Tydzień 05 - Wydarzenia

Zaczęty przez Pudelek, Pn, 01 Paź 2007, 20:24:10

Pudelek

Miejsce na opisy wydarzeń z Domu Wielkiego Brata, w tym także relacje live z kamer internetowych i komentarze dotyczące poszczególnych zdarzeń.

Zapraszam do postowania :)

FK

Zaczął się tydzień parodii - póki co, Kaśka nieudolnie naśladuje Adriana a Magda - Marco.
"Ale to już było..."

Tom Kruz

Wszyscy pamiętamy, że w BB 1 od tygodnia parodii zaczęła się błyskotliwa kariera Janusza, który wcześniej był oceniany przez widzów jako stary zgred nie pasujący do otoczenia i w ciągu kilku dni stał się ulubieńcem tłumów. Całkiem możliwe, że osoba, która otrzyma zadanie parodiowania Tipsosaurusa również zrobi na tym karierę, bo Niesprzątająca Królewna stanowi idealne pole do popisu dla zdolnego parodysty, zresztą nawet oryginał sam w sobie jest groteskowy.

Rosa

Bez szans. Nikt tutaj się nie wybije i bedziemy mieli kolejny nudny tydzień (jeśli chodzi o zadania)
PO co powtarzać coś sprzed 5 lat skoro tyle innych ciekawych rzeczy wymyslili już inni.
Ale trzeba przyznać że zadanie pod tytułem "ZERO kosztów" producenci realizują wyśmienicie.

Pudelek

To fakt, że to kolejne znane już dobrze zadanie.
Ale z drugiej strony zauważyłem, że Ci uczestnicy faktycznie olewają równo każde zadanie. Zobaczyli, że Wielki Brat jest taki pobłażliwy, że w najgorszym wypadku doceniona zostanie ich "kreatywność" i dostaną "tylko " 3/4 kwoty na zakupy w sklepiku. Wielki Brat powinien pożądnie dwa razy nie zaliczyć zadania i za karę tylko pokazać co uczestnicy mogliby kupić. A dla dodatkowej motywacji ograniczyć podstawowe produkty do ryżu, jajek i mąki, którą uczestnicy tak chętnie się obrzucają.

FK

Cytat: Pudelekzauważyłem, że Ci uczestnicy faktycznie olewają równo każde zadanie
Dokładnie tak! Totalnie idą na łatwiznę. Mogliby chociaż dla zabicia czasu zrobić coś konkretnie. Cóż: jaki Pan, taki kram (...)

Rsk

Zatem szykuje sie nastepna zmiana w ekipie.
Mirek  :pa:  :pa:  :pa:  :terefere:

Lenka186

Rsk a to niby dlaczego?? a czy stalo sie cos czego ja nie zanotowalam ??

mseptember

mnie zastanawia ta muzyczka z nominacji puiszczona pod ich rozmową... czy to tylko tak dla ozdoby, czy może Wielki Wiatr chciał pokazać, że czuwa i nie przegapił tej rozmowy?

Lenka186

mseptember i Rsk czy mozecie mi powiedziec  co sie wydarzylo ?

Rsk

Mirek ewidentnie sugerowal nominacje Marco i Jolki
Mirek bedzie pewnie sie tlumaczyl ze on nie wiedzial co mowil, cos ala Kaska Szafron.   :gwizd:

Lenka186

hmm a uwazacie ze wielki brat jakos to zauwazyl i cos moze z tym zrobic czy raczej przymknie oko  ??

mseptember

z drugiej strony - "wolno spekulować", no ale jak by im było wolno się namawiać, kogo będą nominować, to kicha.. która to już w tym programie...

Rsk

kicha jest od poczatku - nie ma kamer na zywo, takze to moze byc kropla w morzu co tam sie wyprawia  :gwizd:

chatiflatt

taka 'spekulacja' w gronie uczestników którzy będą nominować i którzy przez to 'mogą [choć nie muszą] nominować tak samo jak Mirek to już nie spekulacje
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston