Tydzień 04 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Wt, 25 Wrz 2007, 00:15:38

molko

tzn. udawać, że nic się nie dzieje? taka polska mentalnosc
wolisz się oszukiwać, że program jest prawdziwy? ja chciałem oglądać RS, a nie serial,
czekam na niemieckiego BB8

Toni

Widząc kto tak anprawdę stoi za zamieszaniemz  Adrianem poatpiewa siew prawdziwość tego co działo sie tam po tym wydarzeniu i będzie się działo do 16 Grudnia. Ile prawdy w tym jest i będzie.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Pudelek

No i FK miała rację, że dzisiaj do programu wejdzie jakaś dziewczyna...

Nerox

Widząc ją z tyłu przyszła mi na myśl Dominika, ale zapewne to nie ona

EDIT: Jednak nowa uczestniczka BB ma na imię Kaśka i ma 24 lata

Rosa

Musi wejść nowa dziewczyna bo inaczej musieliby zawiesić BB Extra :) Wyjdzie Ewelina i z 3 pań które kąpaly się nago nie będzie już żadnej(Tylko Pauliny nie mogę odżałować  ;(  )

FK

Kazuki

Eee a za kogo ona ma niby wejść ? przecież pustkę po Bartku wypełnił już Mirek :P
Hm jak w Barze, tam tez bez powodu o tak sobie wchodziły nowe osoby.

FK

Wiesz, jeśli program ma się skończyć 16-go grudnia, to i tak wciąż jest za mało osób zakładając, że co tydzień jedna z nich będzie opuszczała Dom BB.

Showmag

Ewelina Chrapa poza Domem Wielkiego Brata
Dziś w programie "Big Brother 4.1: Ring", decyzją telewidzów Dom Wielkiego Brata musiał opuścić 20-letnia Ewelina Chrapa.

Przypomnijmy, że w tym tygodniu do odejścia nominowane były Izabella Szubarga oraz Ewelina Chrapa - obie zdobyły po 5 głosów.

Widzowie mogli oddawać głosy pozytywne (kto powinien pozostać w programie) oraz negatywne (kto powinien zostać wyeliminowany), które po zestawieniu dały ostateczny wynik. O godzinie 22:49 ogłoszono decyzję telewidzów: Dom Wielkiego Brata musiała opuścić Ewelina Chrapa.

Szczegóły nominacji i wyniki głosowania widzów dostępne są tutaj.

Showmag

Nowa uczestniczka: Katarzyna Wiśniewska
Dziś o 23:01 do Domu Wielkiego Brata wprowadziła się nowa uczestniczka: 24-letnia Katarzyna Wiśniewska, pochodząca z Oławy.

Katarzyna pochodzi z Oławy. Jej zainteresowania to moda, media, a najbardziej telewizja. Denerwuje ją zawiść, nie lubi fałszu. Może bawić się z wężem, ale panicznie boi się pająków. Stara się żyć teraźniejszością, ale czasem boi się przyszłości. Chciałaby, aby jej życie było ciekawe, ma zamiar wiele podróżować. Jej ulubiony kolor to czerwony. Książek raczej nie czyta, nigdy tego nie lubiła. Nie lubi potraw tłustych, a uwielbia owoce i warzywa.

Pudelek

Cytat: RosaMusi wejść nowa dziewczyna bo inaczej musieliby zawiesić BB Extra

Dokładnie o to chodzi. Jak nie wiele trzeba zaoferować żeby dostać się do programu...

kassia31

Cytat: AaragornDenerwuje ją zawiść, nie lubi fałszu.

A sama powiedziała że będzie grała w programie czyli nie będzie sobą czyli również będzie fałszywa, sama sobie zaprzecza.