Tydzień 06 - Ty decydujesz (głosy na NIE)

Zaczęty przez Showmag, Śr, 10 Paź 2007, 21:07:39

Kto powinien OPUŚCIĆ Dom?

Adrian Nadolski
3 (11.1%)
Jolanta Rutowicz
2 (7.4%)
Magdalena Czmuda
22 (81.5%)

Głosów w sumie: 20

Głosowanie skończone: Nd, 14 Paź 2007, 21:07:39

Toni

Jeszcze wczoraj byłóo mi to los obojentos kto opuści dom w niedzielę. Teraz nie jest mi już to obojętne...zdecydowanie Magda OUT!
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

chatiflatt

oczywiście że Ę¡ i flecik razem wzięci - OUT

EDIT
do tego ta polucja, i nawiązywanie do tego - "Ludzie! Śniłem o Jolce! Do tego się zmoczyłem! Więc jestem Hetero! No i nie mogę wytrzymać bez sexu tygodnia a co dopiero 6tyg! Ludzie!! Hej hej! Jestem Hetero!!"
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

Co ciekawe, kiedy Wielki Wałek zadał Adrianowi pytanie, czy chcialby uprawiac seks z Jolką, Adrian odpowiedział "tak", a wykrywacz kłamstw wskazał, że jest to kłamstwo ;)

Więc ktoś tu kręci z tymi snami :wisienka:

chatiflatt

nie chcę 'obrzydzać' wątku, ale takie plamy są chyba malutkie, a nie takie jak po wylaniu szklanki wody  :gwizd:  :zgon:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Wow. Pojawił się drugi głos za odejściem TipsoMonstera :bravo: Może osoba, która oddała ten głos się ujawni i będziemy wspólnie ''tępić'' tępą Jolantę na tym forum?  :zabek:

P.S. tzw. ''ślub z Marco'' - beznadzieja. Nie dziwię się zażenowaniu pozostałych lasek. Założę sie, że większość z Was - fanów Jolki - już po 48 h, a najdalej po tygodniu zamieszkiwania z nią pod wspólnym dachem miałaby dosyć jej i jej ''zajebistości''. Popatrzcie na przykład Izy.

Luxis

Cytat: chatiflattnie chcę 'obrzydzać' wątku, ale takie plamy są chyba malutkie, a nie takie jak po wylaniu szklanki wody  
haha, dobre ;) każdy ma inne, a widziałeś tak dokładnie tą plamę, że twierdzisz że jest taaakaa duża?? LOL :P
zagłosowałem na Magdę...
P.S.Jakoś dziwnie, że jeśli ktoś pisze głupi artykuł na notsobigbrother to odrazu na naszym forum jest ta sama dyskusja, jest artykuł na NSBB o niby fałszerstwie w głosowaniu, odrazu u nas są spekulacje i powątpiewanie, gdyby nie ten artykuł to nikt by nie robił tej "afery" wo

chatiflatt

Luxis, wczoraj w Extra pokazano jak Ę¡ ściele łóżko i taaaaaka wielka plama na prześcieradle była..

oczywiście Adi wypad
Barbara Weston

Rosa

Cytat: Tom KruzZałożę sie, że większość z Was - fanów Jolki - już po 48 h, a najdalej po tygodniu zamieszkiwania z nią pod wspólnym dachem miałaby dosyć jej i jej ''zajebistości''. Popatrzcie na przykład Izy.
Jasne, ale ale ja nie chcę z nią mieszkać a chcę ją oglądać w programie a to jest DUUUŻA różnica :P

ixa86

według mnie Kasia i spółka nie umia się bawić. zrobiły "focha" i myślały, że zwrócą tym na siebie uwage.. beznadzieja. nic sie tam nie dzieje przeważnie a jak już jest okazja się pobawić to psikus i spółka rzucają się na wóde- i tyle im do szczęscia potrzeba ;/ :plask:  :sciana:

Goku

Cytat: Tom KruzZałożę sie, że większość z Was - fanów Jolki - już po 48 h, a najdalej po tygodniu zamieszkiwania z nią pod wspólnym dachem miałaby dosyć jej i jej ''zajebistości''. Popatrzcie na przykład Izy.

Iza zaczęła się bać, że znowu będzie nominowana, więc wolała zacząć zadawać się z Lenartowicz Team... Tylko, że nie wpadła na to, że poza domem BB nikt nie lubi Kaśki L. więc właśnie otworzyła sobie drogę do odejścia z programu...

Ale trochę zeszliśmy z tematu więc lepiej do niego wróćmy...