Tydzień 04 - Nominacje #4

Zaczęty przez Showmag, Śr, 26 Wrz 2007, 18:46:57

Kto zostanie nominowany do opuszczenia Domu Wielkiego Brata? (UWAGA! Można wybrać DWIE osoby!)

Adrian Nadolski
1 (10%)
Agata Gawęda
1 (10%)
Martyna / Aneta
2 (20%)
Ewelina Chrapa
0 (0%)
Gerard Seczkowski
3 (30%)
Izabella Szubarga
2 (20%)
Magdalena Czmuda
1 (10%)
Marco Cammi
0 (0%)

Głosów w sumie: 3

Głosowanie skończone: Śr, 26 Wrz 2007, 19:46:57

Showmag

Czasu pozostało niewiele!

Oto miejsce na Wasze spekulacje! Kto zostanie wytypowany do opuszczenia Domu Wielkiego Brata? I czy podjęte przez mieszkańców decyzje okażą się słuszne?

Czwarte nominacje już dziś o 20:00!

Informacje o głosach poszczególnych uczestników zostaną oczywiscie umieszczone w serwisie www.bigbrother.showmag.info

Zapraszam do postowania :)

(Uwaga! W powyższej ankiecie można wskazać DWIE osoby, które Waszym zdaniem zostaną nominowane!)

Pudelek

Ja się wstrzymuję od głosu. Nie wiadomo jak to będzie z tymi bliźniaczkami. Czy będą w ogóle nominować, a jeśli tak to osobno czy razem. No i jesli będą nominowane to czy razem... O ile przekręt nie wyszedł jeszcze na jaw, to myślę, że będą one zwolnione z nominacji.

Showmag

Izabella i Ewelina nominowane do opuszczenia Domu
Opublikowano: 2007/9/26 20:50:00

W dniu wczorajszym w Domu Wielkiego Brata odbyły się czwarte nominacje. Tym razem do odejścia wskazane zostały dwie kobiety: Izabella i Ewelina.

Wszystko wskazuje na to, że dzisiaj emitowane nominacje nie odbyły się na żywo. Prawdopodobnie materiał filmowy został nagrany w dniu wczorajszym, niedługo po powrocie Joli i Kasi do Domu Wielkiego Brata.

Wskazuje na to między innymi fakt, że w emitowanym dziś programie zabrakło oznaczenia "na żywo", uczestnicy byli ubrani tak samo, jak w dniu wczorajszym, a także to, że dziś do godziny 21:00 kamery internetowe pozostały całkowicie wyłączone.

Nominacje przebiegły zaś następująco: 3 głosy otrzymał Adrian, 2 głosy - Magdalena, a po 1 głosie uzyskali Agata, Gerard i Katarzyna L. Do odejścia wytypowane zostały: Izabella Szubarga i Ewelina Chrapa, które zdobyły po 6 głosów. Panie zostaną poddane osądowi widzów. O tym, która z nich opuści Dom przekonamy się w najbliższą niedzielę.

Szczegóły nominacji (informacje o tym, kto na kogo głosował i argumentacje) znaleźć można w naszym serwisie specjalnym dostępnym pod adresem www.bigbrother.showmag.info.

* * *

Kto na kogo głosował? Oto przebieg nominacji:

Adrian:
Ewelina - "Z tygodnia na tydzień coraz bardziej się oddalamy"
Gerard - "Mam wrażenie, że nie jest uczciwy i szczery w relacjach ze mną. Te relacje są żadne"

Agata:
Adrian - "Podrywa Kaśkę i Jolę jednocześnie"
Izabella - "Wydaje mi się, że czasami nie potrafi słuchać i nie potrafi być obiektywna"

Ewelina:
Adrian - "Mamy różne charaktery"
Izabella - "Stając w obronie za innymi osobami, spowodowała małe rewolucje w Domu Wielkiego Brata"

Gerard:
Agata - "Nie ufam jej"
Izabella - "Nie mogę znaleźć z nią kontaktu, nie mamy wspólnych kontaktów"

Izabella:
Ewelina - "Nie miałam z nią kontaktu, a najważniejsze jest to, że chce odejść"
Magdalena - "Troszeczkę gra, jest chyba nieszczera wobec niektórych ludzi"

Jolanta:
Ewelina - "Mam z nią najmniejszy kontakt"
Katarzyna L. - "Na jednym livie powiedziała mi, że ktoś ze mnie zrobił idiotkę. Nie sądzę, żeby ktoś kiedyś ze mnie zrobił idiotkę, bo nią nie jestem"

Katarzyna L.:
Ewelina - "Niby chce zostać w Domu, a nie chce. Może wreszcie dziewczyna odżyje na zewnątrz"
Izabella - "Nie wiem o co jej chodzi; potrafi mnie wyprowadzić z równowagi w ciągu 5 minut"

Magdalena:
Adrian - "Wiem, że ma za sobą nie tylko nas, ale i ludzi na zewnątrz. Nominując Adriana, nie robię mu krzywdy"
Izabella - "Nadal pozostaje mi najdalsza"

Marco:
Ewelina - "Już tyle razy chciała opuścić ten program, że ja jej w ten sposób pomogę"
Magdalena - "Za dużo przeklina"

Wynik nominacji:
5 głosów - Ewelina, Izabella - nominowane do opuszczenia Domu Wielkiego Brata
3 głosy - Adrian
2 głosy -  Magdalena
1 głos - Agata, Gerard, Katarzyna L.
0 głosów - Marco, Jolanta

Pudelek

Jak widać lepiej być w centrum konfliktu niż tylko opowiadać się po czyjejś stronie...
Szkoda Izy ale wydaje mi się, że sobie poradzi.

Tom Kruz

Co za fatalne wyniki nominacji :( Niestety odpadnie jedna z osób, które lubię. Mimo wszystko wolę, aby była to Iza.

mseptember

Cytat: Tom KruzCo za fatalne wyniki nominacji
I co ciekawe - były znane już wczoraj :]. No.. może dzisiaj, ale zaraz po północy.

Lenka186

mseptember jak to? a skąd to wiesz??? Moim zdaniem powinna odpaść ewelina ... :] jak dla mnie ona jest nie szczera ! :]

Luxis

Szkoda, że Iza jest nominowana... mam nadzieje, że Ewelina wyleci

chatiflatt

jeśli bedę chciał zobaczyć 'piękne cudowne seksowne' kobiece kształty mogę wejść na jakiś portal P. , nie jest mi do tego potrzebna Ewelina.

Natomiast to, że Ewelina i tak zostanie to już inna sprawa.. szkoda..
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

mseptember

Cytat: Lenka186mseptember jak to? a skąd to wiesz???

Przeczytałem gdzieś tak po północy na notsobigbrother. Jak na strzał to trochę zbyt udany, nie?

Lenka186

hmm jak by nie patrzec.. to ja juc nic nie rozumiem .. to nominacje nie sa na zywo ?? ;]   :nie!:  ehh tzn to ze caly program jest montowany to dalo sie zauwazyc podczas jak obie bliźniaczki byly w pokoju zwierzen... ;] jedna miala korale a za chwile juz nie a nie bylo tego widac zeby zdejmowala ;] ehh

podmark

Wczoraj zaprezentowane nominacje nie były na żywo - nawet nie dali stosownego napisu :). Widać to było, że program jest montowany (nagrywany był we wtorek wieczorem). Nawet teksty Kuby były dogrywane już po wszystkim :).

Co do ujawnionych wyników przez pewną stronę - pewnie oglądali kamerki na żywo i się domyślili, że jak ktoś się przytulał i pocieszał, to znaczy, że dana osoba jest nominowana.

A te bliźniaczki pobyły całe 24 godziny w Domu  :ubaw:  Weszły w poniedziałek, a już we wtorek wyszły. Się namieszkały  :devil:

Toni

Powątpiewam powoli w to czy mieszkańców nominacje są tak anprawdę ich po tych wszystkich manipulacjach ostatnich. Grzesiek,Kasia,Adrian...Bartek,Tomek...teraz Iza,Ewelina...?widzę że zawsze są to osoby tego samego pokroju.Pierwsze osoby to związek Kasia-Adrian,Kasia-Grzesiek i rozbicie "związku",następnie Tomek kontra Bartek by pozbyc się chamstwa,awantur,zachowań skandalicznych.Teraz osoby które są ciche i jakby nie wnoszące już nic by uatrakcyjnić program.Wszystkeigo się już można spodziewać.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

molko

co ściema!!! nie jestem aż tak spostrzegawczy!!! ten cały Big Brother to wielka ściema! tak jak z Barem tak i z nominacjami jedno wielkie matactwo - jak w polityce polskiej.
A tak bardzo zdziwiłem się, że nikt, ale to nikt nie nominował Joli! nawet Gerard! choć jola się zdziwiła bardzo, że nie miała ani jednej nominacji, ech nie warto wysyłać smsy ani oglądać ten badziew

Toni

Nominacje z środy nie odbywały sie Na żywo co można było poznać od razu po zmontowaniu programu. I od 2 tygodni środowe nominacje (jako program) skończyły się tak jak powinny czyli na kilka minut przed 21szą, a nie po 21szej jak poprzednie 2 wydania.Nie chciałbym wątpić czy te nominacje to total ściema.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!