Tydzień 02 - Ty decydujesz (głosy na NIE)

Zaczęty przez Showmag, Śr, 12 Wrz 2007, 21:09:46

Kto powinien OPUŚCIĆ Dom?

Adrian Nadolski
11 (34.4%)
Grzegorz Marcisz
5 (15.6%)
Katarzyna Lenartowicz
16 (50%)

Głosów w sumie: 22

Głosowanie skończone: Nd, 16 Wrz 2007, 21:09:46

oli1289

Według mnie Dom Wielkiego Brata powinien opuscic Adrian lub Grzegorz . Wszyscy mowia ze Kaska jest nieszczera i na nia najezdzaja a Adrian co moze jest szczey ukrywajac swoja orientacje ?? , a co do Grzeska to jest jakis speszony w tym programie i bardzo cichy , wogole sie nie bawi , ale jak zostanie to moze nabierze pewnosci siebie i sie rozkreci:D ( mimo wszystko oddaje glos na Adriana zeby odpadl )

Rosa

Po oddaniu ponad 50 głosów:
Adrian 0.00%
Grzegorz +22% calkowicie bezpieczny
Katarzyna  -7.4% (NIE, nie mówcie mi że ona wyleci  :buzz: , cala nadzieja w Pruszkowie)

skaty

Chciałabym aby dom Wielkiego Brata opusciła Kaska, jak dla mnie jest zbyt wulgarna i egoistyczna mysli tylko o sobie.

Toni

Nie twierdzę,że Kasia jest neiszczera. Ale nie podoba mi sie wniej ostatnio coraz czestsza wulgarnosć,stąd mam nadzieję,że to ona bedzie musiała opuscić najpopularniejszy dom w Polsce. :zabek: Ps Co do Pauliny wygrałem,oby tak samo było z Kasią.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

joker

Adrian OUT!!!
Pokazał już chyba wszystko co miał do pokazania i dalszy jego pobyt w domu jest absolutnie bez sensowny. Jak to napisałem w temacie o Adrianie - tak będzie lepiej dla niego i dla programu! :bye:

Toni

Zastanawiam się kto moim zdaniem powinien opuscić dom Wielkiego Brata. Waham się pomiędzy Adrianem a Kasią...Kasia OUT! Ps narazie wysłałem sms za zostaniem Grzegorza w domu.

chatiflatt

co w ogóle oznacza - "Jesli decydujesz się głosować, MUSISZ zrobić to MINIMUM 2 razy - na zielony i na czerwony numer". Sory, nic nie musze..

tzn, że jak wyslę jednego smsa to nie wrzucą mnie do maszyny losującej i nie mam szansy wygrać??
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Też zbytnio tego nie rozumiem. Ja i tak jakby nie było wysyłam dwa smsy. Jeden na osobę by została i drugi na osobę by opusciła dom. W tym tygodniu Grzegorz na TAK , Kasia na NIE.

Showmag

Zagłosowalem za odejsciem Adriana, choć prędzej czy pozniej chciałbym pożegnać każdą osobę z "miłosnej" trójki.

Grzegorz - gdybym miał się posługiwać słownictwem podobno używanym przez producentów reality shows - nie został jeszcze do konca "wyeksploatowany". Kaska wyrasta na czarny charakter, a widzowie muszą mieć "kogo nie lubić". Z kolei nie wydaje mi się, żeby Adrian mógł cos jeszcze wniesć do programu swoją osobą.

Pudelek

To prawda, że Adrian już raczej nie zaskoczy nas niczym. Ma takie poprawne kontakty ze wszystkimi. (Aż dziwne, że go nominowali :P) ...
Ale zdecydowanie bardziej denerwują mnie osoby, które na siłę się lansują lub na siłę robią z siebie czarne charaktery (Kaska).
Nie wydaje mi się, żeby Kaska była normalnie taka zepsuta. Jej niektóre wypowiedzi w pokoju zwierzeń (i nie tylko) wydają się "na siłę". A wszystko po to by zwrócić na siebie uwagę.

suzi414

:yeah:Ja mysle ze to Kaska powinna opuscic dom . No ma kobieta problem ze soba i sama nie wiee czego chce jest faszywa według mnie ogladam wszystkie odcinki i tak odebrałam to  :samolot: do domu dla Kaski

Rosa

No dobra, nasze forumowe podsuwanie :). przypominam że w zeszłym tygodniu niestety nie trafilismy z osobą ktora miala wylecieć.
Adrian -1.25%
Grzegorz +21.25%
Katarzyna 0.00
czyli bardzo wyrównana walka po ktorej (na szczęscie) Adrian odpada.