Tydzień 05 - Ty decydujesz (głosy na TAK)

Zaczęty przez Rosa, Śr, 03 Paź 2007, 21:31:00

Kto powinien POZOSTAĆ w Domu?

Izabella Szubarga
9 (31%)
Jolanta Rutowicz
19 (65.5%)
Mirosław Ptasznik
1 (3.4%)

Głosów w sumie: 23

Głosowanie skończone: Nd, 07 Paź 2007, 21:31:00

Rosa

Mau

Jola - każdy z nas ma swoje wady, ale ta przynajmniej się z nimi nie kryje.
I wciąz mnie smieszy :)
radioactive. dalej zła

Rosa

Jola, bez niej ten program by się skończył.

mseptember

sharkan

Pudelek

Jola bo jest wyjątkowym kwiatkiem tej edycji!
Zaraz za nią Iza, która też swoim zachowaniem i postawą stanowi indywidualność w domu WB.

Luxis

Iza, bo Jola ma dosyć duże poparcie i trzeba Izie pomóc :P

molko

zagłosowałem na Jolę, ale Iza też powinna zostać kurcze, bo jest jak świeży powiew wiatru w tym dusznym domu Big Brother

skaty

Jola bo bez niej program byłby nudny.

Toni

Oczywiście,że w domu powinna zostać i zostanie Jola. Nie wyobrażam sobie programu Big Brother 4.1 bez Niej. Ona powinna wygrać. Robi to co czuje. Jest najbardziej szczera. Wywołuje konflikty oke-przyznaje się do tego i otwarcie mówi o tym,że lubi się kłócić. WIELKI plus dla Joli!
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Luxis

No bez przesady nie powinna wygrać, to że raczej będzie w finale powinno jej wystarczyć...
Obstawiam, że w finale będzie Marco, Iza i Jola, a wygra Marco.

Toni

Hm obawiam się też tego,że Marco może wygrać. Ale mam nadzieję,że 16 grudnia będzie wielka niespodzianka i wygra JOLA! :zabek:  (jeśli będzie w finale wówczas wyślę lawinę smsów).

Tom Kruz

Cytat: ToniAle mam nadzieję,że 16 grudnia będzie wielka niespodzianka i wygra JOLA! :zabek:  (jeśli będzie w finale wówczas wyślę lawinę smsów).

O czym Ty piszesz człowieku? Jaka niespodzianka? To już jest pewne na 99 %. Zrobiliście z tej panienki megagwiazdę BB 4.1. Jedyna możliwość, aby Jolka nie wygrała programu to drastyczne złamanie przez nią regulaminu i karny wypad z domu. Powtarzam drastyczne, bo, jak będzie ''tylko'' poważne złamanie regulaminu to Barowy Wieki Brachu za każdym razem zarządzi glosowanie widzów i za każdym razem ocalicie swoją idolkę. Innej możliwości nie widzę.

A teraz ad rem. Z trójki , której dotyczy ankieta zdecydowanie powinna zostać Iza.

Pudelek

Wolę aby zwyciężyła głupota niż chamstwo, które kreuje się na szczerość.

Toni

No ja taki pewny nie jestem że Jola wygra program. Oczywiście chcę żeby wygrała jaknajbradziej. Ale wydaje mi się,że będzie niespodzianka.