Tydzień 06 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Pn, 08 Paź 2007, 21:19:51

Tom Kruz

Cytat: chatiflatta w ogóle co to jest rzut na taśmę?? xDDD

Albo ironizujesz, albo w ogóle nie interesujesz się sportem. Jolka R. pewnie by tego nie wiedziała, ale Ty powinieneś hehe.

Showmag

Pokój Seksu wreszcie ujawniony
Opublikowano: 2007/10/11 15:00:00

W trakcie trwania tygodnia PRL-u ,doszło do nieoczekiwanego zdarzenia. Jola i Marco zawarli kolektywny związek małżeński, a Wielki Brat podarował im klucze do... Pokoju Seksu.

Cywilny związek małżeński Joli i Marco został zawarty 10 października, czyli 39 dnia trwania programu. Towarzysz Wielki Brat ofiarował nowej komórce społecznej - budującej system kolektywistyczny w kombinacie - przydział na spółdzielcze mieszkanie M1. To właśnie tam Jolka i Marco spędzili noc poślubną.

Jeszcze przed rozpoczęciem programu, pokój w którym Jola i Marco spędzili noc, został ochrzczony przez tabloid "Super Express" jako tzw. Pokój Seksu. Jednak wbrew oczekiwaniom i spekulacjom widzów, pomiędzy kolektywnym mężem i kolektywną żoną nie doszło do żadnego pikantnego zdarzenia.

chatiflatt

Tomku,
nie lubię sportu, to fakt, mam zupełnie inne zainteresowania.

Za to Ty gdybyś oglądał dokładnie wczorajszy program - wiedziałbyś o co chodziło hehe
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Goku

Na tą chwilę z programu wyleciałaby Magda :) :

Jola:
+25,3
-25,3
=0,0

Adrian:
+7,5
-7,4
=0,1

Magda:
+16,0
-18,8
=-2,8

Bye bye Psikusie! :D

FK

Patrz!  A powiedzieli w programie, że Jolka! I, że Bartek może być spokojny o swoją idolkę ;)

Tom Kruz

Cytat: chatiflattZa to Ty gdybyś oglądał dokładnie wczorajszy program - wiedziałbyś o co chodziło hehe

Wystarczy mi cytat z posta FK, żeby wiedzieć, w jakim kontekście zostało użyte to sformułowanie. Tak czy siak nawet osoba, która nie interesuje się sportem powinna wiedzieć co znaczy to określenie w mowie potocznej (oprócz Jolanty oczywiście bo jej wiedza ogólna ogranicza się tylko do umiejętności dobrania miniówy i błyszczyka).

P.S. Polska - Kazachstan 3:1  :zabek:  Wypiłem trochę więcej piw niż Polacy strzelili bramek, ale cicho ........ :).

chatiflatt

Tomku - stanowczo mogę stwierdzić - nie oglądałeś dokładnie

rozliczenie zadania tygodniowego, wielki wrzuca tekst że towarzysze się nie starali, nie wyrobili normy tygodniowej ale w ostatniej chwili rzutem na taśmę wam się udało.
Agata: A co to "rzutem na taśmę"?
ludzie jej tłumaczą
Agata: Nie rozumiem..
wszyscy tłumaczą dokładniej
Agata:Aaaa...
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

To zasadniczo zmienia postać rzeczy :). W takim razie to Agata popisała się błyskotliwością godną ..... wiadomo kogo hehe. Jak widzisz słusznie nie mieściło mi się w głowie, że możesz nie wiedzieć co znaczy to określenie :). Powinieneś wziąć tę wypowiedź w poprzednim poście w cudzysłów i wtedy bym nie miał wątpliwości, że to cytat.

chatiflatt

Cytata w ogóle co to jest rzut na taśmę?? xDDD

wydawało mi się że to wystarczy. Sory..
Barbara Weston

FK

Panowie - naprawdę Wasze dialogi czytam z uśmiechem na twarzy :) Świetne poczucie humoru i przede wszystkim, odpowiedni poziom.
Nawiązując do tematu "Wydarzeń" - dziś poznamy Pana MS. No, chyba, że Wielki zrobi numer i jeszcze dziś Go nam nie pokaże...

Tom Kruz

Cytat: chatiflatt
Cytata w ogóle co to jest rzut na taśmę?? xDDD

wydawało mi się że to wystarczy. Sory..

Ja cytując stosuję zawsze cudzysłów a nie kursywę. Stąd to nieporozumienie.

chatiflatt

Tomku - sie nie tłumacz ;D po prostu przyznaj że nie oglądałeś dokładnie hehe
Barbara Weston

Tom Kruz

Cytat: chatiflattpo prostu przyznaj że nie oglądałeś dokładnie hehe

Przyznaję się bez bicia, że odcinka, w którym zaistniała ta sytuacja nie oglądałem w ogóle.  :los:. Podobnie jak większości z tego tygodnia. Np w czwartek oglądanie BB 4.1 o 20 nie wchodziło w grę bo w tym czasie królował LOST, a w poniedziałek o analogicznej porze ''Z archiwum X''.
eFKa a przystojny chociaż ten MS? Może w końcu Kasia L. znajdzie miłość w BB 4.1. Aż żal patrzeć jak dziewczyna musi tłumić swój potencjał seksualny hehe.

chatiflatt

FK, a czemu Pan - a nie Pani?
Barbara Weston

FK

Tom - blondyn o niebieskich oczach... :)