Tomasz Peczak

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:01:59

Rosa

No, gdyby był nominowany to z PRZYJEMNOSCI¡ wysłałbym SMSa  :P

ixa86

Niestety obawiam sie za mając za sobą tylu naiwnych tam(Gerard, Ewelina) może nie być nominowany;/ ehh. a wieeelska szkoda to co ten człowiek soba prezentuje sięga dna;/ a to, że jawnie złamał regulamin(powiedział Kasi, że na nią głosował) pewnie ujdzie mu płazem... :nie!:  :plask:

FK

Cytat: ixa86powiedział Kasi, że na nią głosował
Nie zarejestrowałam tego!! Tak naprawdę było?! Ja też obawiam się, że nominowany do opuszczenia Domu BB nie będzie, ale dostanie ze 4 głosy  :kreci:

paola

Tomek to dla mnie pajac i wredna gnida.Nagadal sie o tym wyjsciu i co gowno zrobil...Wielka afere zrobil,nawrzucal Jolce a tak naprawde to on zasluguje na takiego dobrego kopa i nowy mozg.Kretyn na maxa.Smieje sie z Adriana ze nie jest prawdziwym facetem a sam co zrobil...Jakby byl prawdziwym facetem to by wczoraj wyszedl a nie "Zostaje bo oni mnie namowili"---->pajac i tyle :/  .Tez uważam ze moga go nie nominowac ale miejmy nadzieje ze moze....

ixa86

to było w ogrodzie jak Tomek sie "pluł", że wychodzi i każdemu prawił kazanie co o nim sądzi to do Kasi powiedział cos w stylu"głosowałem na Ciebie". Naprawde nikt inny tego nie wyłowił ??

paola

Tak rzeczywiscie Tomek powiedzial ze nominowal Kasie i powienien wyleciec.Kasie S za to wywalili to co ona tam jeszcze robi??

FK

Cytat: ixa86to było w ogrodzie jak Tomek sie "pluł", że wychodzi i każdemu prawił kazanie co o nim sądzi to do Kasi powiedział cos w stylu"głosowałem na Ciebie". Naprawde nikt inny tego nie wyłowił ??
TAK! Rzeczywiscie - masz rację!!

podmark

Bądźcie dokładni w tym, czego słuchacie  :devil:

Tomek powiedział, że gdy Wielki Brat się spytał, kto jego zdaniem powinien wylecieć z trójki nominowanych on wskazał na Kasię - ale to nie były nominacje !

PoPek

No własnie .. wiec generalnie nic nie złamał ..

Pudelek

Oj Tomek jest spalony w całej Polsce! Chyba będzie musiał znowu szybko wyemigrować. A w ogóle na jednym portalu znalazła się relacja jakiegoś znajomego, który twierdzi że Tomek podobno pobił swoją dziewczynę i jej kolezankę.
A tak naprawdę swoim zachowaniem potwierdził, że z domu kultury nie wyniósł...

FK

... co wcale nie oznacza, że kultury w domu nie było..! Jolka nic zdrożnego nie powiedziała. Moja sąsiadka jest z Hrubieszowa - skomentowała Go dwoma słowami: wiecznie bezrobotny.

Luxis

On nie był facetem. Strasznie się ciesze, że odpadł :D
Kultury nie miał, stracił przez ten program nie tylko szansę na powrót do Polski, ale też swoją "ukochaną", która nie chce go teraz widzieć (tak powiedziała w rozmowie z nim). A na koniec słowa mojej mamy: "Boże co za brzydki człowiek, nie znam brzydszego człowieka pod względem wyglądu i charakteru' ;) trafiła tym w sedno :P hehe

slawek

:prosi:  Dzięki Wielki Bracie, ale chyba raczej ludziom powinienem podziękować. Nie ma co komentować bo po co się zniżać do poziomu Tomka, ale ulga była. A tak wogóle to już powinien zostać ukarany za te teksty do Jolki, ale dobrze że sobie nic nie robiła z jego słów.
Sławek

Lenka186

Hmm bardzo się ciesze ze Tomek odpadl... dłuzej takiego chamstwa bym nie zniosla ...  :obrazony:  :nie!:

chatiflatt

Cytat: FKwiecznie bezrobotny
szkoda, że wg raportu Czapińskiego [z którym się zgadzam] bezrobocia w Polsce właściwie nie ma, a bezrobotni na pytanie 'Czemu nie podejmują próby znalezienia pracy?' odpowiadają - 'Młodsi są'..

BB był pewnym sposobem na zarobienie kasy. ale czy Tomaszowi się uda?..
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston