Tydzień 06 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Pn, 08 Paź 2007, 21:19:51

Goku

Cytat: gulczasWydaje mi się że dzisiejszy odcinek BB był chyba najlepszym z dotychczasowych.Z uczestniczek wyszła cała ich zawiść.No ale cóż weszły do programu żeby się wylansować, a jak dotąd lansuje się jedynie Jolka.Nic dziwnego że je trafia. :D

Mi się wydaje, że to raczej one próbują się lansować, a Jolka po prostu zachowuje się naturalnie :)... Izka mnie dzisiaj wkurzyła... Zachowywała się strasznie chamsko...

gulczas

Cytat: FKAle ten ślub z Marco... Straaaaasznie naciągane...
Taaa...raczej nie tyle sam "ślub" mnie zaciekawił co reakcja uczestniczek na to wydarzenie.
Cytat: FKAle fajnie, że wreszcie pokój z panterką pokazali :)
Myślałem że wystrój pokoiku będzie raczej na różowo. :D

FK

Cytat: gulczasMyślałem że wystrój pokoiku będzie raczej na różowo.  
Ale fajowy, coooo..? Wyro po środku i cześć.

gulczas

Cytat: FK
Ale fajowy, coooo..? Wyro po środku i cześć.
Pokoik został stworzony w konkretnym celu.Widocznie inne meble niepotrzebne... :D
Cytat: Goku
Mi się wydaje, że to raczej one próbują się lansować, a Jolka po prostu zachowuje się naturalnie :
W którymś z programów powiedziała coś w stylu że nie podoba Jej się że bartek tak zwraca na siebie uwagę.Że wszyscy tu przyszli po to aby się pokazać, a on innym to uniemożliwia.Więc Jola też chce się jakoś pokazać, czyli krótko mówiąc wylansować.

A tego że Jolka jest najbardziej naturalną osobą w BB wcale nie neguje.Też mi się tak wydaje.

chatiflatt

Ja wiedziałem, że o takim pokoju wspominali przed rozpoczęciem ;P
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Superexpress nazwał go "pokojem seksu":

https://se.com.pl/se/archiveSearch.jsp

Niestety - artykuł już w archiwum, trzeba płacić..

chatiflatt

FK - ja im proces wytoczę, oskarżę !
ja pierwszy X dni temu tak właśnie nazwałem ten Pokój ;P
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Podczas wczorajszego odcinka o godz 20:00 wrr zdenerwowała mnie mówiąc qlturalnie Iza jak i Magda z Kasią L. Przemawia przez nie po prostu ZAZDROŚĆ! Żadna z nich nie potrafi tego powiedzieć a takie są fakty. Big minus mają te Panie u mnie. Magda na maxa przegięła z textem do Adriana "wypierdalaj". Z tym,że broni Jolę też mnie poniosło. Normalną rzeczą jest że stajemy w obroni bliskich Nam osób. Coprawda Jola to osoba która nie potrzymuje obrony słownej bo doskonale sama sobie potrafi poradzić ale fakt sam że ktoś za kimś staje jest bardzo w porządku i fajne.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Exile

O co chodziło  z tym, że ten urzędnik co udzielał ślubu Marco i Latexowi jest jakimś agentem? Wczoraj na chwile włączyłem TV4 i właśnie Wielki Szu mówił, że nie odkryli agenta i nie ujawni jego tożsamości... ktoś oglądał wczoraj?

Fireman

Taki pokoj jest swietnym pomyslem : } dodaje programowi kolorytu - popieram jego istnienie :D

FK

Exile - Wielki Szu wzywał wszystkich do Pokoju Zwierzeń i każda z osób miała wskazać Agenta, według własnych przemyśleń. Gdyby mieszkańcy odgadli, kto był Sabotażystą - Wielki Brat ujawniłby go. I odwrotnie. Jolanta wskazała właśnie Urzędnika (...), stąd mowa o Nim w kontekście Agenta. Adrian i Kaśka W. otrzymali po 3 głosy (najwięcej), Agent nie został zdemaskowany, wobec czego, Wielki z Wielkich stwierdził, że uczestnicy na chwilę obecną nie poznają prawdy, kto był Agentem. Komiczne jest tylko to, że głosowała... Kaśka W.!!! Nie na siebie, oczywiście... Na Adriana.

FK

Tja... Pomysł z tygodniem PRL był fajny, ale kwestia rozliczania mieszkańców z zadań tygodniowych totalnie mi się NIE PODOBA! Co znaczyło wczorajsze podsumowanie tygodnia przez Wielkiego Szu: "Przez cały tydzień nie wyrobiliście normy, ale w ostatnim dniu, rzutem na taśmę, wykonaliście normę i zaliczyliście zadanie".

Fireman

Wiesz : ) Mysle ze chodzilo z tym wyrabianiem normy o taka PRLowska nowomowe :} Czyli bylo wkomponowane w klimat tygodnia :) Czyli ogolnie rzecz biorac klimatycznie :D

FK

Zupełnie nie o tym mówię. Określenie peerelowskiej normy znam. Chodzi o to, że czy zadanie tygodniowe będzie zaliczone, czy nie - taką samą nagrodę dostaną mieszkańcy. Dlatego wcale nie chce im się angażować w zadania. Bo i po co..?

chatiflatt

a w ogóle co to jest rzut na taśmę?? xDDD
Barbara Weston