Tydzień 05 - Ty decydujesz (głosy na NIE)

Zaczęty przez Rosa, Śr, 03 Paź 2007, 21:27:49

Kto powinien OPUŚCIĆ Dom?

Izabella Szubarga
1 (3.4%)
Jolanta Rutowicz
1 (3.4%)
Mirosław Ptasznik
27 (93.1%)

Głosów w sumie: 23

Głosowanie skończone: Nd, 07 Paź 2007, 21:27:49

Rosa

arturxd

Mirek za to ze knuje przeciwko Joli,

mseptember

Rosa

Mirek kombinator.
Oglądał program siedząc na zewnątrz i teraz probował kombinować w oparciu o te informacje.

Mau

Mirek,
bo - jak wyzej.
I zeby Kasia się popłakała ;)
radioactive. dalej zła

sharkan

Mirek - bo bez Jolanty i Izy nie byloby to samo ...ufff a ja juz zaraz po wynikach wylaczylem tv xP i nie wiedzialem ze Mirek dostal 'karniaka'

Pudelek

Dzięki Wielki Bracie za tę automatyczną nominację!  :prosi:  
Jolka i Iza to moje ulubione uczestniczki więc dla mnie każda trzecia osoba nominowana w takim trójkącie powinna odpaść.

slawek

Naturalnie że Mirek. Ale mu będzie łyso jak przegra z Jolantą :)
Sławek

Pudelek

Akurat nie będzie mu łyso ponieważ wie jak bardzo Jola jest popularna.

slawek

No dobrze, ale jakiś niesmak że przegrał właśnie z Jolką będzie czuł
Sławek

Luxis

Zdecydowanie powinien odpaść Mirek i tak się stanie
Ktoś tu napomknął, że bez Izy i Joli to nie ten sam program i zgadzam się w 100%!!

Rosa

Co za jednomyślność :)
Ciekawe kto pierwszy się wyłamie  :ubaw:

chatiflatt

W niedzielę chcę usłyszec: Mirosławie, twój czas w Domu Wlk brata dobiegł końca.
I chce usłyszeć z ust KatarzynyL: Wlk Bracie, wychodzę, opuszczam ten Dom, rezygnuję z tej gry....
i chcę zobaczyć jak wszyscy pozostali będą ją fałszywie namawiać ażeby zmieniła zdanie i pozostała.

Ale mam wrażenie że się nie doczekam.....
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Antyfani Kasi L. chyba również z nadzieją będą głosować za opuszczeniem programu przez Mirka.

molko

Mirek i koniec! koleś przeholował!!! Z 2 storny naprawdę robią akcje jak w Barze, że pokazują uczestnikom co się dzieje gdy "inni" nie widzą, ale z 3 str. to dobrze!
w każdym razie Mirek to przepraszam za słowo, ale fagas tak samo jak Kasia L., którą wbrew co inni mówili tu na forum lubiłem, ale z przesadziła laseczka! ech! forumowicze! opuściłem 2 odcinki! ;) chyba mnie BB zawiódł?