadomo , że decydujące starcie będzie między Kasią W i Agatą i jedna z nich opuści dom

Szczerze w to wątpię :P Wydaje mi się, że wg. tych wyników częściowych będzie wychodziło na to, że Jola i Kaśka L. będą cały czas na równi i że tylko one obecnie liczą się w tej walce, a na koniec "nagle" na koncie Joli pojawi się kilka procent na plusie, a u Kaśki na minusie i Kaśka wyleci :)

Luxis

Nie mam zielonego pojęcia kto odpadnie w niedzielę, jest takie zróżnicowanie osób, że nie wiem, ale z kolei coś mi mówi, że Agata (nie mówcie już tak że Jolce przybędzie kilka punktów pod koniec, bo to nie obiektywne, a nawet dla mnie to jest prawda, bo fani Joli - jak wiadomo jest ich dużo - wtedy się "uaktywniają" i nie chcą aby odpadła = wysyłają smsy..)