Tydzień 06 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Pn, 08 Paź 2007, 21:19:51

FK

Ojjjjjjjjjj.... Kobiet już chyba dość a ja narazie ze względu na rekonwalescencję po operacji wejść do Domu BB nie mogę :P

Fireman

chatiflatt - rzut na tasme jest wowczas kiedy udaje Ci sie zrobic cos w ostatnim momencie : ) Czyli jesli przez caly tydzien sie opie****asz ale pod koniec tygodnia przyciskasz z robota i udaje Ci sie zrealizowac zadanie to ejst wlasnie rzut na tasme :)

Showmag

Mariusz Schulz: nowy mieszkaniec Domu Wielkiego Brata
Już dziś wieczorem do programu "Big Brother 4.1" wejdzie kolejny nowy uczestnik. Będzie nim 24-letni Mariusz Schulz.

Mariusz pochodzi z Rudy Śląskiej i już dziś rozpocznie swój udział w reality show "Big Brother". Do Domu Wielkiego Brata wprowadzi się podczas trwania emitowanego na żywo "Big Brother: Ring".

chatiflatt

Fireman - dzięx! Spoko loko luz i spontan :D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

Joanna Chmielewska: nowa mieszkanka Domu Wielkiego Brata
Znamy imię i nazwisko kolejnej osoby, która już dziś wprowadzi się do Domu Wielkiego Brata. Będzie to Joanna Chmielewska.

Joanna będzie jedną z trzech osób, które w dniu dzisiejszym zostaną uczestnikami "Big Brother'a". Oprócz Joanny, do Domu wejdzie także 24-letni Mariusz Schulz z Rudy Śląskiej.

Goku

Dzisiaj wejdzie trzech nowych!!! Jeszcze jakiś 19 - letni Paweł (jest już na oficjalnej stronie) :)...

FK

Showmag

Paweł Mańka: nowy mieszkaniec Domu Wielkiego Brata
Paweł Mańka będzie trzecią osobą, która dziś - podczas trwania programu na żywo - wprowadzi się do Domu Wielkiego Brata.

Paweł Mańka ma 19 lat i jest jedną z trzech osób, które w dniu dzisiejszym zostaną uczestnikami "Big Brother'a". Oprócz Pawła, do Domu wejdzie także Joanna Chmielewska i Mariusz Schulz.

Kazuki

Eh trochę za dużo tych nowych, kolejne mięso armatnie które wyleci góra za 2 tygodnie :P Hm do końca programu poza Jolą to chyba nie zostanie już nikt z starych mieszkańców xD
Eh mogli by przywrócić cykl dwutygodniowy, a nie dawać nowych mieszkańców o tydzień -_-

chatiflatt

eee... 19latek maturzysta?? bez sensu.. :hmm:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

Magdalena Czmuda wyeliminowana!
Dziś w programie "Big Brother: Ring", po 36 dniach pobytu, decyzją telewidzów Dom Wielkiego Brata musiała opuścić 23-letnia Magdalena Czmuda.

Przypomnijmy, że obok Magdy, w tym tygodniu do odejścia nominowani byli także Adrian Nadolski i Jolanta Rutowicz, którzy zdobyli po 3 głosy. Cała trójka została poddana osądowi widzów, mogących oddawać głosy pozytywne (kto powinien pozostać w programie) oraz negatywne (kto powinien zostać wyeliminowany), które po zestawieniu dały ostateczny wynik.

Dziś o godzinie 22:54 ogłoszono decyzję telewidzów: Dom Wielkiego Brata musiała opuścić Magdalena Czmuda.

Szczegóły nominacji i wyniki głosowania widzów dostępne są tutaj.

Toni

Cieszę się,że to Magda musiała opuścić dom. Zresztą sama też tego chciała. Bynajmniej Ja nie sugerowałem się tym wysyłając smsa,tylko tym że przestało podobać mi się jej zachowanie i co było widać konsekwentne nominowanie Joli :zabek:  widać że zaczęła się odzywać zazdrość.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Luxis

Kasia Lenartowicz coś mówiła bądź nawet przekazała tuż przed wyjściem Magdy, właśnie Magdzie, żeby komuś coś przekazała - "nie zapomnij Magda! przekaż to, pamiętaj!", a Magda: "ok, dobra" co to było, ktoś wie? Kasia jej to mówiła kilka razy... może to złamanie regulaminu przez Kaśke? hmm :hmm: