Tomasz Peczak

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:01:59

Lenka186

nie sadze ... wydaje mi się ze on jest juz spalony ... ;] dal niezly popis ... :|  :sciana:

Lenka186

czy ktos moze wie co sie dzieje z 'tomciem' ?? :P chcialabym go zobaczyc jeszcze nie raz a zwlaszcza w BB show :) dały popis bo jak na razie to sie nic nie dzieje w tych show ;) z wyjatkiem jak byl on i mowil o wielkim szu ;P

chatiflatt

CytatRzygać mi sie chce jak ją widzę!
CytatUmyj się bo śmierdzisz!
CytatZaraz się zesrasz!
CytatŻryj dalej, bo się nie mieścisz w moim telewizorze, a mam 23 cale!
Goku, czy nadal uważasz, że fajnie jest go oglądać..? :?!:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

ixa86

on jest tak obrzydliwy, beznadziejny, tragiczny,że już nie moge :vomit:  normalnie z kijem nie podchodź  :sciana:  siedzi jak kurna Guru i prawi wszystkim morały, kazania a oni siedzą jak na tureckim kazaniu  :?!:

FK

Cytat: chatiflattCytat:
Żryj dalej, bo się nie mieścisz w moim telewizorze, a mam 23 cale!
... nie 23 a 54 cale...

Dziwię się, że ludzie pozwalają Mu się tak upokarzać...

Pudelek

Facet ma (małe ale zawsze jakieś) szanse by naprawić swój wizerunek i co?! Udowodnia tylko, że straszne z niego bydle!

chatiflatt

dzisiejszą akcją [śledztwo, detektywi, tajemnice Uczestników] totalnie się pogrążył...

a swoją drogą - męski sex w wojsku się zdarza. Pe[Ł]cak był zawodowym wojskowym, więc musiał odbyć obowiązkową 'tresurę'.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

No właśnie - może sądzi innych według siebie..? Śmieszny jest z tymi detektywami... To pewnie o tym wspominał w PZ.

cranberry

Wynajdując negatywy i "haczyki" na innych uczestników chciał ich pogrążyć i jednocześnie postawić siebie w jaśniejszym świetle...niestety zapomniał o żarówce i pozostał w swoim chorym cieniu. Dostał szansę na chociazby minimalne naprawienie wizerunku jaki sam sobie zgotował, ale nie - on musi pokazać się w roli pana sytuacji (śmiechu warte) poprzez bluzgi, zakrzykiwanie i obrażanie innych. Śmietnik w buzi. Piana w ustach. Grubiaństwo i chamstwo. Bez zmian. Przypadek do leczenia...

mseptember

Żeby mu chociaż wyszło z tymi "haczykami". A ja się dzisiaj nic szczególnie ciekawego ani strasznego o uczestnikach nie dowiedziałem. Miało być rewelacyjnie, a wyszło jak zwykle.

bb_comment

witam mnie zastanawia jednak co innego...kto takiego debila wziął do tego programu.. jakby nie było fajniejszych osób na castingu...
powinni go aresztować za samą aparycję, abstra**jąc już od wypowiedzi...

joker

W bb show krytykował Kaśkę W. że trzymała z Wielkim Bratem, mówił że on by tak nie zrobił, a jak przyszło co do czego to śledztwa uczestników się pojął...

Exile

Ja myślę, że oni kazali mu takiego grać. Nie zapominajcie że BB 4.1 to jest jeden wielki teatr. Każdy ma grać jak mu producent zagra.

FK

Żarło, żarło i zdechło. Drugi raz wylatuje z chaty BB :)

ixa86

ufff :bravo:  :yeah:  odejdź i nie wracaj