Tydzień 07 - Ty decydujesz (głosy na NIE)

Zaczęty przez Showmag, Śr, 17 Paź 2007, 20:58:28

Kto powinien OPUŚCIĆ Dom?

Adrian Nadolski
1 (3.2%)
Agata Gawęda
6 (19.4%)
Jolanta Rutowicz
2 (6.5%)
Katarzyna Lenartowicz
16 (51.6%)
Katarzyna Wiśniewska
6 (19.4%)

Głosów w sumie: 20

Głosowanie skończone: Nd, 21 Paź 2007, 18:11:29

PoPek

No to chyba Adrian ale coś czuje ze produkcja coś wymyśli :)

arturxd

Cytat: PoPekNo to chyba Adrian ale coś czuje ze produkcja coś wymyśli :)
moze coś z Asia i chłopakami?

FK

Adrian - tylko dlatego, że nadal czekam na równoczesne nominacje Jolki i Kaśki L.

Goku

Tom Kruz

Cytat: FKdlatego, że nadal czekam na równoczesne nominacje Jolki i Kaśki L.

A na co tu czekać skoro wynik takiego pojedynku byłby z góry przesądzony? Ciekawym pojedynkiem byłby np. pojedynek Marco - Tipsy - tu sytuacja wydaje się być bardziej wyrównana.

Rosa

Szkoda Adriana no ale już nadszedł ten czas... :bye:

Tom Kruz

Nie spieszcie się tak z tym głosowaniem, bo ''zapeszycie'' i będzie automatyczna nominacja dodatkowej osoby :P.

slawek

No cóż, Adrianowi już podziękujemy
Sławek

FK

Cytat: Tom Kruz
Cytat: FKdlatego, że nadal czekam na równoczesne nominacje Jolki i Kaśki L.

A na co tu czekać skoro wynik takiego pojedynku byłby z góry przesądzony? Ciekawym pojedynkiem byłby np. pojedynek Marco - Tipsy - tu sytuacja wydaje się być bardziej wyrównana.

Nie chodzi mi o wynik pojedynku, ale o aurę w Domu po takich nominacjach (...) I oczywiście o minę przegranej Katarzyny.

Tom Kruz

Cytat: FKI oczywiście o minę przegranej Katarzyny.

Myślę, że Kaśka zdaje sobie sprawę z tego, że Jolka jest od niej dużo bardziej popularna i nie byłaby specjalnie zaskoczona przegraną (jeśli o taka minę Ci chodzi). Prawdę mówiąc to w tej chwili Kaśka przegrałaby każde glosowanie, z kimkolwiek by nie została nominowana (o ile ATM-ki nie ''zrobiłyby'' wyników).

FK

Jasne - masz rację. Mimo wszystko Katarzynie nie do końca udaje się trzymać nerwy na wodzy. I przez to się dziewczyna błaźni. I to chcę oglądać.

joker

Luxis

Adrian, bo zaczyna mnie strasznie denerwować - domowy big brotherowy "filozof" - mam dość :/

Mau

adrian. bo jola wciaz mnie smieszy..
radioactive. dalej zła