Tydzień 02 - Ty decydujesz (głosy na TAK)

Zaczęty przez Showmag, Śr, 12 Wrz 2007, 21:09:54

Kto powinien POZOSTAĆ w Domu? (UWAGA! Można wybrać DWIE osoby!)

Adrian Nadolski
10 (20.8%)
Grzegorz Marcisz
22 (45.8%)
Katarzyna Lenartowicz
16 (33.3%)

Głosów w sumie: 20

Głosowanie skończone: Nd, 16 Wrz 2007, 21:09:54

Showmag

Głosy na TAK

(Uwaga! W powyższej ankiecie można wskazać DWIE osoby, które Waszym zdaniem powinny zostać w Domu!)

PoPek

Grzesiek i Kaska ... pana metro już mam dosyć..

Rosa

Kaska - najciekawsza z całej trójki i jej jedynej z całej trójki bym żałował jesliby odpadła.

Tom Kruz

Również oddaję głos na Kaskę. Może i ma okropny charakter, ale na szczęscie nie mam z nią do czynienia w realu hehe. Jako argumenty ''za'' podam jej urodę oraz fakt, iż ma dobre relacje z moja ulubienicą Eweliną.

Pudelek

W tym przypadku wolę panów :los:.
Ale niestety się pomyliłem w zaznaczaniu i wyszło na plus dla Kaski, a na minus dla Adriana.

mir123bych

oczywiscie niech zostanie Grzegorz, spoko chłopak, może się rozkręci, szkoda by go wyrzucać, nic nie zawinił. Kaski też nie lubię, ale wolę by została niż Adrian, może być całkiem ciekawie jak jej adorator odpadnie i Kasia pokaże nam nowe oblicze...
Zostaje Grzesiek i Kaska

paola

Oczywiscie jestem za tym zeby Grzesiu zostal :) .Ten chlopak jest fajny tylko musi sie rozkrecic  i jakos malo go pokazuja :( .A reszta jest mi naprawde obojetna kto odpadnie. :los:

slawek

Skoro dałem NIE dla Kasi to oczywiscie że pozostali niech zostaną ale najbardziej to chyba Grzesiek z tej trójki zasługuje na to by tam jeszcze posiedzieć
Sławek

oli1289

Zdecydowanie Kasia powinna pozostac w programie bo dzieki niej w tym programie cos sie dzieje :P , i jak ona odpadnie to bedzie wialo nuda . Mam nadzieje ze Pruszkow sie sprezy i bedzie glosowal zeby Kaska zostala :D . Pozdro :)

joker

Z całej trójki zdecydowanie Grzesiek.
Dałbym szansę również Kasi, za to że chyba skończyła już romanse i może teraz zacznie poważnie grać. Trochę żałuję ostatnio wysłanego sms'a na nią bo mnie zdenerwowała później (ale o tym może kiedys wyskrobię w temacie o niej) :/

Toni

W domu Wielkiego Brata (w najpopularniejszym domu w Polsce  :zabek: ) anpewno powinien zostać Grzegorz...i Adrian.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

suzi414

:bravo: mysle ze powinnien zostac Adrian i Grzegorz  :zabek: Kaska do domku juz pora

mseptember

Patrząc na to, co się ostatnio wyprawia, uważam, że Adrian zdecydowanie powinien zostać. No i Grzesiek.

Tom Kruz

Kasiunia trzymaj się. Wysłałem na Ciebie 30 smsów hihi.