Tydzień 01 - Nominacje #1

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 13:47:00

FK

Cytat: chatiflattWe wczesniejszych edycjach chyba tak własnie było, prawda?
No własnie nie pamiętam...

PoPek

Chyba zaraz po nominacjach ale nie pamiętam to już 5 lat :)

Podobała by mi sie opcja taka ze do momentu odejscia nikt nie wiem kto jest nominowany .. było by ładne zaskoczenie

FK

Cytat: PoPekPodobała by mi sie opcja taka ze do momentu odejscia nikt nie wiem kto jest nominowany .. było by ładne zaskoczenie

Tja - napięcie 220V - pytanie tylko, kiedy zdążyliby się spakować..?
Wczesniej było jakos tak, że nominowani mieli przygotowane, spakowane walizki w "wychodnim" pokoju.

PoPek

Spakowana musiała by byc cała 7 :D

mseptember

A ja bym nominował takie dwie skwaszone panny - Katarzynę Sz. i Paulinę W.

Toni

Sądzę że dwiema nominowanymi osobami będą panie. Które? ciężko zdecydować ale będą to panie. Ja nominowałbym Tomka i Kasie S. :zabek:
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Tom Kruz

To, że Kasia Szafron będzie nominowana jest pewne na 200 %. Drugiej ''murowanej'' kandydatki (kandydata) brak, ale sądzę, że sprawa rozstrzygnie się pomiędzy Pauliną i Adrianem. Wara od Kasi L i Ewelinki  :zabek:

Toni

Moje typy dzisiejszego wieczoru to Kasia Sz oraz Jola? (choć nie chciałbym) ... ale nawet gdyby to Kasia Sz. OUT!
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

FK

A ja myslę, że zagrożona jest Paulina... Nie wiem czemu, ale jakos tak srrednio kontaktuje się z ludźmi... Szkoda, bo to fajna dziewucha jest. No i Kasia. Kasia S.

ixa86

Kasia S to pewniak. po co ona tam w ogóle poszła? z nikim sie nie integruje nie gada - pokazywana jest tylko w łazience albo w saunie...a jej głos można usłyszeć jedynie w pokoju zwierzeń  :plask:

Pudelek

W przypadku większosci mieszkańców domu Wielkiego Brata sprawdza się powiedzenie: Mowa jest srebrem, a milczenie złotem...

Rosa

Cytat: ixa86Kasia S to pewniak. po co ona tam w ogóle poszła? z nikim sie nie integruje nie gada - pokazywana jest tylko w łazience albo w saunie...a jej głos można usłyszeć jedynie w pokoju zwierzeń  :plask:
Wzieli ją po to aby mieć co pokazać o 23, czyli dla tego samego powodu dla którego była w Barze.
HALLO, panowie z TV4 , czas zerwać z niechlubnymi Barowymi tradycjami.

Wg mnie nominowane bedą Kasia S i Paulina ale mam nadzieję że to będa fałszywe nominacje i nie będzie na razie glosowania bo brakuje jednak ludzi w domu. Tak niech jeszcze z 10 osob wprowadzą, będzie komplet i bedzie mozna wywalać niepożądane elementy.

Rosa

I to ma być BB? Uczestnicy rozmawiają sobie o nominacjach?

mseptember

ZERO NASTROJU! I jeszcze Kuba przerywający i powtarzający w kółko kto kogo i dlaczego...

PoPek