Tydzień 06 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Pn, 08 Paź 2007, 21:19:51

Showmag

Miejsce na opisy wydarzeń z Domu Wielkiego Brata, w tym także relacje live z kamer internetowych i komentarze dotyczące poszczególnych zdarzeń.

Zapraszam do postowania :)

Pudelek

Pierwszy raz zadanie tygodniowe może być ciekawe. Pomysł bardzo fajny. Zobaczymy jakie będą kolejne pomysły...

chatiflatt

czyżbyśmy mieli małe załamanie nerwowe Jolki? :hmm:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Exile

Tydzień PRL? BOSKO! Czy ja mówiłem, że BB jest coraz lepszy?

FK

Pomysł śmieszny i fajny - zobaczymy, jak z jego wykonaniem. Na "dzień dobry" mnie tylko zmroził psikusowy hymn  :plask:

Toni

Bardzo ciekawa koncepcja zadania tygodniowego związana z PRL-em :zabek: Zadania tygodniowe stawiane mieszkańcom od jakiegoś czasu są bardzo fajne (a nie jak na początku-nic nie robienie)ale to poszło w niepamięć :zabek:
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

kaja

Zadanie jest całkiem fajne tylko mam nadzieje że wielki brat wpuści tam jakiegoś faceta bo czuje się jak napoczątku tej edycji same babki i dwóch facetów normalnie deżawi

Toni

Bywało że troszkę smętne się zadanie PRL zrobiło. Ale po wczorajszym fajnym poleceniu Wielkiego Brata dla Kasi W jako agent przybrało ciekawość,co można było zobaczyć po wykonaniu pierwszego przez nią zadania. :zabek:
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Luxis

Świetny ten tydzień PRL, najlepsze podchody Kasi W. i wtedy jej gra (gra w sensie, nieprzyznawanie się że ona to zrobiła), hehe
Dziś odkryto nowy tajemniczy pokój za panterką - jest to zapowiadany pokój sexu, tzn. właściwie miniapartament ;) świetnie wygląda, tylko troche mały. A pierwsza para w nim to "małżeństwo" Jola i Marco :D hehe, ciekawe czy będzie jakieś baraszkowanie...  ;) normalnie świetne
P.S.Na oficjalnej stronie jest filmik, który pokazuje "Wybuchowy sen Adriana" hehe
Adrianowi śnił się seks z Jolą (mówił to Marco, a Marco nic sobie z tego nie robił tylko dalej pytał, a przy okazji drapał się jak to słyszał "swojego małego" :P Adrian mu mówił, że ten niekontrolowany "wybych" i zmiana pościeli to już drugi raz... heh, beeeka , te jego polucje, lol

mseptember

atmosferka ciekawa (albo mało ciekawa jak kto woli) sądząc po dzisiejszym "prosto z d."

Luxis

oj ostro dziś było (właściwie wczoraj) w domu BB, ile emocji po "ślubie" Marco i Joli... ułaaa

cranberry

Mi się podoba pomysł ze śubem :) A Marco i Jola całkiem do siebie pasują  :zabek: Oczywiście pozostałym dziewczynom pomysł nie przypadł do gustu, bo Jola kolejny raz okazała się kreatywniejsza i ponownie akcja kręciła się wokól niej. Żałosnie wyglądały wszystkie pod pierzynkami obrażone na cały świat i wykrzykujące jedna przez drugą do Adriana, który stanął po stronie Joli. Zawistne nudziary A ja życzę 100lat bigbrothowej parce  :bravo:

Rosa

To jest chyba najlepszy tydzień w tym BB. Lepiej poźno niż wcale :)
Twają poszukiwania osób chcących wejść do domu WB  :ubaw: Widać ochotników już im zaczyna brakować.

gulczas

Wydaje mi się że dzisiejszy odcinek BB był chyba najlepszym z dotychczasowych.Z uczestniczek wyszła cała ich zawiść.No ale cóż weszły do programu żeby się wylansować, a jak dotąd lansuje się jedynie Jolka.Nic dziwnego że je trafia. :D

FK

Ech, gdyby Jolka tak nie prowokowała... I tak wyszłoby z "gwiazdek" wszystko. Ale ten ślub z Marco... Straaaaasznie naciągane... Ale fajnie, że wreszcie pokój z panterką pokazali :)