Tydzień 04 - Ty decydujesz

Zaczęty przez Showmag, Śr, 26 Wrz 2007, 21:32:41

Kto powinien OPUŚCIĆ Dom?

Ewelina Chrapa
21 (87.5%)
Izabella Szubarga
3 (12.5%)

Głosów w sumie: 15

Głosowanie skończone: Nd, 30 Wrz 2007, 21:32:44

Pudelek

Nie chodzi o to, że chcę aby odpadła Ewelina. Ale o wiele bardziej polubiłem Izę...

mseptember

Ewelina trzymała z kliką, której się powoli pozbywamy. Jej wyjście to będzie kolejny etap.

slawek

Obie dziewczyny są wporządku ale jakoś bardziej sympatię czuję do Izy więc głos na NIE dla Eweliny
Sławek

FK

Trudno mi wybrać między obiema, ale skoro muszę... Iza. Dla mnie postać bardziej wyraźna od Eweliny. I narazie tylko dlatego.

Tom Kruz

Wygląda na to, że będę jedynym rycerzem Eweliny  :zabek: Iza jest ok, ale Ewelinie kibicuję od początku i nie zamierzam zmieniać sympatii. Dlatego Iza czas na wyjazd do Indii i naukę medytacji. Obawiam się jednak, patrząc na dużą dysproporcję głosów na forum, że odpadnie Ewelina. Chociaż z drugiej strony nasze forum, jak okazało się w przypadku Kasi Lenartowicz, która w przeszłości przeznaczyliście do odstrzału, nie jest zbyt reprezentatywne, a poza tym ........ z tymi glosami to w ATMie bywa różnie.

Rosa

Ewelina
Teraz widać że to ona powinna opuścić dom już w pierwszym tygodniu zamiast Pauliny bo praktycznie w programie nie istnieje. Wybrana do BB pewnie tylko dlatego że zgodziła się zapelniać minutke w programie o 23.

Lenka186

jak dla mnie Ewelina od początku kombinowala. jest dla mnie nie szczera i ciagle gra! chciala opuscic Dom WB i czego nie opuscila?? robi wszystko pod publikę ...  :kreci:  :kreci:

Iza jest the best ;) Mila. kulturalna, mądra, ladna, ma ciekawy styl ubierania, myslenia ... :) jak dla mnie Ok ;)

Tom Kruz

Cytat: Lenka186chciala opuscic Dom WB i czego nie opuscila??

O ile mnie pamięć nie myli z Izą było tak samo, zatem to żaden argument.

Lenka186

hmm w takim ukladzie inaczej : nie mam z nia zadnego kontaktu. Nie jest mi bliska i ryba byla za slona ;)

chatiflatt

oczywiście że Ewelina,
ale wiem że odpadnie Iza.. szkoda..
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Lenka186

hmm a to że odpadnie Iza to skąd wiesz?? chyba przypuszczasz albo Ci sie wydaje ... bo dzisiaj to nikt nie wie naprawde kto opusci program ;)

Toni

Ewelina to mieszkanka którą polubiałem od samego początku. Ten początek szybko sie skończył. Dlatego chce by zaczęły opuszczać dom osoby które tak naprawdę są nieszczere,fałszywe (Bartosz wspaniały...)i wolałybyć poza domem. Stąd Ewelina OUT!
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

molko

wolałbym zeby odpadła Ewelina, ale pewnie i tak wyniki są już przesądzone

Lenka186

ehh zapewne tak.. a ja obejrzeprogram kolo 23 jak juz podaja wyniki bo wczesniej to nie ma mowy zebym ogladala karinke i kube ;]