Tydzień 05 - Wydarzenia

Zaczęty przez Pudelek, Pn, 01 Paź 2007, 20:24:10

Matthew

Cytat: Tom KruzSkoro tak to wypada tylko złożyć Joli gratulacje, że już po miesiącu udziału w programie zorientowała się, że jest w BB a nie w Barze. Bystra z niej laska :los:.
Jest 'bystrość' i szczerość zrobiły z niej przecież gwiazdę :zabek:

Tom Kruz

Cytat: Matthew'bystrość' i szczerość zrobiły z niej przecież gwiazdę

Nie mylmy szczerości z bezczelnością i brakiem jakiegokolwiek taktu. Ale to temat na odrębną dyskusję w wątku o J.R.  :zabek:

Co do dzisiejszego programu. Sprawdziła się oczywiście moja przepowiednia, że zobaczymy Grzegorza Marcisza, a jednocześnie utwierdziłem się w mojej opinii, że Płaczliwy jest słaby psychicznie i zjada go trema. Dziś nie był w stanie z nerwów płynnie wypowiedzieć bodajże ani jednego zdania. Rozumiem, że każdemu towarzyszy stres w programie ''live'', ale on wypada fatalnie. Może to i dobry chłopak jak piszecie, ale nie do tv.

FK

Grzesiek tak ma... Zagubiony facet.

chatiflatt

Cytatże Płaczliwy jest słaby psychicznie i zjada go trema. Dziś nie był w stanie z nerwów płynnie wypowiedzieć bodajże ani jednego zdania. Rozumiem, że każdemu towarzyszy stres w programie ''live'', ale on wypada fatalnie.
to bynajmniej o tremę nie chodziło. Grzesiek był wkurzony bardziej tym co zobaczyl, traktował Tomasza jak kumpla [Byłem dla ciebie jak ojciec! vel. Tomasz] a kumple nie obgadują za plecami 'tyłka'. Fakt, jest słaby psychicznie. ale trudno mu się dziwić.. Ja go rozumiem
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

...hmm.. a co to, żadnego skandalu i afery dzisiaj w BBRing nie będzie?
nikt nie będzie kotów darł? z nikogo nie zrobi się geja? no i nie będzie chamstwa i prostactwa?

nie wierzę, że tylko jakies tance na dziś przygotowali :okularnik:

mseptember

chatiflatt

ja przełączyłem na koniec!! Jakie były wyniki cząstkowe??
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Na minusie Mirek na plusie Jola i Iza - Iza najbezpieczniejsza.

chatiflatt

to jest raczej niemożliwe.
ale cieszą mnie te wyniki ;) lubię Izę

ja jeszcze pragnę przypomnieć apel KatarzynyL, jaki wystosowała do widzów w tym tygodniu [pokazywany był w tym tygodniu] - prosiła by dali szansę Mirkowi.
Poźniej zapowiedziała, iż wyjdzie z programu razem z Mirkiem / za Mirkiem.

Zobaczymy zobaczymy.. 3mam za słowo
Barbara Weston

FK

Kto tak zapowiedział? Iza?? Naprawdę?? :szok:

chatiflatt

nie nie! KaśkaL

Iza nie jest 'związana' z Mirkiem więzami żadnymi..
Barbara Weston

FK

OK - bo tak wynikało z Twojego posta a ja niespecjalnie w tym tygodniu śledziłam odcinki BB.

Pudelek

A mi się wydaję, że producenci chcą się pozbyć Jolki. Gdyby odpadła to byłby wielki zwrot akcji w programie. Zmieniłyby się układy w domu.

FK

No to zadziałoby się... Gdyby dzisiaj odpadł Mirek, znowu trzeba byloby wprowadzić nowego faceta. Przynajmniej jednego.

Showmag

Gerard Seczkowski opuścił program!
Wyrażając chęć powrotu do swojej rodziny, Gerard zwrócił się do Wielkiego Brata o możliwość opuszczenia programu "Big Brother 4.1".

W trakcie emitowanego na żywo programu Wielki Brat rozważył prośbę Gerarda, łamiąc uprzednio regulamin i dając mu możliwość porozmawiania z rodziną. Wkrótce potem zaprosił go do Pokoju Zwierzeń. "Gerard, wracaj do rodziny. Twój czas w Domu Wielkiego Brata dobiegł końca" - ogłosił Wielki Brat. O 22:33 Gerard opuścił Dom Wielkiego Brata.