Tydzień 07 - Nominacje #7

Zaczęty przez Showmag, Nd, 14 Paź 2007, 22:58:40

Kto zostanie nominowany do opuszczenia Domu Wielkiego Brata? (UWAGA! Można wybrać DWIE osoby!)

Adrian Nadolski
8 (20%)
Agata Gawęda
3 (7.5%)
Izabella Szubarga
2 (5%)
Jolanta Rutowicz
10 (25%)
Katarzyna Lenartowicz
13 (32.5%)
Katarzyna Wiśniewska
3 (7.5%)
Marco Cammi
1 (2.5%)

Głosów w sumie: 15

Głosowanie skończone: Śr, 17 Paź 2007, 19:58:40

Showmag

Oto miejsce na Wasze spekulacje! Kto zostanie wytypowany do opuszczenia Domu Wielkiego Brata? I czy podjęte przez mieszkańców decyzje okażą się słuszne?

Siódme nominacje już w środę o 20:00!

Informacje o głosach poszczególnych uczestników zostaną oczywiście umieszczone w serwisie www.bigbrother.showmag.info

Zapraszam do postowania :)

(Uwaga! W powyższej ankiecie można wskazać DWIE osoby, które Waszym zdaniem zostaną nominowane!)

Goku

W tym tygodniu minimalnie zmieniam moje typy - wydaje mi się, że nominowane będą obie Kaśki...

Tkk_Bolly

Mój gang Adrian/Marco/Iza/Jola ma nareszcie przewagę i całe szczęscie , że nominacje w tym tygodniu w tak małym gronie , więc zdołam się pozbyć z domu osoby z tej trójki której nie lubię.Obstawiam , że będą nominowane Kasia L. i Kasia W.

Tom Kruz

''Problem'' polega na tym, że Iza już chyba nie jest w tym gangu  :hmm:

chatiflatt

na pewno nie Wiśniewska
na jakiej podstawie sądzicie że będzie nominowana - bo jest nowa? Czy dlatego że ma nazwisko jak Mandaryna?
O co kaman? ona się skumała z ludźmi

myśle że skuma się też z JOaŚą, za to Jolka nie polubi JOaŚi
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Wydaje mi się,że nominowana będzie Kasia L (i oby był już jej OUT!) oraz Adrian (biorę pod uwagę też Kasie W). Osobiście nominowałbym Izabele i Kasie L.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

FK

Zagłosowałam na Jolkę i Adriana, chociaż osobiście głosowałabym inaczej (Kasia L. i Kasia W.), ponieważ pytanie w ankiecie brzmi "Kto zostanie nominowany" a nie "Kogo nominowałbyś".

Toni

Ja osobisci zawsze podaję osoby które moim zdaniem zostaną nominowani przez mieszkańców. Następne imiona to moje typy gdybym był w domu (oglądając ten program przed tv bo zupełne inne osoby być może wskazałbym faktycznie).
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Exile

Nie wiadomo, czy nominacje będą. Nie zapomnajcie, że mamy 2 ludzi i 1 pustaka w sekretnym pokoju. Może być psikus i jakoś wejdą do domu.

FK

Tja... I zostaną zwolnieni z nominacji, bo są zbyt krótko mieszkańcami Domu BB. Mało tego: uczestnicy ich nie mieli okazji w ogóle poznać... O castingach nie wspomnę...

slawek

A ja bym głosował na Kaśkę L. i Adriana. Dość Kaśki a Adriana bo najmniej by mi Go brakowało ;)
Sławek

chatiflatt

"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Luxis

Obstawiam Ize i Adriana (jeśli tak będzie to raczej Adrian wyleci - na szczęście), ale raczej będzie Jolka, może Kasia L lub agata

Mau

ja stawiam na kasie l i jolke jako osoby nominowane
radioactive. dalej zła

Kazuki

Hm mamy dwa obozy w domu WB więc wyniki można łatwo przewidzieć ,myślę że będą wyglądać tak :

Kasia L  - 3
Kasia W - 0
Agata    - 1
Iza        - 2

Adrian   - 4
Jola       - 4
Marco    - 0